Gość Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No właśnie coś znajoma głowa mi się wydawała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 https://www.facebook.com/LADbible/videos/3126026850777817/?hc_ref=NEWSFEED Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Bardzo fajny artykuł o efektach specjalnych w Loganie http://www.cartoonbrew.com/vfx/cg-actors-logan-never-knew-149013.html Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dobry film. Może trochę przydługi ale bije na głowę całe to zdziecinniałe gówno z wytwórni Marvela! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Logan zostaje zabity i pochowany. Nie ma scen po napisach. Szkoda ze nie przeczytalem tego przed seansem, pare minut bym zaoszczedzil. Sam film wspaniały, wiecej eRek z superbohaterami prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Domino obsadzona do drugiego Deadpoola. Zazie Beetz. Tak jak głosiły plotki od początku celowali w czarnoskórą aktorkę. Się szykuje mocny ból dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Fajnie zagrała w Atlancie, no i jest bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Zamalują jej twarz na biało jak na grafice i będzie ok. Nikt się nie skuma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jakas trzecioplanowa postac, kogo obchodzi jej kolor skory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Zamalują jej twarz na biało jak na grafice i będzie ok. Nikt się nie skuma. Obstawiam, że będzie odwrotnie. Zamalują oko na biało i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Logan dla mnie Spodziewałem się czegoś bardziej spokojnego, stonowanego w rytm "Drogi" z Viggo. Niestety trailer byl mylacy i krwawa jatka stanowi jakies 3/4 filmu. Nie oznacza że jest to slaby film, ale miał szansę do bycia tym czymś, czym jest Dark Knight Polecam tak czy siak bo wolverine to twardy sukinkot. Chociażby dla charakteryzacji i świetnie ukazanych emocji Logana (ta twarz!) warto pójść do kina Edytowane 11 Marca 2017 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Właśnie wróciłem z seansu. Bardzo na propsie. Humor sytuacyjny dobrze wpasował się w ogólny dramatyczny wydźwięk filmu. Efekty specjalne dużo lepsze niż się spodziewałem. No i historia trzyma się kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Byłem dzisiaj i ja. Naprawdę spoko film. Hugh Jackman to Logan i trudno mi będzie sobie wyobrazić w tej roli kogoś innego. Najlepszy z X-menowych filmów. Mocne 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Cytat z reddita, ktory wg. mnie bardzo dobrze oddaje emocje zwiazane z filmem: This is the perfect film to show why it's important that not every superhero movie should be about saving the world. The stakes felt more real here than in the other big movies. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Nom, doskonały film. Byłem w kinie równo tydzień temu. Szczerze mówiąc, to nie spodziewałem się aż takiej ilości akcji i wyrywania flaków, ale wypadło to znakomicie. 8+/10 Teraz czekamy na Cable'a, który cofnie o 40 lat do tyłu w czasie X-23, aby mogła wystąpić w filmie X-Force albo swoim własnym Tak będzie, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Szkoda, że takiego poziomu jak Logan nie prezentowały wszystkie filmy o X-men'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Oj żeby każde gów,nouniwersum miało tyle solidnych filmów co eksmeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Mam bić brawo, bo superbohaterzak przyjmuje konwencję filmu drogi, chociaż robi to w bardzo nieudolny sposób? Logan przez cały czas próbuje być dorosłym, poważnym filmem, tylko że non stop potyka się o własne nogi. Wszystko, co w tym filmie mogło być ciekawe, jest źle poprowadzone i kiepsko wyeksponowane, a na wierzch cały czas wyłazi banalne, kompletnie nie angażujące wałkowanie tematu programu weapon x, doprawione żenującym tasowaniem się nad R-ką. Tak sztucznie i niepotrzebnie wyeksponowanego gore dawno nie widziałem. To jest ekwiwalent gimba emanującego dorosłością poprzez kur/wowanie i palenie fajek za garażami. Jeżeli dla kogoś spełnieniem oczekiwań jest ziszczenie mokrego snu nerda w postaci intensywnego ciachania pazurkami, to spoko, w takim układzie film nawet może się podobać. Chociaż pomysłów na choreografię tego ciachania nie starcza na zbyt długo. Nie pomaga również fakt, że ciachanie to nie ma żadnego ciężaru ani kontekstu, mimo że film desperacko, na swój autystyczny sposób, stara się przemycać łopatą jakieś pier/dy o wartości ludzkiego życia. Po prostu stada złych komandosów bezmyślnie lecą z patykami na Logana i Laurę i wszyscy są w szoku, że nie wiadomo co tak słabo. Jak w jakiejś gierce ubisoftu. Chociaż to jest i tak ta lepsza część filmu, bo wszelkie wątki dramatyczne prowadzone są w tak nieudolny sposób, że człowiek nie może się doczekać kolejnego nudnego, przewidywalnego ciachanka. Ten wątek na farmie , jezu co to było? xDDD Scena kolacji jest bardziej awkward niż w Manchester by the Sea, tylko zgaduję, że chyba nie miała być. No i później jeszcze zżynka z Mad Max 3 z kolonią gówniaków na pustkowiu . Porcja fatalnego kid actingu w pakiecie. Natomiast popychanie akcji do przodu przez wepchnięcie sobowtóra/bliźniaka/klona głównego bohatera to już zabieg nowatorski w skali całej popkultury Jak to się kur/wa stało, że ze wszystkich filmów z tego universum jedynym, który sensownie podchodzi do tematu wapon x, jest Deadpool? Does not compute. Ocena: rozczarowanie / niewielkie wymagania 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ten Cable Pitt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jeśli to prawda, to będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Josh Brolin has nabbed the hotly contested role of Cable opposite Ryan Reynolds in Deadpool 2, The Hollywood Reporter has learned. The production has been on the warpath to find the right actor for the role for months, with Michael Shannon almost nabbing the role and Stranger Things star David Harbour on the shortlist. (There were even rumors of conversations with Russell Crowe and Brad Pitt.) In the end, Brolin emerged as a surprise contender, notching his second Marvel Comics character in the process; the actor plays the villain Thanos in the Marvel Studios movies. Sources say Brolin's deal is for four movies. Ciekawy wybór o ile powyższe info się potwierdzi. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Też czekam na potwierdzenie. Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 http://www.filmweb.pl/news/OFICJALNIE%3A+%22Dark+Phoenix%22+tytułem+kolejnej+część+%22X-Men%22-122793 Nowe eksmeny za rok, oczywiście tym razem Dark Phoenix. Będzie tak: -scena ze zwolnionym czasem -przekomarzanie się charlesa i magneto -magneto będzie dobry, potem zły, potem dobry I już się nie mogę doczekać. Łykam jak szalony, nawet Apokalipsa mi się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Apokalipsa całkiem niezła - do momentu konfrontacji, co wyglądało jak tani projekt w szkole filmowej ;) No i prawie płakałem ze śmiechu z tych wykastrowanych policjantów :D Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 jak ja bardzo nie pamiętam tego filmu. Właśnie tylko tyle, że ostatnia "walka" była niezadowalająca. Niebieski typ stał i coś gadał, a reszta biegała i coś tam się stało. Jakiś domek z cegieł runął i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi