Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie zdążył nabić masy do Kabla ale mam nadzieję, że na Thanosa się wyszykuje. Opcjonalnie najlepszym wyborem na Cable'a byłby Stephen Lang (nawet twarzy nie trzeba retuszować).

Ciekawostka, po zdjęciu w internetach huczy czy skoro mamy misia będzie też Hope Summers w Deadpoolu.

Opublikowano

Dobrze że nie jest czarny jak Domino.Nie jest źle -taki madafucka z niego.Ten S.Lang grzeczniej wyglądałby.Tylko tej masy trochę mu brak.

Ale co tam.Będzie Cable wreszcie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie tylko na koncu xD Ciagnie sie przez caly trailer.

W sumie kierunek ciekawy. Lepszym przeciwnikiem duchy niz nietolerancyjne spoleczenstwo albo inni xmeni.

Opublikowano

Chodzi mi  o to szałowe zakończenie, nie ma obrazu,  niby  koniec, i  nagle niesamowicie klimatyczne nawiązanie do do młodych  zbuntowanych  mutantów co nie chcą odrabiać lekcji.

A karalne powinno byc uzywanie takich znanych  kawalków, dostaje (pipi)icy  jak widze trailer filmu  akcji  a w tle guns und roses paradise city albo  witamy  w dzungli xD takie niskie.

Opublikowano

No mam nadzieję, ze wreszcie wychodzą z fazy wiecznego bromansu Xaviera & Magneto i wciskania Jackamana gdzie tylko się da. Z tym Wallem to widziałem już zdecydowanie bardziej koślawe nawiązania popkulturowe i nawet sensownie koresponduje to z tym, co się dzieje w trailerze.

Opublikowano

Dobra ale przestancie juz analizowac ten trailer zje.by. Film jeszcze nie wyszedl a plodzicie jakis go.wnoposty o muzyce dobranej z dopy. Przeciez wiadomo, ze tego nawet nie bedzie w pelnej wersji. Kto tak robi? Ja nie robie.

Opublikowano

Jestem za próbowaniem czegoś nowego, ale nie wiem, czy chodzi mi o zrobienie z Xmenów 12313123 horroru klasy B.