Opublikowano 8 sierpnia 20177 l No nie zdążył nabić masy do Kabla ale mam nadzieję, że na Thanosa się wyszykuje. Opcjonalnie najlepszym wyborem na Cable'a byłby Stephen Lang (nawet twarzy nie trzeba retuszować). Ciekawostka, po zdjęciu w internetach huczy czy skoro mamy misia będzie też Hope Summers w Deadpoolu.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Dobrze że nie jest czarny jak Domino.Nie jest źle -taki madafucka z niego.Ten S.Lang grzeczniej wyglądałby.Tylko tej masy trochę mu brak. Ale co tam.Będzie Cable wreszcie :)
Opublikowano 13 października 20177 l Co za żenująca wstawka z pink floydami na końcu xD to powinno być karalne
Opublikowano 13 października 20177 l Nie tylko na koncu xD Ciagnie sie przez caly trailer. W sumie kierunek ciekawy. Lepszym przeciwnikiem duchy niz nietolerancyjne spoleczenstwo albo inni xmeni.
Opublikowano 13 października 20177 l Chodzi mi o to szałowe zakończenie, nie ma obrazu, niby koniec, i nagle niesamowicie klimatyczne nawiązanie do do młodych zbuntowanych mutantów co nie chcą odrabiać lekcji. A karalne powinno byc uzywanie takich znanych kawalków, dostaje (pipi)icy jak widze trailer filmu akcji a w tle guns und roses paradise city albo witamy w dzungli xD takie niskie.
Opublikowano 13 października 20177 l No mam nadzieję, ze wreszcie wychodzą z fazy wiecznego bromansu Xaviera & Magneto i wciskania Jackamana gdzie tylko się da. Z tym Wallem to widziałem już zdecydowanie bardziej koślawe nawiązania popkulturowe i nawet sensownie koresponduje to z tym, co się dzieje w trailerze.
Opublikowano 13 października 20177 l No strasznie koresponduje, na miarę welcome in the jungle w filmie o ludziach wchodzących do dzungli xD
Opublikowano 13 października 20177 l Po protu kluje to, ze wzieli te piosenke tylko dlatego bo tekst pasowal im do obrazu.
Opublikowano 13 października 20177 l I jeszcze w tytuł reklamowany jest nazwiskiem tej brzydkiej małej karlicy a nie Pieknej Anyi, co tu się odpier,dala.
Opublikowano 13 października 20177 l Dobra ale przestancie juz analizowac ten trailer zje.by. Film jeszcze nie wyszedl a plodzicie jakis go.wnoposty o muzyce dobranej z dopy. Przeciez wiadomo, ze tego nawet nie bedzie w pelnej wersji. Kto tak robi? Ja nie robie.
Opublikowano 13 października 20177 l Dobrze, niech eksperymentuja. Logan tez odbiegal od pozostalych czesci i sie jak najbardziej udal.
Opublikowano 13 października 20177 l Jestem za próbowaniem czegoś nowego, ale nie wiem, czy chodzi mi o zrobienie z Xmenów 12313123 horroru klasy B.
Opublikowano 13 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=3WueeiEc2hA Nie podoba mnie się to.