Opublikowano 7 lutego 20187 l Jest i Teddy. Liczę nawiązania do panny Summers. Nawet Deadpool nie odpuszcza wąsom eSa. A i Terry Crews pojawi się.
Opublikowano 13 lutego 20187 l O rzesz ku.rwa NIE! Czemu to jest z dubbingiem? Chemię teraz muszę sobie zaaplikować. Jak znam moje szczęście w moim kinie na premierę w czerwcu będzie podobnie jak z Loganem, tylko dubbing
Opublikowano 13 lutego 20187 l Może w czasach pisu ludzie juz kompletnie zgłupieli i tez chcą dubbing. W koncu w Nazigermany pamietam ze nawet bundych dubbingowali.
Opublikowano 25 lutego 20187 l Autoironiczny tekścik w stronę dubbingu sugeruje, że nawet dystrybutor nie wierzy w to co robi.
Opublikowano 22 marca 20187 l 16 minut temu, milan napisał: Chyba im się udało, i będzie jeszcze lepiej. Lepszy niż 5/10 to nie jest wysoka poprzeczka.
Opublikowano 22 marca 20187 l Sporo osób http://www.imdb.com/title/tt1431045/criticreviews?ref_=tt_ov_rt
Opublikowano 22 marca 20187 l Współczynnik dla filmów komiksowych wynosi 1,25, do tego sezonowy 1,05. 85% jest supcio.
Opublikowano 22 marca 20187 l ale bym jakichś nowych xmenów obejrzał, ale takich z laserami i lateksem, a nie te pierdy wolwerinowe co były ostatnio deadpool 2 będzie musiał mi na razie wystarczyć
Opublikowano 22 marca 20187 l ale bym jakichś nowych xmenów obejrzał, ale takich z laserami i lateksem, a nie te pierdy wolwerinowe co były ostatnio deadpool 2 będzie musiał mi na razie wystarczyćAle takie X-Meny juz były
Opublikowano 23 marca 20187 l 15 godzin temu, szczudel napisał: Jakim mutantem jest ten czaroskóry aktor? Proudstar? crews? https://en.wikipedia.org/wiki/Bedlam_(comics)
Opublikowano 23 marca 20187 l 3 godziny temu, Orzeszek napisał: crews? https://en.wikipedia.org/wiki/Bedlam_(comics) To musi być jakiś mega niszowy mutant. Nawet po przeczytaniu notki na wiki nie kojarze go.
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l Czytałem gdzieś, że na ewentualny crossover z MCU można liczyć nie wcześniej niż po 2021. Mają zapewne rozpisane filmy po Avengersach 3 i 4. Dobrze, że animacje można mieszać do woli. Przygody Black Panther z serii Marvel Knights (6 epizodów po 20 min, a wszystko na youtube) ładnie uzupełniają film choć trzeba traktować je jak osobny twór bo sporo różnic jest względem filmu. Ale są X-Meni. Juggernaut ładnie leje Cyclopsa i Wolverine'a, jest Deathlok (a raczej są), jest Radioactive Man i jest Storm.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l 11 minut temu, milan napisał: SOO DARK to dobre było, ale reszta taki cringe, że w połowie wyłaczyłem, na plus że widać większy budżet ale do thora ragnarok nadal nie podjazdu
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Już bez przesady z tym spustem nad raznarokiem. Goldblum i Korg są boscy, ale właściwie wszystkie inne lementy humorystyczne mniej lub bardziej zasysają i jeszcze film nie może się zdecydować czy jest heheszkowowo czy siurius biznes i stara się, w nieudolny sposób, wywoływać przejęcie losami tych postaci. Trailer poola 2 duża okejka