Opublikowano 24 maja 20186 l Moja ulubiona scena z filmu to lądowanie X-force na spadochronach. Zaraz chwilę później Deadpool rozmawia przez telefon, tam w tle przy karetce próbują reanimować Bedlama a z drutów wysokiego napięcia spada płonące truchło Vanishera
Opublikowano 24 maja 20186 l gdzieś tam straszył mordą, ale żeby zwracać uwagę na jego cameo w 2018 roku to top kek
Opublikowano 24 maja 20186 l Był, jako graffiti na takiej dupnej ścianie po prawej. Nie pamiętam, który to moment filmu.
Opublikowano 24 maja 20186 l W obsadzie jest oznaczony jako dj w strip clubie. Też nie wiem kiedy to bylo xd
Opublikowano 24 maja 20186 l W strip clubie to było w jedynce, a w sequelu tak jak napisałem powyżej.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Nie było tak zabawnie jak w jedynce, ale było lepiej niż się spodziewałem. Na plus Domino no i zaskoczyło mnie pojawienie się Juggernauta , nie wiem czy był na trailerach, ale to jak go wykonczyli na plus Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Shen
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Nawet jej nie zapowiedziano. Zaś po necie krąży już wersja Full HD, z polskim dubbingiem, oraz napisami. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Solderowy123
Opublikowano 27 września 20186 l Widzieli trailer Dark Phoenix? Wszystko fajnie: -Zły Xavier -X-meni to na razie banda wypierdków w szkole Tylko ta aktorka z GoTa... Ona tego nie pociągnie. Mam mdłości na samą myśl seansu gdzie będzie główna bohaterką No i saga Phoenix miała już nowy skład X-men, a tu jest takie nie wiadomo co. Lepiej aby Marrvel szybko uciął te Foxowe uniwersum i zrobił je jak nalezy.
Opublikowano 27 września 20186 l Trailer nawet nieźle zrobiony, ale obstawiam, że nie będzie to najlepszy film. Sophie Turner to NIE JEST Jean Grey.
Opublikowano 27 września 20186 l Zwiastun w sumie lepszy od tego z Captain Marvel, ale wydaje się, że któryś już raz dostaniemy bardzo podobną historyjkę, tylko teraz rozterki moralne nie będzie mieć Jennifer, tylko Sansa.
Opublikowano 27 września 20186 l Skoro Marvel ma już prawa do Xmenów to mam nadzieję, że zaorają tę serię i zrobią od nowa.
Opublikowano 27 września 20186 l Jeszcze nie mają. Cała transakcja zakupu i przejęcia praw ma się zakończyć jakoś w połowie 2019 roku.
Opublikowano 27 września 20186 l Albo niech zrobią z tego alternatywny wymiar dla MCU i wtedy będą mogli dać gościnne wystepy co lepszych X-menów albo villainów.