Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mnie najbardziej męczy ta obsada z xmenów, jeszcze ci starsi ze Stewartem czy Hugh Jackmanem byli znośni, ale to co jest obecnie z tym festiwalem brytyjskich aktorów to mehhh, tylko Jennifer bym zostawił.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie jaki jest problem z MCU i Marvelem a’la Fox? 
MCU zaszło za daleko bez FF i X-Menów aby teraz ich dołączać. 

Jak uzasadnić Walkę w Nowym Jorku z A1 bez FF? Jak tą z Thanosem? Reed Richards był w komiksach prawie w każdym Crossoverze głównym dowodzącym i planującym. Tak samo X-meni. MCU urosło za bardzo aby nagle wrzucić drużynę superbohaterów.

Jeśli Marvel z Disneyem odzyskają X-men i FF, to trzeba zrobić restart MCU. Nie będzie innego wyjścia.

Opublikowano

No to napisałem, że niech to będzie Earth-999 albo jakaś inna i mamy multiwersum Marvelowskie gotowe.

W dniu 27.09.2018 o 12:41, szejdj napisał(a):

no mnie najbardziej męczy ta obsada z xmenów, jeszcze ci starsi ze Stewartem czy Hugh Jackmanem byli znośni, ale to co jest obecnie z tym festiwalem brytyjskich aktorów to mehhh, tylko Jennifer bym zostawił.

Rozwiń  

Jennifer z każdą kolejną częścią jest coraz gorsza, a w Apocalypse to w ogóle wyglądała jakby się jej nic nie chciało poza inkasowaniem czeku (coś jak Bruce Willis od dekady oprócz filmu Looper).

Opublikowano

Ale Fassbender/McAvoy to najlepsze co w obecnej trylogii, nawet nie ma co z tym handlować. 

Co do Jennifer mam takie samo zdanie, odcina kupony żeby na raty i koks starczyło. A Sansa jest zwyczajnie zbyt słabą aktorką żeby taką postać udźwignąć bez wywoływania cringe'u. 

• Plusik 3
Gość Orzeszek
Opublikowano

Fassbender XD HENRYKU NIE WIESZ CO CZYNISZ! I ta policja z łukami xd do tej pory płacze ze śmiechu.

Opublikowano

Mnie Lawrence nigdy nie kręciła. Ma taki sam talent aktorski na twarzy co Rosamund Pike, czyli żaden.

A co do trailera... Nie mam zdania. Ani grzeje, ani ziębi. Opis fabuły dowala jeszcze złymi kosmitami chcącymi zrobić z Jean żywą broń. 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 27.09.2018 o 05:48, Kalel napisał(a):

meh

Rozwiń  

-Konfklikt na linii Magneto-Xavier? Check.

-Kombinezony? Check.

-Fasbender grający Fasbendera? Check.

Już się nie mogę doczekać, te xmeny to moje guilty pleasure, mój ciemny pasażer, łykam wszystko jak leci. Już mogę kupić bilet.

Opublikowano

Od afery z fappening za każdym razem jak widzę gdzieś Lawrence to mam przed oczami jej popisy na tych filmikach, skaczące cycki, wypinanie du.pska, itd. no generalnie mało urodziwa wieśniara.

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 27.09.2018 o 16:12, Farmer napisał(a):

Mnie Lawrence nigdy nie kręciła. Ma taki sam talent aktorski na twarzy co Rosamund Pike, czyli żaden.

A co do trailera... Nie mam zdania. Ani grzeje, ani ziębi. Opis fabuły dowala jeszcze złymi kosmitami chcącymi zrobić z Jean żywą broń. 

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

• Haha 1
Opublikowano

Przy okazji chyba poprzedniego filmu gdzieś natknąłem się na informację, że istnieje jakieś porozumienie na linii Lawrence - McAvoy - Fassbender. Negocjują stawki razem i cała trójka rezygnuje jak kogoś nie będą chcieli w filmie. Na tym etapie to już chyba nikt jej nie chce. 

Oby to zresetowali przed podpięciem do MCU. Na początek poproszę dobry film z młodym Loganem. 

Opublikowano (edytowane)

Jak Marvel weźmie się za X-Menów to skład wyglądać będzie mniej więcej tak

Pokaż ukrytą zawartość

edit: Ktokolwiek nie robiłby teraz rebootu tej serii to myślę, że tak by to wyglądało:yao:

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Strasznie nijako to wygląda na ten moment. Zresztą ten wątek Jean jakoś nigdy mnie specjalnie nie jarał. Po słabym Apocalypse tym bardziej nastawiam się na seans w domu.

No ale McAvoy i Fassbender w tym uniwersum chyba nigdy mi się nie znudzą, mimo coraz bardziej wtórnej w kolejnych filmach relacji między nimi. 

Opublikowano
  W dniu 28.09.2018 o 12:32, Masorz napisał(a):

Szejdi nikt nie pisał przecież, że Jennifer jest brzydka czy coś.

Rozwiń  

a tutaj?

W dniu 27.09.2018 o 16:33, mcp napisał(a):

mało urodziwa wieśniara.

Rozwiń  

W dniu 27.09.2018 o 16:57, Shen napisał(a):

Słabo to wygląda, Phoenix i nie ma żadnych kosmitów?

Rozwiń  

cały film opiera się na kosmitach i akcja dzieje sie w kosmosie, no ale kto by tam sie interesowal, warto tylko napisać że słaby trailer i nuda xdddd

Opublikowano

W dniu 28.09.2018 o 15:37, Shen napisał(a):

Obejrzałem drugi raz trailer i nadal nie widzę kosmitów i akcji w kosmosie.

Rozwiń  

Już byś chciał wszystko w trailerze zobaczyć... Poczekaj do lutego albo chociaż na drugi trailer.

Ech ta młodzież. Filmy na trailerach zobaczyć, gierki na jutubku przejść.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...