Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

l00k5 l3G1T

może być.

Tego nightcrawlera dopiero teraz zauważyłem. Tutaj zdjęcie z planu filmu. Ukrywa się w cieniu katedry.

kodi_smit_mcphee_premiere_romeo_and_juli

Teraz on też 533M5 I3G1T

Edytowane przez ornit
Opublikowano

ja się lekko jaram. coraz bardziej to wygląda jak skład z najlepszych lat runu cleremonta. akcja ma się dziać w latach 80tych więc pasuje. powinni imo na kilka lat pozostać w tej dekadzie.

• Plusik 1
Opublikowano

na rysunkach ta jubilee to nygusiara, a to jakaś słodka, drobna dziewczynka. zawsze mam problem z wojowniczymi, drobnymi dziewczynkami.

ten nightclawrer też jakieś huy wie co. będzie homoerotyczny gambit ?

4302930-jubilee+1.jpg

Opublikowano (edytowane)

jubilee - prawdziwe imię "jubilation lee", korzenie azjatyckie więc wszystko się zgadza. tutaj jedno z aktualniejszych wcieleń komiksowych:

316px-X-Men_Vol_4_13_Textless.jpg

już po przemianie w wampira i z przybranym synkiem. ta laska co ją obsadzili to chyba latino-koreański wybuchowy miks.

Edytowane przez tk___tk
  • 1 miesiąc temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Z najpotężniejszym mutantem na świecie będzie walczyć banda smarkaczy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fox rozszerza swoją ofertę x-menową - w przygotowaniu jest the New mutants. spoko bo to w tym tytule debiutowały takie kozaki jak magik (posługująca się czarną magią młodzsza siostra collosusa) czy warlock, ale jednak wolałabym żeby potwierdzili x-Force.

Opublikowano (edytowane)

aoa to alternatywna oś czasu w której apokalips wygrał i mutanci to dominująca rasa. ja bym potem atakował mistera sinistera i Dark pheonix saga tylko tym razem porządnie. albo omega red i omega corps. no paru tam jest dobrych villainów, ale nie wiem jak z prawami (np do high evolutionary).

Edytowane przez tk___tk
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to powiedz jak obejrzysz czy to rzeczywiście "inny film" jak to mówi singer. btw zmiana nazwy tematu na plus, ale za jakiś czas może być nieaktualna bo mówi się o crossoverze z fantastyczną czwórką w 2018 roku :P.