kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No i u mnie nie puścili trailera X-men przed SW. Sprawdziłem na YT i wrażenia nijakie : to tylko zwiastun ale do pierwszej zajawki DoFP nie ma podjazdu. No ale obejrzy się, to jasne. A w komentach gimby płaczą. że uniwersum powinno zostać zrebootowane pod kątem MCU, bo te ostatnie filmy to padaka xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 nie mogą tego zepsuć, to będą piękne walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak tego nie skiepszcza to ten film bedzie epicki Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Chimifuckingchangas!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 WOOOOW Deadpool zwraca się do widza i przeklina! HHAHAHAHAHA no ja nie mogę hahaha jakie smieszne! Film roku! 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Boję się, że najlepsze rzeczy już pokazali w tym trailerze Obym się mylił bo szkoda potencjału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Trailer bardzo okej, ale mam wrażenie, że większość filmu będzie się rozgrywać na tej autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 to jest tylko sekwencja otwierająca film. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Trailer mega . Colossus wiadomo, a te laski to niby kto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Trailer mega . Colossus wiadomo, a te laski to niby kto? Też sobie zadawałem to pytanie i udało mi się jedynie ustalić, że ta skinówa, która jest z Colossusem to Negasonic Teenage Warhead (mhmmmmm), a ta która ich atakuje nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wandal!! ^_^ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ale trolle Ciekawe ile par się nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 No, nareszcie odpowiedni plakat do pokazania swojej dziewczynie i namówienia jej na pójście na Deadpoola :rose: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Moja sama mnie ciągnie, ale mam lekkie obawy jeszcze co do tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 typu że będzie zyebany po całosci, i jest zagrożenie wywołanai zakłopotoania typu " ja pier,dole mialo być smiesznie, dlaczego się nie smieję?" No ja jestem wręcz pewien, pamiętam jak myślałem ze gra bedzie smieszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Czuję poziom pierwszego Wolverina. Tak bardzo chcę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Kolejny baner reklamujący Deadpoola, mistrzowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Oby film sprostał, bo kampanię to mają naprawdę świetną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Romantyczny zwiastun Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Kolejny baner reklamujący Deadpoola, mistrzowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ryan Reynolds i cała ekipa odpowiadająca za film Deadpool wie, jak zaskoczyć fanów. Wczoraj odbyły się specjalne wydarzenia w Los Angeles i w Nowym Jorku. Zebrani tam fani mieli zobaczyć nowe fragmenty oraz posłuchać, jak Ryan Reynolds i inni opowiadają o filmie. Oni jednak puścili im cały film! Zebrani szybko opublikowali swoje krótkie recenzje na Twitterze. Czytamy w nich, że twórcy zrobili to, na co czekali fani i więcej. Film jest przede wszystkim zabawny i ma świetne sceny akcji. Zwracają uwagę, że fabułę ma standardową, ale pozostałe zalety bez problemu to równoważą. Wygląda na to, że stworzono świetną rozrywkę dla dorosłego widza, na jaką film się zapowiadał. Potwierdzają także, że jest scena po napisach! Na wydarzeniu był też dziennikarz z portalu comicbook.com, który opublikował pełną recenzję filmu. Przyznaje w niej, że zwiastuny umiarkowanie zbudowały jego optymizm, ale film bardzo go zaskoczył. Przede wszystkim potwierdza, że sceny akcji są fenomenalne, choreografia walk jest imponująca, ale także to wszystko jest ekstremalnie brutalne. Nie brak także nagości, seksu i ogromnej dawki humoru, który go pozytywnie zaskakuje, bo film bawi bardziej niż można było spodziewać się po zwiastunach. Uważa nawet, że będzie on zyskiwać z każdym seansem, gdy widz będzie wyłapywać kolejne gagi, które pojawiają się na ekranie bardzo szybko. Łamanie czwartej ściany, czyli mówienie Deadpoola do widza sprawdza się dobrze i przeważnie jest wykorzystywane jako taki dodatkowy komentarz wydarzeń. Chwali też interakcje postaci Colossusa i Negasonic Teenage Warhead z Deadpoolem. Średnio wychodzą czarnego charaktery. Dziennikarz dochodzi do wniosku, że ten film to jedna z najwierniejszych adaptacji komiksu, gdyż twórcy nieprawdopodobnie dobrze przenieśli postać na kinowy ekran. Zrobili to w taki sposób, że Deadpool nie tylko powinien spodobać się hardcore’owym fanom postaci i komiksów, ale także zwykłym widzom lubiących komiksowe filmy. Według niego ten film ma serce, bo czuć, że został zrobiony przez hardcore’owych fanów tej postaci. http://naekranie.pl/aktualnosci/pierwsze-recenzje-filmu-deadpool-770058 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi