Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

T.J. Miller podczas tego wydarzenia w Londynie potwierdził, że jesienią 2016 roku zostanie wypuszczona pozbawiona cenzury wersja reżyserska. Ma być ona brutalnie bezpośrednia i o wiele mocniejsza niż to, co będzie w kinach. Nie wiadomo do końca, czy ta wersja opierać się będzie na bardziej dosadnych gagach czy zostanie też wielokrotnie zwiększona dawka przemocy. Wiemy, że ekipa na planie bardzo dużo improwizowała w tworzeniu prześmiewczych dialogów, więc mają masę materiału, z którego mogą korzystać.

http://naekranie.pl/aktualnosci/bedzie-wersja-rezyserska-deadpoola-772094

Czyli kinowa wersja to taka wersja Demo :Coolface:

Jeszcze niecałe dwa tygodnie :fsg:

Normalnie nie oglądam filmów na podstawie amerykańskich komiksów ale te trailery z Deadpoola wprost ociekają beką i dystansem do tego co ma film oferować więc może się wybiorę na seans i zmarnuję tych 16zł na bilet.

Gdzie ty masz kina w których bilety są za 16zł :yao:

mi nic nie przeszkadza nosie, tylko lekko śmieszkowo napisalem, że gdzie są takie kina a wy wyjeżdzacie z jakimiś ku,rwa 13.30 albo poniedziałek kiedy ludzie pracują :pawel: no smiech na sali, chciałem iść ostatnio na creed'a a tam tylko cinema city za 26 zł to beka wnusiu

Normalnie nie oglądam filmów na podstawie amerykańskich komiksów ale te trailery z Deadpoola wprost ociekają beką i dystansem do tego co ma film oferować więc może się wybiorę na seans i zmarnuję tych 16zł na bilet.

Gdzie ty masz kina w których bilety są za 16zł :yao:

Teatr Elektryczny w Skoczowie. 16zł normalny bilet,seans 26lutego o 19:00.

Kino może nie jest jakimś molochem ale byłem tam na najnowszym Bondzie i byłem zadowolony z seansu. Tym bardziej,że pierwszy raz odwiedziłem to kino od czasu jak go wyremontowali. Przynajmniej nie muszę przepłacać za bilet i paliwo by jechać 20km do Bielsko-Biała by obejrzeć coś w CinemaCity.

A w CC też są chyba tanie wtorki bo zdarzyło mi się być na SW w tym dniu i bilet wyszedł też chyba koło 15zł.

Edytowane przez Paliodor

Spoko u mnie najtańszy normalny to 18zł a na premiery 20zł w kinie studyjnym i to nie jest źle. Bardziej mi chodziło o to, że nie wiem kiedy ale zauważalnie ceny kina wzrosły czy mi sie tylko tak wydaje? Bo te 26zł czy nawet 30 w weekend to jest dość spora suma a jak się chodzi jak ostatnio z 4-5 razy w miesiącu do kina to robi z tego całkiem duży wydatek.