Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Normalnie nie oglądam filmów na podstawie amerykańskich komiksów ale te trailery z Deadpoola wprost ociekają beką i dystansem do tego co ma film oferować więc może się wybiorę na seans i zmarnuję tych 16zł na bilet.

Opublikowano

T.J. Miller podczas tego wydarzenia w Londynie potwierdził, że jesienią 2016 roku zostanie wypuszczona pozbawiona cenzury wersja reżyserska. Ma być ona brutalnie bezpośrednia i o wiele mocniejsza niż to, co będzie w kinach. Nie wiadomo do końca, czy ta wersja opierać się będzie na bardziej dosadnych gagach czy zostanie też wielokrotnie zwiększona dawka przemocy. Wiemy, że ekipa na planie bardzo dużo improwizowała w tworzeniu prześmiewczych dialogów, więc mają masę materiału, z którego mogą korzystać.

http://naekranie.pl/aktualnosci/bedzie-wersja-rezyserska-deadpoola-772094

Czyli kinowa wersja to taka wersja Demo :Coolface:

Jeszcze niecałe dwa tygodnie :fsg:

Opublikowano

Normalnie nie oglądam filmów na podstawie amerykańskich komiksów ale te trailery z Deadpoola wprost ociekają beką i dystansem do tego co ma film oferować więc może się wybiorę na seans i zmarnuję tych 16zł na bilet.

Gdzie ty masz kina w których bilety są za 16zł :yao:

Gość suteq
Opublikowano

Ja płacę 15 w Heliosie jak kupię bilet do 13:30, a normalnie to 18zł na premierę. :cool: 

Opublikowano

mi nic nie przeszkadza nosie, tylko lekko śmieszkowo napisalem, że gdzie są takie kina a wy wyjeżdzacie z jakimiś ku,rwa 13.30 albo poniedziałek kiedy ludzie pracują :pawel: no smiech na sali, chciałem iść ostatnio na creed'a a tam tylko cinema city za 26 zł to beka wnusiu

Gość DonSterydo
Opublikowano

Środy z Orange albo czwartki z Kinder Bueno  :Coolface:

Opublikowano (edytowane)

Gdzie ty masz kina w których bilety są za 16zł :yao:

Teatr Elektryczny w Skoczowie. 16zł normalny bilet,seans 26lutego o 19:00.

Kino może nie jest jakimś molochem ale byłem tam na najnowszym Bondzie i byłem zadowolony z seansu. Tym bardziej,że pierwszy raz odwiedziłem to kino od czasu jak go wyremontowali. Przynajmniej nie muszę przepłacać za bilet i paliwo by jechać 20km do Bielsko-Biała by obejrzeć coś w CinemaCity.

A w CC też są chyba tanie wtorki bo zdarzyło mi się być na SW w tym dniu i bilet wyszedł też chyba koło 15zł.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

Spoko u mnie najtańszy normalny to 18zł a na premiery 20zł w kinie studyjnym i to nie jest źle. Bardziej mi chodziło o to, że nie wiem kiedy ale zauważalnie ceny kina wzrosły czy mi sie tylko tak wydaje? Bo te 26zł czy nawet 30 w weekend to jest dość spora suma a jak się chodzi jak ostatnio z 4-5 razy w miesiącu do kina to robi z tego całkiem duży wydatek.

Opublikowano

Bo te 26zł czy nawet 30 w weekend to jest dość spora suma

Jak ktoś chodzi często to rzeczywiście wychodzi całkiem sporo na miesiąc.

Ja akurat chodzę sporadycznie bo mało jest filmów na które bym chciał wywalić kasę. Wolę to już przeznaczyć na jakieś wydanie na DVD/BR.