Rudiok 3 337 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Reynolds=Deadpool i to widać w każdej minucie gdy jest na ekranie. Naprawdę gość niemal zespolił się że swoją postacią. I to wszystko na ogromny plus. Film jest szybki, zabawny, brutalny (na tyle na ile może), puszcza oko, łamie czwartą (a nawet 16) ścianę, momentami jest śmiesznie, momentami poważnie, muzyka tylko podbudowuje wszystko. A Morena w podwiązkach... Uhmmmmmmmmmmm. Carla też niczego sobie. Młoda siksa też dała radę. Główny zły taki sobie a Collosus przesadzony. I jest Stan Lee. A w następnej części będzie... A nie, miałem nie mówić 8.5/10. Idźcie, dajcie zarobić i niech robią dwójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wy to jeszcze i tak macie dobrze. Na naszym kochanym zadupiu film będzie MOŻE grany na początku marca, w nowym Targu od 4 marca Jestem niesamowicie wkurwiony i muszę się kopsnąć do Krakau. To wiesz kiedy zrobić to najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Analitycy prognozowali 65 mln dolarów w weekend a tu szykuję się dwa razy więcej http://naekranie.pl/aktualnosci/box-office-deadpool-przewyzsza-oczekiwania-i-bije-rekordy-774599 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 edit2 właśnie przeczytałem post tokara - nie słuchajcie go, to smutny człowiek z wielkim kijem w (pipi)e. marudzi jak baba. film jest mega. nie słuchajcie jego smętów Prawie 24 godziny od jego opublikowania to dobry wynik A teraz przeczytaj go jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz, a potem jeszcze raz, zrób se przerwę, potem jeszcze raz, nakarm kota, potem jeszcze raz, jeszcze raz, umyj ząbki, potem jeszcze raz, i jeszcze z osiem razy przed snem. A później się zastanów i nie odpisuje wcześniej niż za 3 doby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 zluzuj poślady człowieku, specjalnie nic nie czytałem w tym temacie od czwartku bo chciałem iść na film bez żadnych spoilerów. po powrocie z kina jestem bardzo zadowolony, a z tego co widze to ty marudzisz, więc przestań nara 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Yanuszku, jestem fanem twojego autyzmu, więc masz u mnie taryfę ulgową. Pozwól, że zdradzę ci sekret Wydźwięk mojego posta jest pozytywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) tak, wiem, ale ja też ci zdradze sekret bierz mojego penisa do buzi, pozdrawiam Edytowane 13 Lutego 2016 przez Yano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) tokar pozytywnie odnióśł się do filmu, co lepsze rzadko to robi, bo jest mistrzem czepialstwa i marudzenia, ale akurat tutaj dał kciuk do góry. A Ty yano jestes .... no powiedzmy ze w wikipedii piszą że nie jest zalecane bys się rozmnażal i bedziesz potrzebowal opieki do konca zycia. Na szczescie jestes sam i masz kota ktory cie wylize jak stukniesz głowa o szafke. Edytowane 14 Lutego 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wróciłem z kina. 10/10 Troche komiksow z Deadpoolem przeczytalem i moim zdaniem udalo sie przeniesienie tego wariata na ekran. Reynolds genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Świetny film. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze. Bardzo mi się podobało jak załatwili sprawę z originem bohatera, bo nie trzeba było czekać pół filmu aż Wade założy kostium tylko wydarzenia były przeplatane. Nie znam co prawda komiksów z Deadpoolem, ale jego dow(nene)y są bardzo naturalne i nie czuć, że coś tu jest wymuszone. Świetna postać i jeden z najlepszych filmów o superbohaterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jak zrobia R rated X-Force to powaznie sie obsram na mietowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Deadpool już ma na koncie $147,562,000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jedna mnie zdziwiło, ze ani razu nie pokazali Colossusa w ludzkiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Budżet pewno ciasny. I tak im obcięli o jakieś 7 baniek jak czytałem, i to już w postprodukcji. A tu proszę, jak się film ładnie zwraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Jedna mnie zdziwiło, ze ani razu nie pokazali Colossusa w ludzkiej formie. Pewnie dlatego, że nie było żadnego powodu, żeby go w takiej formie ukazywać. Komizm z jego udziałem opiera się o kontrast jego opancerzonej postaci z mentalnością Ryśka z Klanu. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Już $260 baniek na koncie, bosko . A film dopiero jest 3 dni w kinach ^_^. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) wróciłem ze 2h z kina, Deadpoola znałem tylko ze słyszenia i z tych trailerów (i paroletniej chęci zagrania w grę) O MÓJ DOBRY BOŻE JAKIE TO BYŁO DOBRE nie mam teraz siły pisać więcej, ale strasznie mi się podobał humor, postaci, DEADPOOL, no wszystko! Jedyny drobny zgrzyt to, że czasem przeciągali wątki romansowe, ale kij z tym, nie raziło aż tak / 10 Więcej napiszę po południu Słyszałem, że miały być 2 scenki po napisach, rozumiem, że to była jedna ta na której mówił, że nie będzie sequela, a druga, że ktoś tam w sequelu będzie? Edytowane 14 Lutego 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Sceny po napisach jak by ktoś chciał to wrzucam w spoiler https://www.youtube.com/watch?v=BwXNMi-DIw8 Edytowane 15 Lutego 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Obecnie w USA trwa 4-dniowy długi weekend z okazji święta zwanego Dzień Prezydenta. Na razie znane są wyniki z 3-dniowego weekendu oraz szacunki na poniedziałek. Optymistyczne przedpremierowe prognozy zakładały, że Deadpool zbierze 65 mln dolarów, może nawet 70. Dziś wiemy, że rzeczywistość zaskoczyła analityków. Film osiąga w USA wpływy w wysokości 135 mln dolarów, więc ponad dwa razy tyle, ile zakładano. Szacuje się, że z poniedziałkiem będzie to 150 mln dolarów. Takim sposobem film bije rekordy lutego: największe otwarcie lutego – 135 mln dolarów. Poprzedni rekord należał do filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya z wynikiem 85,1 mln dolarów. największe otwarcie w weekend Dnia Prezydenta – 150 mln dolarów. Poprzedni rekord należał do filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya z wynikiem 93 mln dolarów. największe otwarcie filmu z kategorią wiekową R. Poprzedni rekord należał do filmu Matrix: Reaktywacja z wynikiem 91,7 mln dolarów. największe otwarcie w historii studia 20th Century Fox. Poprzedni rekord należał do filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów z wynikiem 108,4 mln dolarów. najlepsze globalne otwarcie w kinach IMAX w lutym – 24,7 mln dolarów. Poprzedni rekord należał do filmu RoboCop z wynikiem 6,3 mln dolarów. Ze świata Deadpool zbiera znakomite 125 mln dolarów. Sumując, razem na koncie 260 mln dolarów przy budżecie 58 mln dolarów. Jest to większe otwarcie niż takich hitów jak Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz czy Strażnicy Galaktyki, które miały niższą kategorię wiekową. http://naekranie.pl/aktualnosci/box-office-deadpool-pobil-wszelkie-rekordy-774716 To co, teraz moda na filmy z kategorią wiekową R? Edytowane 15 Lutego 2016 przez YETI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Coraz gorzej mi się ogląda tego typa. Nawet gością do słowa dojść nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Damn, nie spodziewałem się tak dobrego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 ‘Deadpool’ Was No. 1 in Every Foreign Market Except One Zgadniecie gdzie? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ano, wiocha pe el. W scenie po napisach Karolak zapowiada sequel Planeta Multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Żenua sięgnęła zenitu. A ja się ciągle zastanawiam kto chodzi na ten rak zwany "polską komedią romantyczną". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi