Masorz 13 184 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 No jak to kto, niższa klasa, której przedstawicieli mamy całe miliony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Bo walentynki? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. za to na czerwonych rajtuzach było mnóstwo gimbusów u mnie, którzy chyba chcieli być cool i się nie pokazywać na romansidle. Wku**iali mnie nieziemsko bo z drugiego konca sali ich bylo slychać -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. Dzizas, ja bym za to nie zrobił tego sobie, żeby być z panną co woli karolaka zamiast Deadpoola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. za to na czerwonych rajtuzach było mnóstwo gimbusów u mnie, którzy chyba chcieli być cool i się nie pokazywać na romansidle. Wku**iali mnie nieziemsko bo z drugiego konca sali ich bylo slychać -_- To samo z tym gimnazjum :[ a kolo który obok mnie siedział chyba pomylił seanse właśnie z planetą singli bo waliło od niego jakby całą buteleczkę podróbek od FM na siebie wylał, a w torebce którą miał ze sobą chyba karma dla psów mu się wysypała tak yebało jakimś chappi czy tam pedigri, no ale Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 podobno trzeci wolverine też ma dostać erkę i na pożegnanie jackmana z rolą zekranizują /zainspirują się "old man logan" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 a Jackman już nie miał przypadkiem grać polverine'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 no właśnie po trzecim solowym kończy mu się kontrakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 no to czekam, jak faktycznie będzie R i old man logan, to będzie ostro i krwawo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wolverine Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Maze Runner xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wolverine z R-ką. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zaraz...czy oni mają zamiar nakręcić...X-Force? O boziu oby dali to zamiast smiesznych bękartów liefelda Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Obejrzałem Deadpoola i ... jak dorosnę nie chce być ja Zetta chce być jak Wilson. Dobra komedia 8,5 / 10 . Byłem z kobietą która nie trawi filmów marvela a to jej się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Troche szkoda ze to uniwersum jest tak ograniczone i avengersi nie spotkaja sie z x men Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Na razie nie, ale skoro Marvel zaczął współpracować z Sony (cameo Spidermana) oraz z Foxem (2 seriale wspólnie wyprodukują w uniwersum X-men) to jest szansa na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
warblade5 3 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Zaraz...czy oni mają zamiar nakręcić...X-Force? O boziu oby dali to zamiast smiesznych bękartów liefelda Pierwszy nr tych "śmiesznych bękartów " sprzedał się w 4 mln egzemplarzy ... na inna ekipę raczej bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 oczywiście, że będzie ekipa od remandera. wolvie, deadpool, psylocke i archangel po apocalypse to będą w pełni ukształtowane postacie, a kto z szeregowych widzów kinowych słyszał o warpath, domino czy tym włochatym czymś po środku? tylko fantomexa trzeba przedstawić albo zastąpić go chociażby cablem (którego mam nadzieje zagra stephan Lang). Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 i znowu mam to samo, patrze na obrazek Lefielda i wstyd jak chu,j ze sie czyta komiksy, gosc z jakimis ochraniczami na mordzie, włochata laska z Mc na czole, gosc z ramionami powyżej głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mam dla Ciebie wspaniałe rozwiązanie- zostań przy projektowaniu donic, żebyś już nie musiał patrzeć na obrzydliwe karty komiksów. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) aj zamknij du,pe masorz, jest róznica miedzy tymi dziwolagami Liefelda a innymi komiksami, za duzo sie nawdychałes gówna i sie czepiasz. Chodzi mi bardziej o Liefelda, ostatnio przerobiłem wszytskie Spawny i zaczałem zabierac sie za spinoffy i jak dobrnałem do savage dragon, chapela i innych zyebów z ostatniego rzędu image rysowanych przez tego goscia to zwymiotowałem. Edytowane 19 Lutego 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 aj zamknij du,pe masorz, jest róznica miedzy tymi dziwolagami Liefelda a innymi komiksami A no masz rację, no jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Idz, idz już stąd, wypucuj gumiaki, bo jak chcesz sie dopier,dalac to najpierw rozpoznaj teren, kocham komiksy, tylko niektore powodują załamkę. To ze ty mieszasz dobre i złe w jednym kociołku to widac po Twoim guscie, sluchasz muzyki dobrej i ch,ujowej, ogladasz seriale swietne i gównanie, podobnie pewnie z komiksami, no ja nie mam tyle czasu co ty by wszystko łykać. Wiec sie tak nie woź panie moderatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi