Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiadomo. Reach wygląda świetnie (poza levelami w New Alexandria), a nie ma ani 720p ani FXAA ani takiego oświetlenia jak Halo 4, no i dzięki temu nie będzie tego efektu ghostingu jak w Reach. będzie dobrze :]

jak dodadzą te wszystkie bajery, to jestem ciekaw jak to wpłynie na wielkość lokacji (pierwsze screeny w statku - korytarzyk :/)

Opublikowano
jak dodadzą te wszystkie bajery, to jestem ciekaw jak to wpłynie na wielkość lokacji (pierwsze screeny w statku - korytarzyk :confused:)

Chodzi Ci o to, czy będą duże, nieliniowe lokacje? O to raczej nie ma co się martwić, to jedna z podstaw tej serii.

Gość DonSterydo
Opublikowano

W każdym Halo były korytarzyki...

Tak grał w te Halo... :P

Opublikowano

bez przesady Leszek, wiele gier chodzi w 720p z wygładzaniem krawędzi z wielkimi przestrzeniami. Jak to bywa - będzie coś za coś - pewne rzeczy będą minimalnie słabsze żeby inne mogły być dużo lepsze ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Słowo klucz - optymalizacja. Z Halo 4 będzie jak z Gears of War 3 i Forza 4, po trochu poprawią kilka elementów i wypadkowa tych zmian złoży się na istotny postęp graficzny.

a gdzie ja pisalem że nie były?

No właśnie o to chodzi, że w grach Halo korytarzyki też były. Tak właśnie grałeś, że tego nie wiesz :P

Screeny są z samego początku gry, kiedy MC jest jeszcze na statku. Jak niby mają wyglądać korytarze statku bez korytarzy XD

Opublikowano (edytowane)

H3 odpaliłem sobie znowu kilka dni temu i widziałem je już w drugim levelu, więc jak mógłbym nie wiedzieć? po prostu nie o to mi chodziło że nie było

Edytowane przez LeszeK-
Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że to są arty środowisk, które trafiły do gry i nie zrobią później numeru "Patrzcie jakie maga krajobrazy, podobają się? Super, prawda? Ślinicie się? Super, ale nie będzie tego w grze!" :P

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jaja sobie robię :) Nawet nie dopuszczam takiej myśli, to byłoby s(pipi)ysyństwo z ich strony.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

To tak jak z serialami, czy książkami, czasami trzeba czekać kilka (-naście) lat by poznać całość. Ale co z tego, skoro podróż do końca jest taka przyjemna i daje tyle emocji (nie tylko pozytywnych niestety).

Opublikowano

+ co tam jeszcze nie wymyślą ...

ODST2, który będzie umiejscowiony równolegle do wydarzeń z Halo 5 oraz Reach 2 z akcją zaraz za Halo 3. No i nieodzowny kolejny RTS.

Ech, za dużo tego. Część mnie jest maksymalnie wkurwiona z faktu, że robią skok na kasę i reaktywują zamkniętą trylogię, natomiast ta druga po prostu nie może się doczekać końcowego efektu ich pracy.

PS. Chcę Halo 2 Anniversary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...