Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.amazon.com/gp/product/0765323982/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=heaprcom05-20&linkCode=as2&camp=217145&creativeASIN=0765323982 - Silentium opis z amazonu

ja rozumiem rozszerzać uniwersum ... ale

The Precursors created many technological species, including humanity and the Forerunners. But the roots of the Flood may be found in an act of enormous barbarity, carried out beyond our galaxy ten million years before...

oj czekam na tą książkę

Opublikowano

w sumie to przed trylogią Forerunnerów nikt jasno nie powiedział że to oni odpowiadają za stworzenie ludzi ( o ile dobrze kojarzę to była mowa o podobnym kodzie genetycznym czy coś w sym stylu) fakt faktem przyjeło się że maczali paluchy w ewolucji cżłowieka i w sumie się to sprawdza :P

btw. czytał ktoś historę z data padów z Reach :P ? jest całkiem ciekawa

Opublikowano

barth nie odpisuje, zacząłem się zastanawiać nad tą ofertą którą znalazł

www.mightyape.com.au/product/Xbox-360/Halo-4-Limited-Edition/20302628/

sęk w tym że sama przesyłka to 17$, czyli razem według dzisiejszego kursu wychodzi 364zł.

wysłałem też maila do ultimy, bo nadal nie mają w ofercie tej edycji.

btw. wiadome już że gra będzie wydana na dwóch płytach DVD

• Minusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Panowie kiedy będzie ten Halo 4: Creating Halo 4 Theatrical Trailer w HD?

No i może mi ktoś dać linka do tej grafiki ze sprzedażą wszystkich gier z serii Halo, którą Microsoft wypuścił ze 3 tygodnie temu? Nigdzie tego znaleźć nie mogę :/

Gość DonSterydo
Opublikowano

halo-4-saw.png

Podobno na filmiku widać przez chwilę jeszcze Foreruner Pistol czy coś w ten deseń.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Promethean Pistol - nie dziękujcie :)

dfu7pj.jpg

Opublikowano

muzyka w tym trailerze ssie i to bardzo :) za to bronie wymiataja, kurde nie moge sie doczekac najlepszego multi na konsole <3

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ciekawe ile z broni Przymierza przeniosą do Halo 4. Wszystko wskazuje na to, że Prometheanie też będą mieli pokaźny arsenał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...