Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

bronx: Tych "betonowych" fanów Halo, o których mówisz jest raptem z kilkadziesiąt tysięcy. Halo tak jak i każda inna gra to nie jest samotna wyspa i deweloper musi coś zmieniać. Rynek jest dynamiczny i gracze jakiś zmian oczekują. Pozostaje tylko się cieszyć, że zmiany nie zmieniają istoty gry tak jak w innych znanych markach.

Opublikowano

ale przecież ja napisałem, że jestem za zmianami ! Jestem jedynie przeciwny kopiowaniu pomysłów z innych gier, myślę że przy takich nakładach pieniędzy i nie tylko można spokojnie wykreować coś oryginalnego. Kopiowanie z CoDa mnie nudzi, nudzą mnie dzisiejsze FPSy bo wszystko jedzie na patentach CoDa. Powtarzam - jeśli zachcę grac w CoDa to z pewnością go zakupię, na razie chciałbym pograć w Hejloł :D

Gość DonSterydo
Opublikowano

Od możliwości resetu loadouta do CoD'a jeszcze daleka droga :P

Opublikowano
ale przecież ja napisałem, że jestem za zmianami ! Jestem jedynie przeciwny kopiowaniu pomysłów z innych gier, myślę że przy takich nakładach pieniędzy i nie tylko można spokojnie wykreować coś oryginalnego. Kopiowanie z CoDa mnie nudzi, nudzą mnie dzisiejsze FPSy bo wszystko jedzie na patentach CoDa. Powtarzam - jeśli zachcę grac w CoDa to z pewnością go zakupię, na razie chciałbym pograć w Hejloł :D

Girs 3 też są kopiowane z CODa? w sumie masz pseudo klasy i specjalizacje ... możesz sobię wybrać zestawy broni z którymi startujesz

popadanie w paranoje nikomu nie służy, a chyba każdy musi przyjąc do siebie że czasy CE/H2 sie skończyły, AA w reach były dobrym pomysłem, ale wykonaninie leżało, wątpie aby 343i spierdzieliło tak mocno jak Bungie przy Reach

Gość DonSterydo
Opublikowano

343 Industries niszczy tymi materiałami, które wypuszczają. To faktycznie jest chyba dream team. Mam nadzieję, że behemot, którego tworzą w Vancouver też będzie w tej samej lidze co 343 Industries.

Opublikowano

ja tam się z tak pochwalnymi ocenami wstrzymam :P do wydania gry

mi brakuje tygodniowych informacji z materiałami (jak przy reach) bo takie przemycone w filmikach tak samo nei smakują ... no i jakas rekalama by się przydała bo sam FuD nie da rady ...

Opublikowano

ale ja chcę JUŻ!!!

OFC zdaję sobie z tego sprawię że jest jeszcze za wcześnie, ale przez brak otwartej bety jakoś mi się strasznie wlecze

Opublikowano
Tylko w Polsce, składając zamówienia na grę Halo 4 w przedsprzedaży, gracze otrzymają pełen zestaw dodatków do gry wieloosobowej zmieniających wygląd postaci – specjalne zestawy zbroi (6 wariantów) oraz hełmów (2 warianty), nowe schematy malowania broni oraz emblematy. Gra będzie dostępna w sklepach w edycji Standardowej i Limitowanej, równo z premierą światową – 6 listopada 2012 r.

www.gry-online.pl/S013.asp?ID=70285

Haha, jaja, czyli my dostaniemy wszystkie bonusy pre-orderowe w jednym, a "na zachodzie" żeby dostać każdy bonusowy hełm to muszą zamawiać z różnych sklepów :) MS Polska się popisał.

Opublikowano (edytowane)

będzie na starcie ... a skąd te info? myslałem że dostajesz takiego passa jak w gow 3 na przyszłe dlc

mi się tam metal boxy podobają, mam bioshocka pierwszego i wygląda to wyczesanie (mimo iż kupiłem używkę z trzeciej ręki) :P

Edytowane przez typfon
Opublikowano

trochę na to co stało się z przymierzem światło rzuca mini seria Return (na wayponicie jest do zobaczenia) i Glasslands (książka Karen Traviss)- imperium upadło jako takie, ale Sangheli są podzieleni nie każdemu podoba się sojusz z UNSC

na poczatku Primordium jak UNSC odnajduje 343 GS jest info że musieli zmienić mu język na angielski bo dłubało przy nim przymierze

na pewno jakąś rolę resztki przymierza odegrają, część może nam pomagać, część nie, ale obstawiam że w H4 będzie to marginalna rola, może sie rozbestwią w dalszych częściach nowej trylogii :)

PS. patrzę na tego Promethean Pistol i czy nie sądzicie ze jest on podobny do http://halo.xbox.com...Boltshot_34.jpg - Boltshot Weapon Skin??

czy ktoś z 343i potwierdził że to broń Forerunnerów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...