Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe czy na Paxie nas poczestują czymś nowym, łykam wszystko jak pelikan...

w sumie aby do października :P FuD na pewno na trochę zajmnie uwagę, a mam jeszcze 10 sezon RvB do obejrzenia :P

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

halo-4-binary-rifle.jpeg

I mega spoiler - w grze pojawi się pewna postać, bardzo ważna dla uniwersum Halo:

Halsey - na jednym z materiałów widać jak na kartce z dialogami jest zapis jej rozmowy z Lasky

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

W sumie wystarczyło przeczytać Glasslands, by nie było to niespodzianką.

@LeszeK-

Halsey to "matka" programu Spartan-II i osoba, której mózg posłużył jako wzór do stworzenia Cortany. Jeśli skończyłeś Reach to na pewno ją spotkałeś.

• Plusik 1
Opublikowano

Wystarczy sama muzyka, by nahajpować się na tą grę. Nie muszą się trudzić nad żadnymi trailerami.

Fanów tak , osoby do tej pory nie zainteresowane Halo już nie. SKoro ma byc polonizacja to liczę na przyzwoitą kampanie marketingową w naszym kraju bo ta seria na to zasługuje.
Opublikowano

Taki jest niestety odpowiednik tego stopnia wojskowego. Pamiętaj, że Master Chief to stopień, nie nazwa.

Ta, doczytałem że Master Chief Petty Officer to na nasze Starszy Bosman Sztabowy. Ciekaw jestem czy w polonizacji będize to tak ujęte i Cortana będzie wołać "Bosmanie!"

Opublikowano

Po wojnie wynikło spore zamieszanie, a ludzie dostali w swoje ręce sporo broni Covisów. Młotek może pochodzić ze składów UNSC, lub może ujrzymy jego Forerunnerową wersję.

Opublikowano

czy w Glassland mówią coś o Brutach? Przecież nie wybili ich wszystkich? (chyba)

bo o podziale w społeczeńswie Elit to jest nie?

(chcę już tę książkę :( )

Opublikowano

MS ostatnio się stara, więc możliwe, że podłożą polskie napisy.

@typfon - jest mała wzmianka o Brute'ach, ale sama książka skupia się głównie na ludziach i Sangheili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...