Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba z multi z tego nowego trybu, ja tam dalej wierze że flood pojawi się jeszcze w 4, tak pod koniec :) (możliwe że w jakimś filmiku)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak, to z multi. Dlatego piszę, że trzeba poczekać do Halo 5 :P

Opublikowano

... jak go niby usmiercili ... zabili tylko jednego garveminda, nie wiadomo czy był jeden, nie wiadomo czy prekursorzy to nie flood, nie wiadomo czy na innych Halo flood się nie wydostął...

Gość DonSterydo
Opublikowano

Heh, do przetrwanie Flood jest potrzebne tak niewiele materiału genetycznego, że nie wierzę w jego unicestwienie :)

Opublikowano

Tak czy inaczej moim zdaniem powrót Flooda będzie czerstwy i źle się odbije na całym uniwersum. Co prawda grało się przeciwko nim całkiem sympatycznie (nawet w The Library w Halo 1), ale żebym ucieszył się z ich powrotu to 343 musi zastosować jakieś potężne zmiany w gameplayu.

Opublikowano

w silentium się wiele rzeczy wyjaśni, tam jest wzmianka o jakimś wydażeniu sprzed milionów lat (w opisie ksiązki na amazonie, pewnie poznamy ułamek historii flooda) ale nie wierzę że Flood nie powróci, i o ile dadzą nam odpocząc w cz 4 to pewnie w 5 i 6 będzie na tapecie - a co do mechaniki wystarczy że flood poinfekuję coś innego :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

Flood wróci na 100%, jak zapowiedzieli Halo 4, to jedną z pierwszych rzeczy jakie pytano na forach, to czy Flood wróci.

Opublikowano (edytowane)

a nie napisałe że nie będzie go na pewno w tej formie, a dowiemy się o nim czegoś więcej?

była by beka jak by w 4 zrobili tak jak z CE, w rekalamch nie było za wiele o powodzi (nawet nie wiem czy cokolwiek było) i w sumie ja się nie spodziewałem że dojdzie kolejna strona konfliktu, jak by w h4 powtórzyli ten manewr było by spoko (niekoniecznie z floodem) ale pewnie szanse marne na taką akcję bo to by była już czwarta frakcja ...

Edytowane przez typfon
Opublikowano (edytowane)

IMHO Killzone 3 może się schować. H4 (przynajmniej na screenach) wygląda po prostu lepiej. A jeszcze jeśli weźmie się pod uwagę, że w Halo przemierzamy wielkie, otwarte światy, a nie ciasne korytarzyki 2x2 to efekt tylko się wzmacnia.

Zaczekam jednak jak x360 wyjdzie w PS+ albo skończę na youtubie :P

Halo, to nie "ambitne" gry od Sony. Nie da się tej gry skończyć na YT.

Tak, i Frank napisał na neogafie że absolutnie nie będzie go w Halo 4 i wszyscy odetchnęli z ulgą.

Nie wszyscy. Sporo ludzi lubiło starcia z astro-zombie. Zdecydowanie wymagały one innego podejścia niż walka z Covisami. Jedni to strategicznie planujący militaryści, drudzy to brutalna horda.

ta gra będzie miała obowiązkową instalację na dysku ?

Tylko do multi i Spartan Ops. Ale możesz użyć pendrive'a jako dysku.

Edytowane przez barth
Opublikowano

41 dni..i mało i dużo. Kto z Was zamawiał preordera w Ultimie? Ciekawe, że mają napisane, że "premiera około 6-tego", w sensie jak..? Słać będą przed czy po swojego "około"? Pamiętam, że H:R kupiłem w sklepie dzień przed premierą czyli około premiery oficjalnej, chmm....będę raczej nerwowo wypatrywał listonosza po szóstym, nie chciałbym nie grac w weekend 9 - 11 listopada. Niech to "około" będzie przed 6.

Opublikowano (edytowane)

Oby! :] Ciekaw jestem czy MS w ramach kampanii reklamowej wymysli coś oryginalnego. Do dziś pamiętam mój szok na widok zniczy i ołtarzyka w centrum Poznania przy CH Stary Browar. Ot tak sobie płonęły a uwagę zwracały jak cholera.

Edytowane przez mausenberg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...