Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xdYYa.jpg

przypomina mi Neon Genesis Evangelion.

Dopiero? Już przy pierwszych screenach przedstawiających Spartan mówiliśmy, że strasznie przypominają wyglądem EVY z Neona :D

A te stwory nazywano Aniołami.

Opublikowano (edytowane)

rdzenny dub wtf ...

ta gra brzmi fenomenalnie :)

btw. co do "dziwnej" muzy dawno ktoś nie słuchał ost do Halo 2 :)

Edytowane przez typfon
Opublikowano

Halo 2 posiadało mocno rockowe kawałki, jedynym zaaranżowanym w innym stylu było "Never Surrender", które mocno wpadało w brzmienie elektroniczne.

Halo i dubstep to złe połączenie.

Opublikowano

do filmików nawet pasuje, ale w grze to bym tego nie widział, same remixy nawet niezłe (te 4 co dali)

taki to rock mieszany w tym ost z 2 ...

Opublikowano

po streamie jakos nie da sie specjalnie ocenic ;) jutro bede mial okazje zobaczyc na zywo wiec napisze co i jak,

tak czy inaczej bedzie miazga, nie moge sie doczekac chociaz dla mnie pierwsze skrzypce gra multi bo fanem fabuly raczej nie jestem :)

Opublikowano (edytowane)

Po tej jakości na YT nie ma się co spodziewać żylety ale ona tam jest przecież, co widać ogólnie i czuć " między wierszami".

typfon - ( oglądaj od 17 tej minuty ) tak, jest miód na maxa. Moje pierwsze skojarzenia to assault on the controll room z jedynki i high charity z dwójki, tylko ULTRA wy(pipi)aniej :D Powtórzę się, ale w końcu MC ma solidnie, ciężkie kroki! jak meni to tuptanie w poprzednich częściach zawsze drażniło...:] Dźwięk to ogólnie jakaś masakra.

Edytowane przez mausenberg
Gość DonSterydo
Opublikowano

Po cholerę to oglądacie? :) Gdyby to było multi to rozumiem, ale oni lecą misje z kampanii :P

Opublikowano
ja pierd ... dotykam się

;D

no, a ogólnie to ja osobiscie planuje jako pierwsze chapnąć multi w H4. Zawsze każdą grę zaczynam od kampani - tu zrobię wyjątek od reguły, od razu pyk do wody bez rozgrzewki..

Opublikowano

06.11 biorę wolnę jak się uda to do końca tygodnia, jak nie to chociaż ten jeden dzień, najpierw kampania :) później multi :)

ale fabularnie to będzie miazga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...