Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

Opublikowano

Ustawiłem sobie pierwsze na tapetę :P

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 163,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

Tak jak przypuszczałem, ten remake o którym wspominał Frank to Vallhala z Halo 3

Na potwierdzenie:

8FKrM.png

Opublikowano

xdYYa.jpg

przypomina mi Neon Genesis Evangelion.

Dopiero? Już przy pierwszych screenach przedstawiających Spartan mówiliśmy, że strasznie przypominają wyglądem EVY z Neona :D

A te stwory nazywano Aniołami.

Opublikowano

Ubiegłeś mnie skubańcu.

Ostrzegam, jeśli nie lubicie dubstepu to omijajcie wersję z muzyką z daleka.

Opublikowano

dubstep kompletnie nie pasuje do Halo, poza tym te kawałki nawet nie przypominają rdzennego dub'a.

Opublikowano

rdzenny dub wtf ...

ta gra brzmi fenomenalnie :)

btw. co do "dziwnej" muzy dawno ktoś nie słuchał ost do Halo 2 :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Halo 2 posiadało mocno rockowe kawałki, jedynym zaaranżowanym w innym stylu było "Never Surrender", które mocno wpadało w brzmienie elektroniczne.

Halo i dubstep to złe połączenie.

Opublikowano

do filmików nawet pasuje, ale w grze to bym tego nie widział, same remixy nawet niezłe (te 4 co dali)

taki to rock mieszany w tym ost z 2 ...

Opublikowano

Zdecydowanie czuć klimat Halo w kampanii. Budynki łamiące prawa fizyki, kombinowanie w walce, rozwiązywanie tajemnic. Jest moc!

Opublikowano

jak graficznie ?

bo mi jedynie niebieksa plansza sie wyswietla w robocie :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

po streamie jakos nie da sie specjalnie ocenic ;) jutro bede mial okazje zobaczyc na zywo wiec napisze co i jak,

tak czy inaczej bedzie miazga, nie moge sie doczekac chociaz dla mnie pierwsze skrzypce gra multi bo fanem fabuly raczej nie jestem :)

Opublikowano

pokazują coś nowego z kampani?

Opublikowano

jak dla mnie jezeli chodzi o grafike, to juz lepiej sie mapy w multi prezentowaly, niz ten fragment, ktory zaprezentowali.

Opublikowano

buuu ja nie moge obejrzeć :(

co pokazują :(

Opublikowano

Po tej jakości na YT nie ma się co spodziewać żylety ale ona tam jest przecież, co widać ogólnie i czuć " między wierszami".

typfon - ( oglądaj od 17 tej minuty ) tak, jest miód na maxa. Moje pierwsze skojarzenia to assault on the controll room z jedynki i high charity z dwójki, tylko ULTRA wy(pipi)aniej :D Powtórzę się, ale w końcu MC ma solidnie, ciężkie kroki! jak meni to tuptanie w poprzednich częściach zawsze drażniło...:] Dźwięk to ogólnie jakaś masakra.

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

FFFFFUUUUU

musze poczekac aż ktoś wrzuci na YT bo przez (pipi)e niemieckie IP nic nie moge po oglądać :(

Opublikowano

Po cholerę to oglądacie? :) Gdyby to było multi to rozumiem, ale oni lecą misje z kampanii :P

Opublikowano

dobra mam :P

Opublikowano

No jak to po co ? Bo mam takie ciśnienie w związku "z" , że ciężko sobie czegokolwiek odmówić w temacie :>

Opublikowano

ja pierd ... dotykam się, kampania będzie mega, a koncówka urywa dupę!

Opublikowano
ja pierd ... dotykam się

;D

no, a ogólnie to ja osobiscie planuje jako pierwsze chapnąć multi w H4. Zawsze każdą grę zaczynam od kampani - tu zrobię wyjątek od reguły, od razu pyk do wody bez rozgrzewki..

Opublikowano

06.11 biorę wolnę jak się uda to do końca tygodnia, jak nie to chociaż ten jeden dzień, najpierw kampania :) później multi :)

ale fabularnie to będzie miazga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.