Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 161,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

MS nie łamie żadnych zasad banując konta na XBL - pozwala im na to regulamin usługi.

Dzisiaj, bądź jutro powinienem dać Wam konkretną odpowiedź na temat polskiej/angielskiej wersji gry.

Opublikowano

Aby nie dostac bana na xbl przed premiera, twoj GT musi byc zgloszony do MS, ze jestes "press/vip". Inaczej odstrzela Cie za save na konsoli :P.

Opublikowano

Odstrzelą Cię ogółem za cokolwiek. Granie offline też nie pomoże.

BTW. MC odwiedził nas w Polsce :D

546883_483371265017731_889904766_n.jpg

Opublikowano

zalatwiłeś nam autografy!?

gdzie ten trailer!! nigdzie nie moge znaleźć :(

Edytowane przez typfon

Opublikowano

dobry, ale bez pierdolnięcia ...

Opublikowano

chce taki pełnometrażowy film z Halo...

Opublikowano

Deliver Hope bardziej ryło beret :(

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Trailer swietny - Didact "skanujacy" przeszlosc MC, ta cala scenka powinna znalesc sie w grze :) Nie ma pjerdolniecia, ale chcialbym zobaczyc film tak zrobiony :woot:

Opublikowano

technicznie to jest lepsze od Deliver Hope ale nie ma właśnie takiej mocy i tej muzy jak w DH

Opublikowano

fabularnie ok, ale gdzie ta motz aby nastawić mnie do walki o wolnośc, bratrstwo i miłość we wszechświecie!!! :)

Opublikowano

na mnie największe wrażenie zrobiło Belive

ale w sumie to każda mi się podobała, a tu trochę się zawiodłem

Opublikowano

Jezeli chodzi o mnie to z kazdym ogladnieciem, podoba mi sie coraz bardziej :)

Opublikowano

@Daddy apropo dasz rade sprawdzić czy w H4 w Singla da się ciorac bez dysku??

@Ins mi w sumie też :P

Opublikowano

W sumie podsumowuje o co chodzi z tym trailerem:

I think the trailer works as a "hey there's a human behind the Master Chief." For everyone who has already read the novels, it comes off as boring and already known information. For everyone else, this might be the first step to get people to think of the Chief as someone more than the green space marine that shoots out one-liners, blows up the Halos, and doesn't afraid of anything, which seems to be 343's goal with the H4 campaign going by their BTS stuff.
Opublikowano

Bez rewelacji ten trailer, ale kto by się tym przejmował.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na brak epickości i dramaturgii cierpi ten trailer. Trochę to jak "w poprzednim odcinku" jakiegoś serialu..ale fajne momenty też są. MC widzę ma jedynie słuszną fryzurę;>

Opublikowano

Dobrze jest, lepiej żeby pokazali coś więcej, niż ciągłe "strzelanie do kosmitów". Branża gier rozwinie się tylko jeśli ludzie z niej zrozumieją, że zabawa polega nie tylko na zabijaniu, ale też na odkrywaniu nowych, ciekawych historii.

A najlepszy trailer Halo to zdecydowanie Landfall - chodzi o klimat, nie o to, że "się szczelajo".

http://www.youtube.com/watch?v=SyOAdrxlPVs

Opublikowano

Jeśli chodzi o trailery to Bungie>>>>>>>>>>>>>>>>>>>343, ciekawe jak będzie z grą ^_^

Przeszedł już ktoś całego singla? Długi jest?

Opublikowano

http://www.youtube.com/user/HaloWaypoint/featured

początek jest za(pipi)isty!

Jeśli chodzi o trailery to Bungie>>>>>>>>>>>>>>>>>>>343, ciekawe jak będzie z grą ^_^

jesli doliczymy FuD jako trailer to się nie zgadzam :P

Opublikowano

jesli doliczymy FuD jako trailer to się nie zgadzam :P

Serialu jeszcze nie oglądałem(jak będą wszystkie epy to zrobie sobie seans ^_^ ), ale mam nadzieje że jest lepszy od Legends.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.