MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Nie ma innej wersji niż zwykła i limitka, w limitce masz już te mappacki. Taniej limitki nie widziałem, jest w muve za 299zł z darmowym kurierem.
barth 70 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Season Pass kosztuje 2000MSP, więc oszczędzacie jakieś 15%. Do tego odblokowuje on dwie zbroje i jeden emblem.
YETI 10 980 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Czyli ile będzie map w grze, bo chyba pokazali już wszystkie.
barth 70 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Przy premierze - 10 (z czego 3 to Forge'ówki). Po dodaniu Map Packów - 19. Po 1-ym powiem Wam ile z tych startowych map nadaje się do gry.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Gdzie mój czwarty odcinek FUD!!111 barth to jest jakaś która się nie nadaje ergo jest gorsza niż jakaś z Reach?
typfon 145 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Jest nowy FuD kierva motz!
mausenberg 76 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 No! W końcu ruszyło z kopyta. Pierwsze wejście MC - nawet się nie zmęczył wyrywając chwasta. Świetnie jest zrobiony zresztą, czuć tę wielką masę, power, pewność siebie, czad. Nawet inny głos aktora jest bardzo OK.
YETI 10 980 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Przy premierze - 10 (z czego 3 to Forge'ówki). Po dodaniu Map Packów - 19. Po 1-ym powiem Wam ile z tych startowych map nadaje się do gry. To te 3 z forge chyba jeszcze nie były pokazywane?
barth 70 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 barth to jest jakaś która się nie nadaje ergo jest gorsza niż jakaś z Reach? Nie da się gorzej niż Reach To te 3 z forge chyba jeszcze nie były pokazywane? Były, przy okazji prezentacji Forge'a: Erosion, Impact i Ravine.
maciekww28 848 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 wtf? nowy odcinek FUD a wy o mapkach gadacie? :-)
BarteQ 1 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Takie pytanie, pewnie gdybym zapytał google to bym znalazł odpowiedź, no ale że mi się nie chce to... Jak wygląda Matchmaking w halo4 ? tak samo do du,py jak w reach aka. jakieś arena czy jak to się tam nazywało. Czy może ktoś pomyślał i wrócili do sprawdzonego systemu leveli jak w h3 i h2 ?
typfon 145 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) sprecyzuj o co Ci chodzi bo co mam Matchmaking do areny ... i czym się rózni od halo 3? ja tam jeszcze nie trafiłem na 100% wyjaśnienie jak to będzie działac ale z tego co się oriętuję czystego lvl nie ma Edytowane 26 października 2012 przez typfon
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 wlasnie, jak sie w multi gra? matchamaking i wybierasz tryb (za(pipi)iscie by bylo) czy znow jakies losowania i grasz w to, co zaglosowala wiekszosc (do bani) ?
BarteQ 1 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) sprecyzuj o co Ci chodzi bo co mam Matchmaking do areny ... i czym się rózni od halo 3? ja tam jeszcze nie trafiłem na 100% wyjaśnienie jak to będzie działac ale z tego co się oriętuję czystego lvl nie ma sprecyzuj o co Ci chodzi bo co mam Matchmaking do areny ... i czym się rózni od halo 3? ja tam jeszcze nie trafiłem na 100% wyjaśnienie jak to będzie działac ale z tego co się oriętuję czystego lvl nie ma Po odpowiedzi wnioskuję że chyba zrozumiałeś no ale niech będzie. Sprecyzuję o co mi chodzi, w h3 jak wygrywałeś to level wzrastał bądź spadał gdy dostawałeś w ciacho. W reach nieważne czy wygrywałeś czy przegrywałeś to po 3 meczach pokazywał Ci się koło gamertaga czarny znaczek (onyx się nazywał) i nic więcej się nie działo. Tzn tam niby jakies sezony były itd ale jako ze gra była strasznym kasztanem nie zdążyłem rozgryźć tego systemu do końca. Edytowane 26 października 2012 przez B0CZEK
YETI 10 980 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 wtf? nowy odcinek FUD a wy o mapkach gadacie? :-) Obejrzałem jeden odcinek i dałem sobie spokój, szkoda czasu.
Szymek 1 048 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) wtf? nowy odcinek FUD a wy o mapkach gadacie? :-) Obejrzałem jeden odcinek i dałem sobie spokój, szkoda czasu. bedzie to z pl napisami?? sorry jak juz padlo to pytanie mowie zobacze czym sie tak yaracie i od razu przypadkiem looknalem akcje z pierwszym wejsciem MC jest klimacik xD Edytowane 26 października 2012 przez Szymek_PL_
Janush 224 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) Odradzam wam granie w halo 4, jeśli nie macie własnej kopii. Dzisiaj przeszedłem pierwsze 3 misje u kumpla pirata w coopie i gra tak mnie wciągnęła, że teraz nie mogę przestać o niej myśleć Nawet głupi sprint w tej grze sprawia niesamowity fun. Nie wiem jak ja wytrzymam te 11 dni do premiery. Edytowane 26 października 2012 przez terror
Andreal 2 123 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Jeżeli wprowadzenia do gier będą wyglądały jak FuD, to ja poproszę więcej
barth 70 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Takie pytanie, pewnie gdybym zapytał google to bym znalazł odpowiedź, no ale że mi się nie chce to... Jak wygląda Matchmaking w halo4 ? tak samo do du,py jak w reach aka. jakieś arena czy jak to się tam nazywało. Czy może ktoś pomyślał i wrócili do sprawdzonego systemu leveli jak w h3 i h2 ? Niestety, levele nie wróciły wlasnie, jak sie w multi gra? matchamaking i wybierasz tryb (za(pipi)iscie by bylo) czy znow jakies losowania i grasz w to, co zaglosowala wiekszosc (do bani) ? Są konkretne playlisty dla konkretnych trybów. Jedyne, na co głosujesz to mapy.
barth 70 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 (edytowane) Sorry za double post, ale jeśli nie jesteście częścią Facebookowej Halo Areny, to możliwe, że jeszcze o tym nie słyszeliście: Pokaż swoją lojalność dla UNSC!Dołącz do społeczności Halo i zapisz się na kartach historii gry. Wraz z innymi fanami serii złóż hołd legendarnemu wojownikowi - Master Chiefowi, który w dniu premiery Halo 4 - 6 listopada - obejrzą miliony graczy na całym świecie. Wejdź na stronę http://www.xbox.com/...spolecznoschalo i zobacz, co na temat tej legendarnej serii, oraz samego Halo 4 powiedzieli dziennikarze i przedstawiciele społeczności graczy. A potem przygotuj krótki film i opowiedz nam o Twojej historii z serią Halo. Każde zgłoszenie będzie nagrodzone kodem na dodatkową zawartość do gry Halo 4. Najciekawsze zgłoszenia, to szansa na wygranie limitowanej konsoli Halo 4 oraz limitowanych bezprzewodowych kontrolerów Halo 4. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iD0jBvY-Mtw[/url] Edytowane 28 października 2012 przez barth
Raptor 226 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Na tym filmiku zabraklo mi Koso .
barth 70 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 To by było coś. A właśnie, zapomniałem dodać - ja na razie nie mogę brać udziału w tym konkursie, więc macie zwiększone szanse
Raptor 226 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 A wiec tak... w 2002 roku zobaczylem HALO CE u kolegi... miesiac pozniej mialem juz Xboxa...
Rekomendowane odpowiedzi