Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No! W końcu ruszyło z kopyta. Pierwsze wejście MC - nawet się nie zmęczył wyrywając chwasta. Świetnie jest zrobiony zresztą, czuć tę wielką masę, power, pewność siebie, czad. Nawet inny głos aktora jest bardzo OK.

Opublikowano
  W dniu 26.10.2012 o 09:44, barth napisał(a):

Przy premierze - 10 (z czego 3 to Forge'ówki). Po dodaniu Map Packów - 19.

Po 1-ym powiem Wam ile z tych startowych map nadaje się do gry.

To te 3 z forge chyba jeszcze nie były pokazywane?

Opublikowano
  W dniu 26.10.2012 o 09:46, MaZZeo napisał(a):

barth to jest jakaś która się nie nadaje ergo jest gorsza niż jakaś z Reach? :P

Nie da się gorzej niż Reach ;)

W dniu 26.10.2012 o 11:33, YETI napisał(a):

To te 3 z forge chyba jeszcze nie były pokazywane?

Były, przy okazji prezentacji Forge'a:

Erosion, Impact i Ravine.

Opublikowano

Takie pytanie, pewnie gdybym zapytał google to bym znalazł odpowiedź, no ale że mi się nie chce to... Jak wygląda Matchmaking w halo4 ? tak samo do du,py jak w reach aka. jakieś arena czy jak to się tam nazywało. Czy może ktoś pomyślał i wrócili do sprawdzonego systemu leveli jak w h3 i h2 ?

Opublikowano (edytowane)

sprecyzuj o co Ci chodzi bo co mam Matchmaking do areny ... i czym się rózni od halo 3?

ja tam jeszcze nie trafiłem na 100% wyjaśnienie jak to będzie działac ale z tego co się oriętuję czystego lvl nie ma

Edytowane przez typfon
Gość UnexpectedBoy
Opublikowano

wlasnie, jak sie w multi gra? matchamaking i wybierasz tryb (za(pipi)iscie by bylo) czy znow jakies losowania i grasz w to, co zaglosowala wiekszosc (do bani) ?

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 26.10.2012 o 15:15, typfon napisał(a):

sprecyzuj o co Ci chodzi bo co mam Matchmaking do areny ... i czym się rózni od halo 3?

ja tam jeszcze nie trafiłem na 100% wyjaśnienie jak to będzie działac ale z tego co się oriętuję czystego lvl nie ma

W dniu 26.10.2012 o 15:15, typfon napisał(a):

Po odpowiedzi wnioskuję że chyba zrozumiałeś no ale niech będzie. Sprecyzuję o co mi chodzi, w h3 jak wygrywałeś to level wzrastał bądź spadał gdy dostawałeś w ciacho. W reach nieważne czy wygrywałeś czy przegrywałeś to po 3 meczach pokazywał Ci się koło gamertaga czarny znaczek (onyx się nazywał) i nic więcej się nie działo. Tzn tam niby jakies sezony były itd ale jako ze gra była strasznym kasztanem nie zdążyłem rozgryźć tego systemu do końca. :P

Edytowane przez B0CZEK
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 26.10.2012 o 16:36, YETI napisał(a):
  W dniu 26.10.2012 o 14:57, maciekww28 napisał(a):

wtf? nowy odcinek FUD a wy o mapkach gadacie? :-)

Obejrzałem jeden odcinek i dałem sobie spokój, szkoda czasu.

bedzie to z pl napisami?? sorry jak juz padlo to pytanie

mowie zobacze czym sie tak yaracie i od razu przypadkiem looknalem akcje z pierwszym wejsciem MC ;) jest klimacik xD

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano (edytowane)

Odradzam wam granie w halo 4, jeśli nie macie własnej kopii. Dzisiaj przeszedłem pierwsze 3 misje u kumpla pirata w coopie i gra tak mnie wciągnęła, że teraz nie mogę przestać o niej myśleć :P Nawet głupi sprint w tej grze sprawia niesamowity fun. Nie wiem jak ja wytrzymam te 11 dni do premiery.

Edytowane przez terror
Opublikowano
  W dniu 26.10.2012 o 15:11, B0CZEK napisał(a):

Takie pytanie, pewnie gdybym zapytał google to bym znalazł odpowiedź, no ale że mi się nie chce to... Jak wygląda Matchmaking w halo4 ? tak samo do du,py jak w reach aka. jakieś arena czy jak to się tam nazywało. Czy może ktoś pomyślał i wrócili do sprawdzonego systemu leveli jak w h3 i h2 ?

Niestety, levele nie wróciły :(

W dniu 26.10.2012 o 15:50, UnexpectedBoy napisał(a):

wlasnie, jak sie w multi gra? matchamaking i wybierasz tryb (za(pipi)iscie by bylo) czy znow jakies losowania i grasz w to, co zaglosowala wiekszosc (do bani) ?

Są konkretne playlisty dla konkretnych trybów. Jedyne, na co głosujesz to mapy.

Opublikowano (edytowane)

Sorry za double post, ale jeśli nie jesteście częścią Facebookowej Halo Areny, to możliwe, że jeszcze o tym nie słyszeliście:

Cytat
Pokaż swoją lojalność dla UNSC!

Dołącz do społeczności Halo i zapisz się na kartach historii gry. Wraz z innymi fanami serii złóż hołd legendarnemu wojownikowi - Master Chiefowi, który w dniu premiery Halo 4 - 6 listopada - obejrzą miliony graczy na całym świecie.

Wejdź na stronę http://www.xbox.com/...spolecznoschalo i zobacz, co na temat tej legendarnej serii, oraz samego Halo 4 powiedzieli dziennikarze i przedstawiciele społeczności graczy. A potem przygotuj krótki film i opowiedz nam o Twojej historii z serią Halo.

Każde zgłoszenie będzie nagrodzone kodem na dodatkową zawartość do gry Halo 4. Najciekawsze zgłoszenia, to szansa na wygranie limitowanej konsoli Halo 4 oraz limitowanych bezprzewodowych kontrolerów Halo 4.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iD0jBvY-Mtw[/url]

Edytowane przez barth
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...