mausenberg 76 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) ostatni odcinek FUD , od połowy to ciary na plerach non stop z czego scena w pelikanie na końcu jest MEGA dobra i klimatyczna . http://www.youtube.com/watch?v=gULQ5GFIkcA , Edytowane 2 listopada 2012 przez mausenberg
barth 70 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Tak przy okazji - jeśli ktoś potrzebuje kodu na szybszy dostęp do specjalizacji do zapraszam do Facebookowej grupy Halo Arena. Od dzisiaj, przez najbliższe 5 dni będziemy rozdawać po jednym. A we wtorek ruszymy z mini konkursem, w którym do wygrania będą nagrody rzeczowe. EDIT Pokażmy MS, że nam zależy na wszelkich inicjatywach z ich strony. Dołączajcie do facebookowego wydarzenia dotyczącego Warszawskiej premiery Halo 4. Oznaczcie, że weźmiecie udział, albo, że jesteście niezdecydowani. Nie liczy się to, czy się pojawicie, ważne jest po prostu okazanie wsparcia i podbicie statystyki. Link do wydarzenia Edytowane 2 listopada 2012 przez barth
typfon 145 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 nie mam twarzoksiążki ... ostatnio odcinek FuD jest motzny... o.O
YETI 10 980 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Ile gra zajmuje miejsca na dysku po zainstalowaniu?
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Ludzie, którzy mają już Halo 4: zauważyliście, że filmik do Spartan Ops nie jest na płycie tylko jest streamowany z neta?
Daddy 4 223 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 jak to jest z tym spartan ops, jeśli kupię H4 później to będę mógł grać w pierwsze misje z free ?
wrog 608 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Tak, nie ma żadnych ograniczeń czasowych. 1
easye 3 356 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 W angielskiej wersji sa normalnie polskie napisy. Fajnie, ze MS potrafi udzielic rzetelnych informacji... 1
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 W angielskiej wersji sa normalnie polskie napisy. Fajnie, ze MS potrafi udzielic rzetelnych informacji... skad wiesz skoro nikt jej nie posiada? bo premiera dopiero za 4 dni
mausenberg 76 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 W angielskiej wersji sa normalnie polskie napisy. Fajnie, ze MS potrafi udzielic rzetelnych informacji... No, trochę kijowe informowanie. Ale jest więc tak jak obstawiałem, bardzo fajnie.
Rysa11 4 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Jak widać tylko od piratów można się dowiedzieć rzetelnych informacji. Dobrze, że zamówiłem ENG wersję.
Oldboy 984 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 "Jednak edycja specjalna HALO 4 jeszcze dostępna. Wznowiliśmy sprzedaż, dostaniemy jeszcze parę (dosłownie) sztuk. W każdym razie czekamy na to nowe HALO! Wysyłka planowana na poniedziałek ! ".~ Muve
wrog 608 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Jak widać tylko od piratów można się dowiedzieć rzetelnych informacji. Dobrze, że zamówiłem ENG wersję. Nie tylko. Po prostu nikt z nas nie miał zwykłej sklepowej wersji w rękach, która by w 100% rozwiała wątpliwości. Na OC od wczoraj wisi ten artykuł: http://www.onlinecenter.pl/Wideo/Wideo-Porownanie-wersji-jezykowych-Halo-4.html
Oldboy 984 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) i nawet się nie pochwaliłeś... http://www.onlinecen...360/Halo-4.html Odkąd pożegnaliśmy się z Bungie to najbardziej martwiła mnie grywalność, od jakiegoś czasu dochodziły do mnie same pozytywne opinie, że w to chce się naprawde grać ! Teraz ta dyszka nie daje mi spokoju... Edytowane 2 listopada 2012 przez Bushisan
easye 3 356 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Jak widać tylko od piratów można się dowiedzieć rzetelnych informacji. Dobrze, że zamówiłem ENG wersję. Nie pirace, udalo mi sie dzisiaj zalatwic swoja kopie. Oryginal angielski posiada polskie napisy... Pozniej opisze wrazenia z gry. Edytowane 2 listopada 2012 przez easye
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Jak widać tylko od piratów można się dowiedzieć rzetelnych informacji. Dobrze, że zamówiłem ENG wersję. Nie pirace, udalo mi sie dzisiaj zalatwic swoja kopie. Oryginal angielski posiada polskie napisy... Pozniej opisze wrazenia z gry. to gdzie Ty to niby zalawiles? podziw,ze bana nie dostales, grajac tak wczesnie:P
wrog 608 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Dzisiaj już sporo ludzi gra. Widać sklepy dostały i spod lady sprzedają.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Już wczoraj Frankie z 343i pisał, że już granie w Halo 4 nie grozi banem.
Radovan 119 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Jak dorwę grę w pon. to grozi mi ban jeśli ją odpalę przed północą ? [EDIT] Już wszystko wiem od Mazzeo w takim razie Edytowane 2 listopada 2012 przez Radovan
Radovan 119 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Przeczytaj post wyżej... Nie wiem czy zauważyłeś geniuszu, ale w momencie pisanie przeze mnie posta Mazzeo dał odpowiedź... Edytowane 2 listopada 2012 przez Radovan
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) no i git , to juz jasne,ze angielska ma polskie napisy i ze dostepna gra jest spod lady i mozna juz grac od wczoraj bez bana takze co, widzimy sie w grze WROG Ty to masz dobrze, polska i angielska zarazem, tych co pytalem doradzali bardziej angielska niz z polskim dubbingiem http://www.youtube.com/watch?v=3c8cKKYj0Eo grafa mega, ps3 moze o czyms takim pomarzyc:P (wiem bo mam obie konsole) ---------------------- Pytanie do tych co grali, nie wkurza was dzwiek opadajacej broni po sprincie?? w filmikach jest to dosc denerwujace i mocno , a nawet za mocno slyszalne, a wiadomo,ze sprintem nie pobiegnie sie raz w tej grze, a raczej prawie co chwile. --------------------- Edytowane 2 listopada 2012 przez UnexpectedBoy
Rekomendowane odpowiedzi