Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ta próbka/ porównanie co jest na TY to jest istna tragedia jak dla mnie. No ale dobra, wierze, że ludziom się przecież tez może po prostu podobać..

jak porównasz z orginałem to nie ma dobrego dubbingu ;P

nawet w bajkach, a co dopiero grach,

pewnie po kilku h się człowiek przyzwyczai ale po co :P jak można mieć orginał :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Normalne, że jak ktoś grał w 3 poprzednie części w oryginale, to będzie się dziwnie czuł z polskimi dialogami, ale to jest kwestia wieloletniego przyzwyczajenia, a nie tego, że niby dubbing jest słaby bo nie jest.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Co za żal, ultima mi nie wysłała limitki bo nie mają... :confused: Cudna firma i kontakt. Lece do sklepu dziś po zwykłą wersje, (pipi)e.

wyjaśnione. Niby.. ;]

Edytowane przez mausenberg
Gość DonSterydo
Opublikowano

To jak kumpel czekał na Rocksmith z Muve.pl. 5 dni - nic, dzwoni - okazuje się, że nie mają, wku#wił się i zażądał zwrotu kasy, tydzień czekał - nic, zadzwonił i nawrzucał - dostał przelew następnego dnia :P

Opublikowano

Szczęściarz! Dwa miechy temu zamówione. Zero kontaktu. Jakbym teraz nie zadzwonił to ciekawe kiedy bym się dowiedział?

kurczę to ciekawe czy ja po limitke jadę ... o.O

Opublikowano

Spoko, pewnie jedziesz po limitkę. Tajemnica rozwiązana. Nie słali mi limitki bo czekali na dostawę zdrapek gold1rok, którą miałem jednocześnie zamówioną i miało to pójść razem w komplecie. Jutro powinienem mieć grę..OBY, bo coś zniszczę w przeciwnym razie.

Opublikowano

A, jeszcze dzwoniłem do pobliskiego sklepu z grami i dostałem info, że będą mieli od jutra ale tylko wersje PL bo dystrybutor, coś tam coś tam :/ to jak? Klienci w sklepach będą "skazani" na wersje z dubbingiem?

Opublikowano (edytowane)

Pogralem niecale 2 godziny w multi i jest za(pipi)iscie, kill-cam czasami niedomaga (typ strzela w powietrze ze snajpy a ja niby od headshota zginalem) jednak to drobnostka. Carnage nieziemski, strzelanie sprawia wieksza frajde niz w Reach (krotka przygoda z multi), grafika cieszy oko, (choc to na pewno nie jest najladniejsza gra na konsolach jaka widzialem - na pewno poza moim podium - niemniej jednak awesome dodatek do gry ktora nigdy nie musiala sie oprawa przejmowac [strona techniczna of course]) brak lagow i szybki matchmaking - to pierwsze pozytywnie nastrajajace mnie wrazenia (im Halo newb). Obawiam sie ze jak tak dalej pojdzie moj pad doczeka sie zgonu, i prawy analog bedzie pierwszym martwym narzadem ;).

PS. dubbing ownuje Infinity Slayer = Zabojca Infinity :ph34r:

EDIT: A wlasnie, gdyby ktos chcial pograc to zapraszam, kagannpwnz - relatywnie nowy jesli chodzi o Halo ale miesem armatnim nie jestem, poki co plasuje sie przewaznie w 3 pierwszych pozycjach :P

Edytowane przez Bansai
  • Plusik 1
Opublikowano

W MM i Saturnie nie maja-oklamali mnie, bo pewnie maja, ale premiera jutro.

Mowa o Poznaniu.

obstawiam, że późnym wieczorem w mm będzie już na półce. ile to razy już widziałem tak gry dzień przed premierą u nich..

Opublikowano

W MM i Saturnie nie maja-oklamali mnie, bo pewnie maja, ale premiera jutro.

Mowa o Poznaniu.

obstawiam, że późnym wieczorem w mm będzie już na półce. ile to razy już widziałem tak gry dzień przed premierą u nich..

Kupilem dzien przed premiera Zelde OOT, Alan Wake.

Po 19 pojade do MM na szwajcarska :]

Opublikowano

haaaaaaa, zerwalem sie z pracy zeby pograc w halo :D wlasnie instaluje plyte, rece i mi sie trzesly jak otwieralem pudelko hahaha ;) jak ktos chetny na wieczorne granie w multi tak od 21 to zaprszam, kubson84 ;) moze uda sie byc o 20

Opublikowano

Czy ktoś dostał info od muve że wysłali? Ja narazie jedynie kody :confused:

Ja dostałem o godzinie 14, że paczka jest na magazynie i czeka na kuriera. Czyli u mnie już jutro pewnie będzie HALO 4 : D

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo jaka cena w MM? 179?

jak kupi się wersje z dubbingiem można zmienić na oryginalną ścieżke dzwiękową(czyt. zmienić ten słaby polski głos w multi :P)

Edytowane przez Moore
Opublikowano

Czy ktoś dostał info od muve że wysłali? Ja narazie jedynie kody :confused:

Ja dostałem o godzinie 14, że paczka jest na magazynie i czeka na kuriera. Czyli u mnie już jutro pewnie będzie HALO 4 : D

Zwykłą wersję zamawiałeś? Bo ja limitkę i jest prawie 18 i nadal zamówienie niezrealizowane, ja pjerdole.

Za to w moim MM już jest, zwykła 219, limitka 339 :|||||||||||||

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...