Gość DonSterydo Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Jak mają być nowe lokacje itp. to raczej będzie trzeba ściągać, tak jak map packi do Gearsów 3. Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 (edytowane) jakie nawiązanie do CoD'a? przez Ops w nazwie (powaga w CoDy nie gram więc nie wiem co jest na tapecie) Edytowane 19 kwietnia 2012 przez typfon Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 W MW jest tryb kooperacji o nazwie Spec-Ops. Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 To akurat fakt. Już nawet proste Infinity Ops, albo jakieś Missions byłoby lepsze. A tak znowu mamy nawiązanie do CoD'a (a podobno starają się unikać tego typu powiązań). Ogółem dla tych co nie wiedzą co to Spartan Ops (bo mamy tu kilku cichych "czytaczy") - przez kilka kolejnych tygodni Halo 4 dostawać będzie nowy odcinek fabularyzowanej opowieści, która skupi się wokół statku UNSC Infinity. Każdy odcinek składa się z kilku misji (4-5), które można wypełnić samemu, bądź z trzema innymi kolegami. właśnie o to chodzi, że pieprzą cały czas, że na nikim się nie wzorują, a jak na razie to ciągle widzę jakieś nawiązania do innych, współczesnych FPSów z naciskiem na CoDa. Dla mnie to jest bardzo przykre, że tak specyficzna seria opiera się już w większości na zapożyczeniach z innych gier, podczas gdy kiedyś było na odwrót. Kto tego nie widzi to jest ślepy, serio. Tak sobie myślałem, że skoro na ekranie wyskakują napisy ''killing spree'' i ''headshot'', to czy czasem nie oznacza to, że w H4 zabraknie lektora ? No bo po co to się niby wyświetla, zawsze było tak, że lektor mówił, a w rogu pojawiała się malutka ikonka medalu i tyle. Halo bez lektora, to jak CoD bez strzelania przez ściany, uber fail by był Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 (edytowane) tak się zastanawiam, wy czasem oglądacie te filmiki które tak komentujecie? http://www.youtube.com/watch?v=GflJB-aM0wI 8:58/9:00 Killing Spree Edytowane 19 kwietnia 2012 przez typfon Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Nie słyszałem tego. Tymbardziej nie wiem po co napis. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Mogli nie usłyszeć poprzez krzyki Conana. Spartan Ops to bezpośrednie nawiązanie do Spec Ops z CoD'a. Tam też mieliśmy zestaw najróżniejszych mini misji. Szczerze mówiąc wisi mi to, czy będzie to od razu na płycie, czy trzeba będzie ściągać. Podoba mi się sama idea tych Opsów, szczególnie ich mocne sfabularyzowanie. A napis jest potrzebny, bo: http://i.imgur.com/M7iT5.gif 1 Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Sorry za doble posta, ale to zasługuje na osobne info. Pojawiła się okładka nowego Xbox Magazine, a na niej Halo 4... i MC trzymający jakąś nową broń: Podejrzewa się, że to ludzka broń oparta o technologię Covisów. 1 Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 tak się zastanawiam, wy czasem oglądacie te filmiki które tak komentujecie? http://www.youtube.com/watch?v=GflJB-aM0wI 8:58/9:00 Killing Spree Ja nie komentowałem filmiku tylko gifa, a w gifach raczej dźwięku nie ma No to teraz tym bardziej nie czaję po co te napisy na środku ekranu, głupota. Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Cos takiego z Conanem to dobry easter egg by byl ;] Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Sorry za doble posta, ale to zasługuje na osobne info.Pojawiła się okładka nowego Xbox Magazine, a na niej Halo 4... i MC trzymający jakąś nową broń: http://i.minus.com/dbpMsVgQ8y3MTQ.jpg Podejrzewa się, że to ludzka broń oparta o technologię Covisów. Przecież widać na giwerze UNSC...? Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Wyróżniłem ten fragment mojej wypowiedzi, jeśli wcześniej go nie widziałeś. Osobiście uważam, że to jakiś przenośny gauss. Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Mam nadzieję, że nie zabraknie grenade launchera z Reacha, bo to naprawdę świetna broń w multi. Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 http://kotaku.com/5903515/meet-the-man-whos-making-the-music-for-halo-4?tag=halo kotaku o kompozytorze Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Poniżej znajdziecie kilka smacznych, nowych screenów i renderów z H4: 1 Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Grunt to niezły brzydal. wygląda jak wretch z Gearsów Jednej rzeczy nie rozumiem, taki Battle Rifle dostał mega uprgade i wygląda zupełnie inaczej, tymczasem AR jest identyczny jak w Halo 3, mimo że w Reachu go mocno zmienili na + Edytowane 20 kwietnia 2012 przez MaZZeo Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) To tak jakby ktoś mówił, że to te takie małe, słodkie krasnale Mnie najbardziej interesuje nietypowe malowanie S-IV'ki Proste - ludzie narzekali na nowy wygląd AR i chcieli starego modelu. Akurat tutaj zgadzam się z nimi. Stary AR jest bardziej futurystyczny, tak samo jak nowe BR. Heh, właśnie zdałem sobie z czegoś sprawę: Przy premierze H2 nabijaliśmy się, że skoro w pierwszej części mieliśmy AR, w drugiej BR, to w trzeciej powinnismy mieć CR - Combat Rifle. Trochę nie trafiliśmy z czasem, bo CR'ka pojawi się dopiero w H4. Ciekawe, czy to ta broń z okładki? Edytowane 20 kwietnia 2012 przez barth Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) screenshots dropped Edytowane 20 kwietnia 2012 przez barth [spoiler] - mniej grafiki do ładowania jednocześnie Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Podoba mi się ogólny design 4, Elici wyglądają super, dużo bardziej wiarygodnie. Grunt rzeczywiście lekko przypomina wretcha, ale to też na plus. MistrzKierownik wygląda świetnie. Ciekawe jak rozwiążą kwestię wyglądu Spartan w multi, bo w Reachu customizacja była dość rozbudowana, sporo elementów zbroi można było dokupić, a tu na razie wszyscy spartanie wyglądają tak samo. Co do tego nietypowego malowania, to może teraz będzie coś takiego, że będzie można namalować sobie na zbroi jakiś widoczny wzór (jak ten ze screena) i niezależnie od koloru teamu w jakim się znajdziemy to będziemy się wyróżniać. EDIT: Mazzeo - te screeny już były Edytowane 20 kwietnia 2012 przez 44bronx Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Już potwierdzono kustomizajcę wyglądu zbroi w multi, więc spoko. Ponoć będzie można też ją przenieść do Spartan Ops. Z tym malowaniem to obstawiam, że albo będą stałe elementy zmieniające kolor (vide H2, H3 i Reach), albo kilka wzorów malowań, które będzie można położyć na zbroję. Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Mazzeo - te screeny już były Nie w takiej rozdziałce. No ja się właśnie zastanawiam nad tymi elitami, są jakoś za mało opancerzeni w porównaniu do Reacha. no ale to może jakaś niska ranga jest. Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Ciepło jest, pokazują więcej ciałka Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 niczym dupeczki na deptaku Może MistrzKierownik zaliczy jakiegoś Elite'a, zakocha się w nim, a UNSC będzie ich ścigać po całej galaktyce LOL Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Prędzej będzie się fapował przed Cortaną- no spójrz na nią Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) pokazują więcej ciałka bo nie są częścią imperium przymierza, więc pewnie nie mają dostępu do bajeranckich zbroi ^_^ Edytowane 20 kwietnia 2012 przez typfon Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi