Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

To akurat fakt. Już nawet proste Infinity Ops, albo jakieś Missions byłoby lepsze. A tak znowu mamy nawiązanie do CoD'a (a podobno starają się unikać tego typu powiązań).

Ogółem dla tych co nie wiedzą co to Spartan Ops (bo mamy tu kilku cichych "czytaczy") - przez kilka kolejnych tygodni Halo 4 dostawać będzie nowy odcinek fabularyzowanej opowieści, która skupi się wokół statku UNSC Infinity. Każdy odcinek składa się z kilku misji (4-5), które można wypełnić samemu, bądź z trzema innymi kolegami.

właśnie o to chodzi, że pieprzą cały czas, że na nikim się nie wzorują, a jak na razie to ciągle widzę jakieś nawiązania do innych, współczesnych FPSów z naciskiem na CoDa. Dla mnie to jest bardzo przykre, że tak specyficzna seria opiera się już w większości na zapożyczeniach z innych gier, podczas gdy kiedyś było na odwrót. Kto tego nie widzi to jest ślepy, serio.

Tak sobie myślałem, że skoro na ekranie wyskakują napisy ''killing spree'' i ''headshot'', to czy czasem nie oznacza to, że w H4 zabraknie lektora ? No bo po co to się niby wyświetla, zawsze było tak, że lektor mówił, a w rogu pojawiała się malutka ikonka medalu i tyle. Halo bez lektora, to jak CoD bez strzelania przez ściany, uber fail by był ;)

Mogli nie usłyszeć poprzez krzyki Conana.

Spartan Ops to bezpośrednie nawiązanie do Spec Ops z CoD'a. Tam też mieliśmy zestaw najróżniejszych mini misji.

Szczerze mówiąc wisi mi to, czy będzie to od razu na płycie, czy trzeba będzie ściągać. Podoba mi się sama idea tych Opsów, szczególnie ich mocne sfabularyzowanie.

A napis jest potrzebny, bo:

http://i.imgur.com/M7iT5.gif

• Plusik 1
Sorry za doble posta, ale to zasługuje na osobne info.

Pojawiła się okładka nowego Xbox Magazine, a na niej Halo 4... i MC trzymający jakąś nową broń:

http://i.minus.com/dbpMsVgQ8y3MTQ.jpg

Podejrzewa się, że to ludzka broń oparta o technologię Covisów.

Przecież widać na giwerze UNSC...?

Grunt to niezły brzydal.

iUNR2WS3c7VcT.jpg

wygląda jak wretch z Gearsów

Wretch.png

Jednej rzeczy nie rozumiem, taki Battle Rifle dostał mega uprgade i wygląda zupełnie inaczej, tymczasem AR jest identyczny jak w Halo 3, mimo że w Reachu go mocno zmienili na +

Edytowane przez MaZZeo

To tak jakby ktoś mówił, że to te takie małe, słodkie krasnale :D

Mnie najbardziej interesuje nietypowe malowanie S-IV'ki

Proste - ludzie narzekali na nowy wygląd AR i chcieli starego modelu. Akurat tutaj zgadzam się z nimi. Stary AR jest bardziej futurystyczny, tak samo jak nowe BR.

Heh, właśnie zdałem sobie z czegoś sprawę:

Przy premierze H2 nabijaliśmy się, że skoro w pierwszej części mieliśmy AR, w drugiej BR, to w trzeciej powinnismy mieć CR - Combat Rifle. Trochę nie trafiliśmy z czasem, bo CR'ka pojawi się dopiero w H4. Ciekawe, czy to ta broń z okładki?

Edytowane przez barth

Podoba mi się ogólny design 4, Elici wyglądają super, dużo bardziej wiarygodnie. Grunt rzeczywiście lekko przypomina wretcha, ale to też na plus. MistrzKierownik wygląda świetnie. Ciekawe jak rozwiążą kwestię wyglądu Spartan w multi, bo w Reachu customizacja była dość rozbudowana, sporo elementów zbroi można było dokupić, a tu na razie wszyscy spartanie wyglądają tak samo.

Co do tego nietypowego malowania, to może teraz będzie coś takiego, że będzie można namalować sobie na zbroi jakiś widoczny wzór (jak ten ze screena) i niezależnie od koloru teamu w jakim się znajdziemy to będziemy się wyróżniać.

EDIT:

Mazzeo - te screeny już były

Edytowane przez 44bronx
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...