Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

No wiadomo. Reach wygląda świetnie (poza levelami w New Alexandria), a nie ma ani 720p ani FXAA ani takiego oświetlenia jak Halo 4, no i dzięki temu nie będzie tego efektu ghostingu jak w Reach. będzie dobrze :]

jak dodadzą te wszystkie bajery, to jestem ciekaw jak to wpłynie na wielkość lokacji (pierwsze screeny w statku - korytarzyk :/)

Gość DonSterydo

Słowo klucz - optymalizacja. Z Halo 4 będzie jak z Gears of War 3 i Forza 4, po trochu poprawią kilka elementów i wypadkowa tych zmian złoży się na istotny postęp graficzny.

a gdzie ja pisalem że nie były?

No właśnie o to chodzi, że w grach Halo korytarzyki też były. Tak właśnie grałeś, że tego nie wiesz :P

Screeny są z samego początku gry, kiedy MC jest jeszcze na statku. Jak niby mają wyglądać korytarze statku bez korytarzy XD

Gość DonSterydo

Mam tylko nadzieję, że to są arty środowisk, które trafiły do gry i nie zrobią później numeru "Patrzcie jakie maga krajobrazy, podobają się? Super, prawda? Ślinicie się? Super, ale nie będzie tego w grze!" :P

+ co tam jeszcze nie wymyślą ...

ODST2, który będzie umiejscowiony równolegle do wydarzeń z Halo 5 oraz Reach 2 z akcją zaraz za Halo 3. No i nieodzowny kolejny RTS.

Ech, za dużo tego. Część mnie jest maksymalnie wkurwiona z faktu, że robią skok na kasę i reaktywują zamkniętą trylogię, natomiast ta druga po prostu nie może się doczekać końcowego efektu ich pracy.

PS. Chcę Halo 2 Anniversary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...