Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj stronę wcześniej, albo zajrzyj na facebookową grupę Halo Areny - wypytałem wydawcę o tłumaczenie i w większości zostali przy oryginalnych nazwach.

Opublikowano

meh

poczekam na cene w PL tej limitki ... bo 400 to mi trochę szkoda ...

btw. mógłby MS zrobić nocną sprzedaż w warszawie :P

• Plusik 1
Opublikowano

Obawiam się, że fanów Halo w Polsce jest za mało aby taki event z nocną sprzedażą wypalił. Chociaż może to być dobra okazja do pozyskania nowych graczy. Nowa saga, trochę inny klimat itp.

Opublikowano

To samo mówiło się o Assassynie i kilku innych grach, a jednak na nocnych premierach zebrało się dość sporo ludzi.

Ja na przykład do dzisiaj mam gdzieś zdjęcia, gdy przed premierą Halo 3 wspólnie z pracownikami MS zapalaliśmy świeczki pod "niesławnymi" tablicami upamiętniającymi Spartan (ale mi się za to oberwało od Warszawiaków).

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mi się nawet podoba. Zbroje i tak można malować. Wolę taki zgrabny predefiniowany skin niż ludzie biegających z badziewnie dobranymi kolorami wszystkich elementów zbroi.

Opublikowano

Teraz będziesz miał combo badziewne kolory + badziewne ozdóbki

Jestem na 150% pewien że MS zadba o tonę takich skinów. W Gearsach 3 płatne skórki na bronie to był duży sukces, niektórzy nawet całość kupowali za parenaście dolarów o_O Dla mnie to mega porażka, niektóre są fajne jak pulsacyjny czy z logiem COGa, ale inne nie. Ktoś może powiedzieć że lancer w kwiatki jest abstrakcyjny i dlatego fajny, bullshit.

Opublikowano

Nie chcesz to nie kupuj - stara zasada. Ja pewnie zakupię jakieś pojedyncze, co fajniejsze sztuki i tyle.

@MaZZeo - Oberwało mi się, bo ludziom z Warszawy wydaje się, że tylko w ich mieście ludzie ginęli podczas zamieszek i powstań.

Opublikowano

Człowieku, do dzisiaj pamiętam jak mi Barcafan nawrzucał od najgorszych na jakimś forum. A jak się potem zdziwił, gdy na jakimś turnieju poznaliśmy się osobiście. Śmiechu była cała kupa...

Brakuje mi turniejów jak cholera :cray:

Opublikowano

no fajnie, juz wiemy jak wyglądac będa okładki, pudełka, opakowania, sniadaniówki, figurki, plecaki i inne okolicznościowe bzdury teraz mogliby udostepnić konkretny gameplay z multi i siingla.

Opublikowano (edytowane)
Railgun info:

1-shot kill against infantry.

Has a charge-up about half the length of the Spartan Laser.

Doesn't destroy vehicles in 1 shot but is able to make them flip over similar to the Concussion Rifle and Brute Shot.

Can't zoom in with it.

a gttv będzie miało większy footage ze Spartan Ops, chyba po konfie MS.

Edytowane przez MaZZeo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...