44bronx 459 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 jak widzą jaki flame jest po tym co do tej chwili wypłynęło to nic dziwnego jakby się bali
typfon 145 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 prawda, ale Franciszek niby był gotowy na flame ..., i stwierdził że wszystko się nam wyjaśni jak zobaczymy grę w akcji ... macie już jakieś cynki o limitkach w PL?
44bronx 459 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 taaa, tak samo jak cały czas nas zapewnia, że H4 nie ma nic z innych FPSów, jak jest wszyscy wiemy.
typfon 145 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 w sumie to głupie stwierdzenie ... ze świecą teraz szukac gry która nie ma nic z innych FPS ...
44bronx 459 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 jak dla mnie nie jest głupie. Jakbym chciał grać w CoDa to bym grał - proste. Lekkie zapożyczenia niech będą, ale totalne kopiowanie innego stylu - tym bardziej przez serię niegdyś wyznaczającą standardy - nie jest fajne.
typfon 145 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 ja wychodze z założenia że póki nie widziałem cąłkiem negatywnie się nie nastawiam nie wiem z jakiego trybu były te filmiki, na jakich ustawieniach, i ile z tego jest w grze po co mam się stresować
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Nie wiadomo czy samo multi będzie pokazane na E3. Spartan Ops i Kampania na pewno. Nawet z tymi obawami wolę to niż Children Online Daycare: Black Klops II
44bronx 459 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 rozumiem cię, musisz jednak zrozumieć, że ja podobnie pochodziłem do Reacha przed premierą i... zawód był spory i mimo, że sporo czasu spędziłem z Reachem (głównie z braku alternatywy, bo przy CoDzie to i tak mega skillowy tytuł) to jest on mocno zje.bany pod wieloooma względami. Skoro więc Bungie potrafiło tak dać ciała, to po 343 nie wiadomo czego można się spodziewać. Wolę nastawić się negatywnie i być pozytywnie zaskoczonym niż na odwrót. Niestety takie są czasy.
typfon 145 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 najlepiej zachować równowagę i tak z tym nic nie zrobimy tylko się co najwyżej podenerwujemy
Hum 3 699 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Gdy już się zawiedziecie, to pozostanie odpalić sobie któreś starsze Halo, tak jak ja właśnie odświeżam po kolei całą trylogię. Jestem na etapie H2 i dziwie się, jak bardzo ta gra jest ponadczasowa. Odżywają wspomnienia katowania multi z kumplami. Tak jak kiedyś pisałem - chcę zobaczyć Halo 2 Anniversary, ale jeszcze 2 lata do 10tej rocznicy... Ciekawe, czy za 10 lat powiemy to samo o Halo 4
barth 70 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Nawet jeśli wyjdzie H2Anniv to nie ma co nastawiać się na powrót genialnego multi. H1Anniv i multi z Reacha pokazało jak będzie wyglądać ten remake jeśli w ogóle się pojawi.
Hum 3 699 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Priorytetem pierwszego Anniversary był singiel i coś wydaje mi się, że nie tylko dla mnie, ale również dla twórców, co mnie tam multi obchodzi. Są osoby, które jednak bardziej w tych grach cenią singla/co-op i dlatego tak bardzo wypatrują ich remaków.
barth 70 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Halo 1 miało genialne multi, które zapoczątkowąło boom na FPS'y na konsolach, wniosło do gier wiele nowych rozwiązań, rozsławiło serię Halo i sprawiło, że do dziś uważana jest ona za jedną z najlepszych, multiplayerowych gier jakie kiedykolwiek powstały. Jasne, że główną częścią Anniv jest singiel, ale bez multi ta gra jest niepełna. Tym bardziej, że od 10 lat fani prosili o tryb online w H1. Tunelowanie nie bawi każdego.
YETI 10 980 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Gdzie to zamówiłeś i ile jest części?
NiXoN 9 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Siemka. Im coraz więcej się dowiaduje z plotek i innych przecieków o H4 zaczynam się poważnie zastanawiać: Dlaczego Bungie odpuściło ? ale nachodzi mnie myśl, że po prostu jak nie wiadomo o co chodzi to poszło o hajs i wszystkie znaki niebie wskazują że H4 to dopiero będzie gnój, to będzie prawdziwe zakończenie serii
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Zabawne że te genialne multi z Halo 1 zrobiło ponoć 2-3 ludzi i miało glitche, które potem były ważną częścią gry. Już nieraz tak bywało, że tryby multi robione w pośpiechu przez garstkę osób były sporo lepsze niż te na które się kładło szczególną osobę i przeznaczało ogrom zasobów. Wystarczy wspomnieć o CSie również zrobionym przez paru studentów czy też Gears of War, który dostał multi ponoć tuż przed premierą.
Gość DonSterydo Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Gdzie to zamówiłeś i ile jest części? Wyszła na razie jedna (wczoraj).
tomci23 55 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Gdzie to zamówiłeś i ile jest części? isa.pl
barth 70 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Gdzie to zamówiłeś i ile jest części? Jako, że wydaje to ISA to powinieneś znaleźć tą książkę w każdym Empiku i Matrasie. Siemka. Im coraz więcej się dowiaduje z plotek i innych przecieków o H4 zaczynam się poważnie zastanawiać: Dlaczego Bungie odpuściło ? ale nachodzi mnie myśl, że po prostu jak nie wiadomo o co chodzi to poszło o hajs i wszystkie znaki niebie wskazują że H4 to dopiero będzie gnój, to będzie prawdziwe zakończenie serii Bungie po olbrzymim sukcesie H3 wykupiło się od MS, stając się niezależnym studiem. Już przed Reach mówili, że opuszcza serię Halo, chcą zająć się czymś kompletnie nowym. I faktycznie tak jest, robią teraz grę o tytule Destiny, która ma być podobno konsolowym MMO. Gorzej, że robią ją dla Activision (tfu!). Mnie zastanawia, jak takie studio jak 343i, które zostało stworzone specjalnie do nadzoru Halo i składające się z weteranów branży i marki może popełniać tak kardynalne błędy. No chyba, że to MS naciska na jak największe sCoDzenie serii (co nie byłoby dziwne).
44bronx 459 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że duża w tym wina właśnie MS, im szczególnie zależy na jak największej sprzedaży, bo to największy ex Xboxa. Z drugiej strony wiem jednak, że można sprzedawać miliony egzemplarzy robiąc gry po swojemu i nie ulegając powszechnym trendom - wystarczy spojrzeć na R*. Edytowane 30 maja 2012 przez 44bronx 1
Ins 5 744 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Kolejne obrazki w full hade: Reszta w spoilerze: 2
barth 70 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 Co tu dużo mówić, wygląda jak Halo. Ale czy rzeczywiście czuje się, że to Halo to już inna kwestia. Pytanie - czy na jednym ze screenów widać killcam?
typfon 145 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 wg. ingfo z HBO MLG położy łapska na tytule MLG Halo 4 Playdate gunn3r11 let us know of a Twitch.TV talk show, Under the Radar.411, that discussed a planned FFA event at MLG Anaheim (coming up in a bit more than a week) - looks like some MLG pros will get to play Halo 4. Nice!
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 <ok> mam nadzieję że w Polsce będą jakieś bonusy z tymi hełmami, bo niektóre są fajne. Skinów multi do Gearsów nie było, czas się zrehabilitować.
Rekomendowane odpowiedzi