Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no, i MC w końcu ciężko chodzi. ARka ma fajniutki mięsisty dźwięk, BRka też całkiem ok, choć jednak podobnie do tego co było słychać dotychczas gdzieniegdzie. No niestety nie posikałem się w gajty na tym demie w dżungli, myślałem, że będzie grubiej.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)
Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

podoba mi sie to !, strasznie czuc imo klimat metroid prime ;) zobaczymy co z tego wyjdzie ale to co pokazali zadowala mnie calkowicie i chyba czas zlozyc pre-order na limitke :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Widzieliśmy chyba dwie klasy tych odpowiedników Elite. Jeden z dronem, a drugi z maskowaniem. Czekam na jakiś szerszy gameplay z otwartą przestrzenią.

Opublikowano (edytowane)

Takiego klimata to sie nie spodziewałem.Raptem pare osób z Retro Studios a wieje że bania nie mała i ten HUD :rolleyes: ...ciekawe czy pokuszą się o efekty wizualne jak w MP.Ciśnienie mnie już przerasta od dawien dawna takiego na grę jeszcze nie miałem :shok:

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano

Kurde, faktycznie jedzie to Metroidem Prime na kilometr :] Hud i nowi przeciwnicy to podobna bajka. Dźwięki z tego co słychać to poezja. No nie poraziło mnie to demo gameplayowo ale i tak czekam jak cholera.

Gość ragus
Opublikowano

Singleplayer przekozak.

Multi wygląda spoko, tylko ta tarcza trochę mnie smuci. Coś jetpacka nie widać - może to dobry znak?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...