Ins 5 741 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Jeszcze dwa do kompletu: http://i.minus.com/i8xxsy2IevqTb.gif http://i.minus.com/iUfem6VZvjb2q.gif Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 najlepsze w Halo 4 jest to że ta gra ma niesamowity DESIGN bo taki Crysis 2 czy BF3 co z tego że super silniki jak miejscówki w grze nie robią i wieje nudą. btw. muzyka która leci od 9:40 będzie w H4? Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 To samo pomyślałem. Tak samo jak Gears of War 3 na mnie wrażenie zrobiło tak Crysis 2 nic. Dobry design duuużo daje. Prometheanie są świetni, będzie sporo zabawy z nimi. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 13 września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 września 2012 Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 września 2012 (edytowane) na iTunes pojawiły się właśnie próbki z całego soundtracka. Odsłuchałem je. co to będzie za gra T_T EDIT; jak komuś się nie chce instalować tutaj ma próbki https://www.youtube.com/playlist?list=PLR9cWI6CW3fTf67f4M_Hg3comLxaxoaN- Edytowane 16 września 2012 przez MaZZeo 2 Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 A tak się śmiali z 343 tak wątpili w nich a z tego co widzę do franki da nam takie Halo na jakie czekaliśmy całą tę generację!!! 1 1 Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 btw. muzyka która leci od 9:40 będzie w H4? Bedzie. Przesluchalem te sample i soundtrack bedzie swietny. Ale kurcze...liczylem na jakies remake'i starych utworow, ktore przewijaly sie przez pierwsze 3 czesci... a zdaje sie ze nie bedzie ani jednej znanej nuty. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Wszystkie utwory mają być nowe. 343 tłumaczy to chęcią nadania nowej trylogii jej własnego charakteru. Soul, przykro mi, ale 343 tak czy inaczej podjęło kupę debilnych decyzji, które mają potencjał, by zrobić z 4ki kolejnego Reacha. Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Które konkretnie decyzje? Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Od Reacha nic gorszego zrobić się nie da......chodź pożyjemy zobaczymy, 343 przynajmniej wie jak wycisnąć z konsoli ostatnie soki....... Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Wszystkie utwory mają być nowe. 343 tłumaczy to chęcią nadania nowej trylogii jej własnego charakteru. No i wlasnie to sie kloci z tym co powiedzial sam Neil. Najpierw gada ze nie chce rewolucji i jego muza ma byc ewolucja tego co bylo, a okazuje sie ze to co zrobil nie ma nic wspolnego z poprzednimi czesciami. Oczywiscie nie oznacza to ze OST nie bedzie dobry. Po prostu nie brzmi to jak Halo. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Które konkretnie decyzje? Cały tryb Infinity Slayer, który niezwykle podobny do CoD'a. Wrzucenie do gry (ponownie) AA. Przebudowanie trybu flagi. To te główne, jest jeszcze sporo pomniejszych zmian. Mimo to jestem dobrej myśli, bo wprowadzono też kilka dobrych zmian. Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Siema panowie. Mam pytanie z troche innej beczki. Nie jestem stalym bywalcem xboxa ale taka gra jak Halo 4 nie moze mnie ominac. Skupiam sie na grze klanowej ( szczegolnie na ps3 ) i pytalem juz o to samo przy okazji cod'ow na x i Gears of War 3. Teraz przyszedl czas na Halo. Jak wyglada scena klanowa w tej grze w PL? Czy jest duzo polskich klanow, jezeli tak to jakie to ekipy? Gdzie badzie mozna pograc turnieje czy ligi? Czy ktos wie czy liveleague ruszy z turniejem w Halo 4? Pytania zadane moze troche za wszesnie ale przeciez scena halo nie istnieje od miesiaca. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Scena turniejowa w przypadku Halo zawsze wyglądała bardzo dobrze. Drużyn było sporo (przybywało ich z każdą kolejną częścią), a ludzie potrafili się zebrać i w razie konieczności sami coś zorganizować. Tak organizowali, że dostali w pewnym momencie wsparcie od MS. Niestety wszystko przycichło w przypadku Reach, który nie chwycił tak, jak poprzednie odsłony. Do tego niektórzy dorośli i doszły dodatkowe obowiązki (studia, praca, rodzina). Na szczęście zainteresowanie Halo 4 jest duże i wygląda na to, że scena znowu ożyje. Turnieje na pewno będą organizowane, ale nie ma jednego miejsca, w którym będą organizowane (na pewno dowiesz się o nich tu, na forum). Nie jest to już tajemnicą i mogę o tym śmiało powiedzieć - tak, Halo 4 będzie grą turniejową LiveLeague. Nagroda też będzie niczego sobie. 3 Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 (edytowane) Ale marudzicie. Nie ma zmian - źle. Są zmiany - źle. Co by nie zrobili to będzie źle, nie wy będziecie marudzić, to będą marudzić inni. Przez 10 ostatnich lat nie grają w Halo ciągle i ci sami ludzie, a i preferencje się zmieniają. Trzeba dorosnąć i się z tym pogodzić. Edytowane 16 września 2012 przez DonSterydo Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 no ale danie paru kawałków w H4 z poprzednich części też jest mile widziane. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 DonSterydo zależy jakie to są zmiany i jak wpływają na rozgrywkę. Po tym, gdy spędziło się ponad dekadę fanatycznie wielbiąc serię i rozpracowując ją na wszystkie możliwe sposoby wiesz mniej więcej jak dana mechanika wpłynie na zabawę. 1 Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 (edytowane) rozwaliło mnie porównanie Cortany xD H3 H4 Edytowane 16 września 2012 przez Daddy Odnośnik do komentarza
JuLeX 44 0 Opublikowano 16 września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 września 2012 Oby gameplay był tak miodny jak w H3... Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 17 września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 września 2012 (edytowane) DonSterydo zależy jakie to są zmiany i jak wpływają na rozgrywkę. Po tym, gdy spędziło się ponad dekadę fanatycznie wielbiąc serię i rozpracowując ją na wszystkie możliwe sposoby wiesz mniej więcej jak dana mechanika w płynie na zabawę. ale Halo to nie tylko MLG jemu pochodne więc dopóki będą potrafili rozgraniczyć to co robią to niech się bawią z listami jak chcą, aby było dla każdego coś miłego, muza gniecie tzytzki, i jestem bardzo zadowolony że jest nowa, a nie odświeżyli coś starego Edytowane 17 września 2012 przez typfon Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 17 września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 września 2012 DonSterydo zależy jakie to są zmiany i jak wpływają na rozgrywkę. Po tym, gdy spędziło się ponad dekadę fanatycznie wielbiąc serię i rozpracowując ją na wszystkie możliwe sposoby wiesz mniej więcej jak dana mechanika w płynie na zabawę. ale Halo to nie tylko MLG jemu pochodne więc dopóki będą potrafili rozgraniczyć to co robią to niech się bawią z listami jak chcą, aby było dla każdego coś miłego, muza gniecie tzytzki, i jestem bardzo zadowolony że jest nowa, a nie odświeżyli coś starego Nikt nie mówi o MLG. Halo zawsze miało prosty i przejrzysty system gry, który skupiał się na równym starcie dla wszystkich i walce o pozycję w celu dominacji na mapie. Niestety Reach zepsuł tą formułę, a H4 wydaje się iść w podobnym kierunku, naprawiając tylko część wad poprzednika. Duża ilość playlist o różnym stylu gry nie jest dobrym rozwiązaniem - sztucznie dzieli społeczność i utrudnia zorganizowanie jakichkolwiek rozgrywek (bo wyniku tego każdy gra w inny sposób). Doskonały przykład to MLG (teraz dopiero mówię o tej lidze) za czasów H3 i HR. W czasach trójki zasady były dość podobne i ludzie łatwo przeskakiwali z gry casualowej do turniejowej. A za czasów Reach... Powiedzmy tak - Halo, to gra, która stworzyła MLG, a mimo to Reach wyleciał z jednego sezonu. Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 17 września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 września 2012 nie mam dobrego zdania o MLG, odkąd zaczęły się tam pieniądze to najchętniej grali by w SC i nic więcej, ciekawe jak wsparcie sponsorskie H:R (bo nie wieżę że MS chce tyle bulić za tytuł który zrobiło Bungie gdzy za rogiem ma H4) Dywersyfikacji list nie unikniemy, Halo to moloch i wielu ludzi nie odpala nic innego jak grifball albo living dead, i tak jak kiedyś skill był silnikiem napędowym tej gry tak teraz właśnie ta różnorodność wybija Halo z morza tytułów, nie znaczy że nie chciał bym powrotu do korzeni, gdzie 4 znów zasiądnie na zasłużonym tronie dla graczy HC (ale obawiam się że szanse są marne). Poza tym nie oszukujmy się 343i chce trafić do wszystkich a HC stanowią ułameczek kupców danego tytułu Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 17 września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 września 2012 (edytowane) Podobają mi się nowy soundtrack. Brawa dla twórców, udało im się uchwycić część klimatu muzyki z poprzednich części, ale nadal nie potrafię sobie wyobrazić Halo bez pochodnych http://www.youtube.com/watch?v=M0mQk7JEVq4 Edytowane 17 września 2012 przez Humulin Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 17 września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 września 2012 Nie wiem jak wam, ale mi się wyklarował już następca sławetnego Halo Theme http://www.youtube.com/watch?v=1WdyvoIFuQ0 2 Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 17 września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 września 2012 mi szczególnie wpadł w ucho https://www.youtube.com/watch?v=UjRDA0qGbKc&list=PLR9cWI6CW3fTf67f4M_Hg3comLxaxoaN-&index=3&feature=plpp_video https://www.youtube.com/watch?v=6BA3L3Eq29Y&feature=BFa&list=PLR9cWI6CW3fTf67f4M_Hg3comLxaxoaN- https://www.youtube.com/watch?v=niJLR86JHnI&feature=BFa&list=PLR9cWI6CW3fTf67f4M_Hg3comLxaxoaN- ... prawie całe ost musiał bym wrzucić Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi