MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 września 2012 czyli stary "dobry" infection, tylko tym razem ustylizowany tak żeby to miało sens. Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) kiepslo widać, ale sa bez tarcz nie? jeden headshot i podaja? czy ten "pazur" przyciąga jak miecz? Edytowane 28 września 2012 przez typfon Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Wydaje mi się,że pazur działa w identyczny sposób jak miecz,w filmiku po tym jak koleś został zainfekowany ma do wyboru dwa loadouty w których za broń główną ustawiony jest miecz,pewnie to tylko skin do starego energy sworda. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Tak jest, to tylko skórka dla miecza. Tak przy okazji zwróćcie uwagę na gościa mówiącego, że można kręcić tylko w taki sposób, by pokazać, że ktoś w tą gre naprawdę gra. Ot polityka MS. Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 może nie chca by im zarzucano kłamstwo czy cuś Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Głównie chodzi o to, żeby pokazać, że to nie jest przygotowany filmik, tylko tak naprawdę wygląda gameplay (sprawa jest trochę powiązana z pierwszą prezentacją Killzone 2). Z innej beczki - Dziś piątek, więc pora na kolejny trailer Forward Unto Dawn. "Squad" przedstawia nam po kolei wszystkich kadetów Akademii Corbulo, wraz z ich powodem zaciągnięcia się i osobistymi przemyśleniami. Polecam zwrócić szczególną uwagę na wypowiedź Lasky'ego. http://www.youtube.com/watch?v=Z6rPEXGuqzM&feature=share&list=PL549EB9DBB2FF8C24 Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 podobny ton wypowiedzi Laski prezentował na jednym z pierwszych filmików (gdzie im strzygli glowy) pewnie bedzie wielka przemiana moralna dobrze aktorów dobrali Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Tak przy okazji zwróćcie uwagę na gościa mówiącego, że można kręcić tylko w taki sposób, by pokazać, że ktoś w tą gre naprawdę gra. Ot polityka MS. To powszechna reguła u wszystkich wydawców. Jeśli na jakimś pokazie można nagrywać, to praktycznie zawsze mówią, by było widać cały telewizor, pada czy grającego, a nie samą zawartość ekranu. Może wydawać się głupie, ale można ich zrozumieć. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Niekoniecznie musi zajść jakaś przemiana. Z drugiej strony Forward Unto Dawn to podobno opowieść o tym jak MC wpłynął na Lasky'ego. Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) zagralem 4 mecze po 5 minut, 2x regicide, 2x infinity slayer troche pokpili sprawe bo nawet nie bylo czasu zajrzec i pozmieniac ekwipunek wiec sie gralo na loadoutach juz przygotowanych, jakos nie sledzilem szczegolnie filmikow z multi i bylem dosc zaskoczony ze dmr, magnum i ar maja bloom, nie to co w reachu ale jednak, natomiast battle rifle zero bloom'a i po prostu ta bron bedzie nr 1 dla mnie razem z magnumem, strzaly z dmr sa wolniejsze niz w reachu natomiast magnum oddaje pociski duzo szybiciej i w sumie magnumem niszczylem chlopkow ktorzy mieli dmr, z broni promethean testowalem tylko light rifle jak mi sie nazwy nie pomylily- calkiem sympatyczna ale br+magnum <3 jakis czas temu sprzedalem reach, wiec w sumie nie bede mial jak porownac ale wydaje mi sie ze gra jest szybsza, i rzeczywiscie w infinity slayer czuc nalecialosci coda mapy bardzo fajne i przejzyste i graficznie daje rade, jestem bardzo zadowolny i ciesze sie ze zlozylem preordera na limitke posty klepie przez telefon wiec sory za skladnie i chaos Edytowane 28 września 2012 przez kubson 1 Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Bloom miał być w niektórych broniach, było to wiadome, ale ma być sporo mniejszy i mniej randomowy niż w Reach. DMR teraz jest bronią na dalszy dystans. Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 no to sie zgadza, nie sledzilem wszystkich newsow, dzieki Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 kubson ktoś cię nagrał Odnośnik do komentarza
easye 3 355 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 ale te levele wygladaja slicznie w multi ! Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 Ta gra po prostu wygląda ślicznie. Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 Na ps3 to w ogole by byl kosmos. ;> Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 xD Tak na powaznie jezeli chodzi o technikalia to C2 jest najlepiej wykonanym FPSem (mimo kilku swoich ulomnosci) i jedyne co bedzie moglo zagrozic H4 jezeli chodzi o oprawe to wlasnie kolejny twor Crytec. Tak czy inaczej oprawa daje rade az milo. Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 No to jak z tym Hejlo IV panowie? Warto bedzie to brac i odnawiac Golda? Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 dla mnie tak ;] ale zaraz tu wpadnie bronx44 i mi wypomni że za mało gram w Halo więc nie mogę się wypowiadac A na powaznie, CE już nie wroci, teraz tylko trzeba sięd owiedziec jak bardzo 343i zalerzy na MLG (będzie jakiś turnij kilka dni przed premierą trzeba będzie ziornąc na strumień) Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 http://www.ultima.pl/halo_4_pl/i10405/ Zamawiająć tutaj dostanę wszystkie bonusy dodawane do preorderów ? Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 wysłałem im pytanie o to samo i mi nie odpowiedzieli ale zgodnie z notką MS polska jak biora z oficjalnej dystrybucji to tak Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 http://www.ultima.pl/halo_4_pl/i10405/ Zamawiająć tutaj dostanę wszystkie bonusy dodawane do preorderów ? Tak. Tutaj wspominają o bonusach: http://www.ultima.pl/halo_4/ . Mogliby zaktualizować strony konkretnych wersji i dodać tę informację... Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 Wiadomo już coś o lokalizacji? Kiedy można spodziewać się jakiś próbek(będą w ogóle takowe)? Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 29 września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 września 2012 Na ps3 to w ogole by byl kosmos. ;> Aż oplułem ekran ze śmiechu http://www.ultima.pl/halo_4_pl/i10405/ Zamawiająć tutaj dostanę wszystkie bonusy dodawane do preorderów ? Tak. Tutaj wspominają o bonusach: http://www.ultima.pl/halo_4/ . Mogliby zaktualizować strony konkretnych wersji i dodać tę informację... Już im o tym wspominałem, ponoć mają się ogarnąć "na czasie". Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 30 września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SXGlQT5ySw0 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi