Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kiepslo widać, ale sa bez tarcz nie? jeden headshot i podaja? czy ten "pazur" przyciąga jak miecz?

Edytowane przez typfon
Opublikowano

Wydaje mi się,że pazur działa w identyczny sposób jak miecz,w filmiku po tym jak koleś został zainfekowany ma do wyboru dwa loadouty w których za broń główną ustawiony jest miecz,pewnie to tylko skin do starego energy sworda.

Opublikowano

Tak jest, to tylko skórka dla miecza.

Tak przy okazji zwróćcie uwagę na gościa mówiącego, że można kręcić tylko w taki sposób, by pokazać, że ktoś w tą gre naprawdę gra. Ot polityka MS.

Opublikowano

Głównie chodzi o to, żeby pokazać, że to nie jest przygotowany filmik, tylko tak naprawdę wygląda gameplay (sprawa jest trochę powiązana z pierwszą prezentacją Killzone 2).

Z innej beczki - Dziś piątek, więc pora na kolejny trailer Forward Unto Dawn.

"Squad" przedstawia nam po kolei wszystkich kadetów Akademii Corbulo, wraz z ich powodem zaciągnięcia się i osobistymi przemyśleniami.

Polecam zwrócić szczególną uwagę na wypowiedź Lasky'ego.

http://www.youtube.com/watch?v=Z6rPEXGuqzM&feature=share&list=PL549EB9DBB2FF8C24

Opublikowano

podobny ton wypowiedzi Laski prezentował na jednym z pierwszych filmików (gdzie im strzygli glowy)

pewnie bedzie wielka przemiana moralna :)

dobrze aktorów dobrali :)

Opublikowano

Tak przy okazji zwróćcie uwagę na gościa mówiącego, że można kręcić tylko w taki sposób, by pokazać, że ktoś w tą gre naprawdę gra. Ot polityka MS.

To powszechna reguła u wszystkich wydawców. :) Jeśli na jakimś pokazie można nagrywać, to praktycznie zawsze mówią, by było widać cały telewizor, pada czy grającego, a nie samą zawartość ekranu. Może wydawać się głupie, ale można ich zrozumieć.

Opublikowano (edytowane)

zagralem 4 mecze po 5 minut, 2x regicide, 2x infinity slayer

troche pokpili sprawe bo nawet nie bylo czasu zajrzec i pozmieniac ekwipunek wiec sie gralo na loadoutach juz przygotowanych, jakos nie sledzilem szczegolnie filmikow z multi i bylem dosc zaskoczony ze dmr, magnum i ar maja bloom, nie to co w reachu ale jednak, natomiast battle rifle zero bloom'a i po prostu ta bron bedzie nr 1 dla mnie razem z magnumem, strzaly z dmr sa wolniejsze niz w reachu natomiast magnum oddaje pociski duzo szybiciej i w sumie magnumem niszczylem chlopkow ktorzy mieli dmr, :)

z broni promethean testowalem tylko light rifle jak mi sie nazwy nie pomylily- calkiem sympatyczna ale br+magnum <3

jakis czas temu sprzedalem reach, wiec w sumie nie bede mial jak porownac ale wydaje mi sie ze gra jest szybsza, i rzeczywiscie w infinity slayer czuc nalecialosci coda

mapy bardzo fajne i przejzyste i graficznie daje rade, jestem bardzo zadowolny i ciesze sie ze zlozylem preordera na limitke

posty klepie przez telefon wiec sory za skladnie i chaos

Edytowane przez kubson
  • Plusik 1
Opublikowano

xD

Tak na powaznie jezeli chodzi o technikalia to C2 jest najlepiej wykonanym FPSem (mimo kilku swoich ulomnosci) i jedyne co bedzie moglo zagrozic H4 jezeli chodzi o oprawe to wlasnie kolejny twor Crytec. Tak czy inaczej oprawa daje rade az milo.

Opublikowano

dla mnie tak ;]

ale zaraz tu wpadnie bronx44 i mi wypomni że za mało gram w Halo :( więc nie mogę się wypowiadac :(

A na powaznie, CE już nie wroci, teraz tylko trzeba sięd owiedziec jak bardzo 343i zalerzy na MLG (będzie jakiś turnij kilka dni przed premierą trzeba będzie ziornąc na strumień)

Opublikowano

Na ps3 to w ogole by byl kosmos.

;>

Aż oplułem ekran ze śmiechu :D

http://www.ultima.pl/halo_4_pl/i10405/

Zamawiająć tutaj dostanę wszystkie bonusy dodawane do preorderów ?

Tak. Tutaj wspominają o bonusach: http://www.ultima.pl/halo_4/ . Mogliby zaktualizować strony konkretnych wersji i dodać tę informację...

Już im o tym wspominałem, ponoć mają się ogarnąć "na czasie".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...