Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 161,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

halogaf jak zwykle nie zawodzi, ktoś przeinwigilował igni trafił na nową mapę MELTDOWN

iVTLpfL6ISOgJ.pngibox2ImlC6d8ez.pngioGgyoJO989yn.pngibe7bj1SA6txXu.pngiIZx61m2tdRQz.pngiIZx61m2tdRQz.pngi1oBQRtkotnNP.pngi8OkkqHPr955S.pngiqYTRr4lvBoPR.pngjv7WO8Nl68LF3.jpgMeltdown%25201.PNGMeltdown%25202.PNG

EDIT: aj ins wyprzedził :P

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co do Forward Unto Dawn.

Nikt nie znalazł angielskich napisów ?? Bo ze słuchu ciężko zrozumieć niektóre kwestie.

Opublikowano

Niestety w tej chwili nie ma innych napisów, oprócz hiszpańskich.

Może niedługo MS PL wypuści wersję zlokalizowaną (subami, nie głosem ;) ).

Opublikowano

Obejrzałem 1wszy odcinek FUD i aż sie zastanawiam czy warto w ogóle brać limitkę dla czegoś takiego. Wiem że w tym uniwersum dzieciaki już są żołnierzami, ale zwyczajnie mi się to nie podoba. Dosłownie każdy z tych nastoletnich aktorów mnie irytował. A biorąc pod uwagę że Chief nie ma swojego głosu i ma jakiś odpustowy pancerz, Covenanci najprawdopodobniej się nie pojawią to w ogóle [*]

Jak to ma zastąpić jakieś fajne reklamówki albo live-action trailery to chvjnia straszna.

Opublikowano

MaZZeo niby coś napisał, ale kompletnie nie rozumiem tego co chciał przekazać. Że niby Forward nie jest fajne? Nie, chyba się przejęzyczył.

Opublikowano

No ten odcinek był dobry przez pierwsze 2 minuty, póki akcja nie cofnęła się w czasie.

Ile odcinków tego ma być? Jak dalej to będzie pitu pitu małolatów to tragedia.

Opublikowano

z edycją limitowana 5, a 4 na kanale, czy coś pomyliłem?

Opublikowano

Pierwszy odcinek ma dynamikę flaków w oleju, czekam na akcje w kolejnych. Póki co jest tylko okazja zobaczyć kobietę - glonojada z karabinem w nudnej scenografii.

Opublikowano

4

W 40 s masz ekran podzielony na 4 części i w każdym okienku inne środowisko. Dwa bardziej tradycyjne, jedne w kosmosie i jedne chyba w jakiejś jaskini.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co to jest? W ogóle w jakim to języku, bo jestem pewien że to japoński, a nie dialekt covenantów.

Ten Forge jest zayebisty. Czyli w sumie będzie 13 map, z czego 3 z nich w 23184612846 wariantach. W końcu przestanę rzygać od szarowizny klocków.

Opublikowano

Filmik wprowadzający do terminali z czwórki.

Opublikowano

Terminale jak w CEA?

Opublikowano

mają być, i mają być niezłe (tak jak w CEA)

język dziwny ... i dziwnie to brzmi ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.