mausenberg 76 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 To ciekawe . O tak sensownym wariancie nie było oficjalnie mowy..
Absolem 1 036 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Potwierdzam tak jest, napisy PL dubbing ang
mausenberg 76 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Czyli MS podawał błędne informacje w kwestiach językowo - napisowych. Pełna profeska, brawo.
Radovan 119 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Czyli wersja ang. zawiera napisy polskie? Bo jak kupię polską i się okaże, że dubbingu nie da się zmienić na oryginalny, to będzie bieda
Karas 433 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Także bym prosił o szczegółowe info na temat wersji językowych , bo z dubbingiem nie mam ochoty grać.
typfon 145 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 MS podobno walczy z filmikami na YT, dobrze, ale na gafa boję się wchodzić zostaje mi tylko waypoint i "pewne kanały" na YT ... 21 dni .... kucheneczka ... wie ktoś kiedy OST wychodzi (bo coś przesówali nie?)
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Admin neogafa napisał w halogafie że "nie radzi" spoilerować czegokolwiek przed premierą. Kanały yt omijam, poza Halo Waypoint które wyłączyło komentarze pod nowym vidociem. Mam nadzieję że to wystarczy przetrwać 3 tygodnie. Nawet nie klikam żadnych streamów, nawet multi, bo zawsze się znajdą jakieś pastuchy na czacie które zepsują wszystkim zabawę.
Janush 224 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Wiadomo kiedy można sie spodziewać próbek polskiego dubbingu ?
mausenberg 76 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Myślę, że po premierze. Jestem ciekaw jak to zrobili, choć nie spodziewam się niczego dobrego. http://www.youtube.com/watch?v=zmOoGucyMNg&feature=g-u-u W 10:15 =>... za(pipi)iście wciskają spartan w armory! Ten materiał to już taka pompka do hype'u, że ho ho. 3 tygodnie to dużo i mało jednocześnie..ech;]
Raptor 226 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Dobra Panowie... to zapraszam do takiej zabawy... Na krotko przed premiera ten temat zostanie zamkniety i powstana dwa/trzy odrebne tematy jak to bylo przy czesciach poprzednich. Jeden poswiecony Single, drugi pod Multi. Trzeci bedzie pod forge. Do czego zmierzam? Chce, aby otwierajace tematy zawieraly podstawowe informacje o grze (bez spoilerow), przyklady mozecie znalesc tutaj, tutaj i tutaj. Na upartego moge zrobic to sam (juz teraz i ukryc po prostu te tematy), ale pomyslalem ze w sumie "fajnie jest zalozyc temat i byc tym pierwszym" jesli chodzi o nowa produkcje, dlatego... Chcialem zaprosic zainteresowanych do przeslania do mnie PMek, ktore mialy by byc postem otwierajacym dany temat - z pelnym formatowaniem (tak abym mogl wkleic to w temat, ktory sami zalozycie i zostanie on ukryty). Te, ktore zrobia na mnie najwieksze wrazenie wygrywaja. Temat o multi tak jak w przypadku Reach zostanie otworzony troche wczesniej niz ten z SP. Przypominam o uzywaniu spoiler tagow jesli bedzie to konieczne. Postarajcie sie zmiescic w wymogach linkowych forum (ma ograniczenia - niestety ). Co Wy na to?
typfon 145 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 ja chce nocną sprzedaż w stolicy!!!!
barth 70 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Czyli wersja ang. zawiera napisy polskie? Bo jak kupię polską i się okaże, że dubbingu nie da się zmienić na oryginalny, to będzie bieda :confused: Oficjalne info mówi o tym, że dostępna jest tylko wersja w pełni angielska, albo w pełni polska. Nie ma nic pomiędzy. Ale zaczekajcie do końca tygodnia, wtedy wszystko potwierdzi się na 100%. EDIT: Po rozmowie z MS stwierdzili, że zbadają sytuację. Istnieje podejrzenie, że pirat jest w rzeczywistości Master Disc'iem - wersją, która zawiera wszystko i jest potem dzielona na regiony. Więcej info wkrótce. Edytowane 15 października 2012 przez barth
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Ponoc polska wersja halo 4 tez jest w necie, ktos wie jak wypadl dubbing? jak cos to na priv jezeli tu nie mozna, bo ja sie zastanawiam jaki preorder, angielski czy polski.
Raptor 226 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Ponoc polska wersja halo 4 tez jest w necie, ktos wie jak wypadl dubbing? jak cos to na priv jezeli tu nie mozna, bo ja sie zastanawiam jaki preorder, angielski czy polski. Masz odpowiedz nad swoim postem... -.-U.
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 To na to wychodzi,ze bedzie jak z Forza Horizon, zmieniasz Region/Jezyk konsoli i w tym samym Jezyku masz gre. A MS zapowiedzial dubbingi do wielu nastepnych gier, wiec jak dla mnie takie rozwiazanie dwoch wersji w jednej to najlepsze co mogli zrobic Wypas
Spaulding 61 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 @up Na necie chyba nie ma jeszcze wersji z polskim dubbingiem,jest tylko z angielskim i polskimi napisami. Nie wiadomo czy w pełnym polskim wydaniu będzie opcja zmiany dubbingu na orginalny.
Magik 1 124 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Wychodzi na to ze oprocz znanych juz nowych utworow, beda tez stare numery w nowych aranzacjach
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Halo Theme również?
Magik 1 124 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Nie mam pojecia. Natknalem sie na necie na kawalek "Never forget"/"Unforgoten", ktory kojarze z H2/H3 (przerobiony przez Neila) http://www.youtube.com/watch?v=F124ufbb-8I
Ins 5 743 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Jak sie (pipi) okaze, ze tylko pirat ma polskie podpisy i angielski dubbing to przerobie konsole ... Edytowane 15 października 2012 przez Ins
Magik 1 124 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Tak jest bodaj w Forza Horizon. Piracka wersja ma angielskie glosy a polskie napisy/menu, z kolei demko bylo z dubbingiem.
Ins 5 743 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Direct feed (zaden spoiler, no chyba ze ktos nie ogladal ani jednego screena i materialu oficjalnego): Halo 4 i Forza Horizon maja genialne IQ.
mausenberg 76 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Fajne te dwie nowe reklamy kamuflarzy do armorów, szczególnie ta: http://www.youtube.com/watch?v=TI5lghUjOkQ&feature=g-all-lik inna sprawa to nadchodzący w związku z tym nowy wymiar kamperstwa :> będą faki leciały ostro.
Gość DonSterydo Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Direct feed (zaden spoiler, no chyba ze ktos nie ogladal ani jednego screena i materialu oficjalnego): Halo 4 i Forza Horizon maja genialne IQ. Ciężko uwierzyć, że to FXAA.
Rekomendowane odpowiedzi