Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Orgins było spoko ... i o Arbitrze też, the package bardzo mi się podobało

reszta ssała :)

serial jak serial początkowo się trochę wlecze :) ale dzisiejszy odcinek... bomba

Edytowane przez typfon
Opublikowano

Przeszedł już ktoś całego singla? Długi jest?

Zapewne sporo ludzi już przeszło, tyle tylko, że teraz muszą sobie nowe konta na xbl zakładać.

Serial mnie nadal nudzi. To co ciekawe dla oka jest zdawkowe. Może całość za jednym razem jakoś lepiej mi wejdzie...póki co są tylko momenty.

Opublikowano (edytowane)

Ja tam nie rozumiem narzekań na trailer. Poza tą sceną z Johnem na plaży (fakt pokazania tego był dobry, gorzej z wykonaniem które tutaj było dość tanie) wszystko było tip top. Konfrontacja z Didactem, wywołanie Lindy 058 przez głośnik (skojarzyłem to głównie dizęki niedawno przeczytanej książce) no i samo wrzucanie pancerzu na Johna ewidentnie inspirowane tym artworkiem

F9kBz.jpg

Ta scena doskonale pokazała jak wielki jest John w pancerzu, a raczej jak malutcy są zwykli śmiertelnicy. No i samo CGI z prometheanami miodzio :) oczywiście nie pobiło Starry Night z Halo 3, no ale akurat ten trailer postawił poprzeczke prawie na maksymalnej wysokości :) To też tak jakby Epic miało zrobić coś lepszego od Mad World - nie da się. BTW Believe z Halo 3 mi się nie podobało w ogóle.

Dla mnie to poziom Deliver Hope.

Edytowane przez MaZZeo
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Właśnie obejrzałem.

Trailer jest świetny. Trzeba mieć siano w głowie żeby narzekać. Jest zrobiony w duchu tego co ma być uwydatnione w Halo 4 czyli ludzka strona MC.

Opublikowano

F9kBz.jpg

Ta scena doskonale pokazała jak wielki jest John w pancerzu, a raczej jak malutcy są zwykli śmiertelnicy.

Dodatkowo pokazuje to jak wielkim skur.wysynem jest Didact :)

Im czesciej ogladam ten trailer tym bardziej mi sie podoba, jak dla mnie cudo. Starry Night i We Are ODST nie pobite ale poziom bliski (Deliver Hope dla mnie slabsze).

Gość DonSterydo
Opublikowano

Didact jest tej samej wielkości co Prometheanie. Zaskoczenia raczej nie ma :)

Opublikowano

Trzeba mieć siano w głowie żeby narzekać.

Albo inne zdanie wynikające z odmiennego gustu.

skala MC faktycznie robi wrażenie. Gdzieś czytałem, że w pancerzu ma 2,13. Zakładając, że Ci naukowcy wokół to jakieś średnio1,80 to On ma ze 2,40.

Opublikowano

@Daddy apropo dasz rade sprawdzić czy w H4 w Singla da się ciorac bez dysku??

@Ins mi w sumie też :P

z tego co pamiętam xbox kumpla wył, więc gra nie zainstalowana, więc da się.

Jak to jest w końcu...sprzedawana u nas wersja ENG będzie miała PL napisy ?

Opublikowano

2,18 w zbroi.

Height 208 centimetres (6 ft 10 in) [1](without armor)

218 centimetres (7 ft 2 in)[2](In armor)

Spoko. Na zwykłej Wikipedii mają, że około 2,13. Inna sprawa, że jednak na koncepcie jest on grubo wyższy niż później pokazane jest to w trailerze - tu te 2,18 można założyć. Kurde, a grunty to też niezłe czołgi, pogardliwie zwane krasnale a 165 cm mają, co przy tej masie i mordzie budzi respekt :]

Opublikowano (edytowane)

Czemu tefałen tak się przylepił do H4?

btw jest już soundtrack cały :)

http://www.youtube.com/watch?v=MoSVDkwIEvU&feature=autoplay&list=PL_YIRP9JEiohnLgAiTzJIoo-elwijvKxr&playnext=10

http://www.youtube.com/user/DeathWarX/videos?flow=grid&view=0

Edytowane przez MaZZeo
Gość UnexpectedBoy
Opublikowano (edytowane)

Po przesluchaniu Soundtracka wersji Deluxe , przyznam,ze na poczatku po probkach, nie bylem zbytnio zadowolony zmiana, ale po przesluchaniu calego soundtracka, jestem pod duzym wrazeniem, jest na pewno filmowo i .. jest bardzo dobrze :) chociaz wiadomo, to juz troche inny klimat muzyki niz w poprzednich halo, ale jednak czuc troche ta nutke podobienstwa do poprzednich czesci w niektorych utworach :D

Utwor "117" przypomina troche muzyke z Medal of Honor, jeszcze za czasow psxa :) ale jedynie jego wstawka.

Najbardziej chyba znielubiane to arrival i awakening, pozostale elegancko.

Najlepszym utworem jak dla mnie jest wlasnie "117" z tego co sie dowiedzialem, skomponowany juz nie przez Neil'a a przez Kazuma Jinnouchi (odpowiedzialny miedzy innymi za muzyke do MGS peace walker, MGS 4, MGS PO) ,szkoda wlasnie,ze to nie on tworzyl caly soundtrack, a jedynie ten jeden utwor.

A ogolnie sluchalem tego

1. Neil Davidge - Awakening (5:40)

2. Neil Davidge - Belly of the Beast (2:38)

3. Neil Davidge - Requiem (2:16)

4. Neil Davidge - Legacy (2:29)

5. Neil Davidge - Faithless (5:02)

6. Neil Davidge - Haven (5:44)

7. Neil Davidge - Nemesis (3:31)

8. Neil Davidge - Ascendancy (4:19)

9. Neil Davidge - Solace (4:45)

10. Neil Davidge - To Galaxy (4:57)

11. Neil Davidge - Immaterial (7:32)

12. Neil Davidge - 117 (7:28)

13. Neil Davidge - Arrival (5:36)

14. Neil Davidge - Revival (7:18)

15. Neil Davidge - Green And Blue (7:59)

16. Neil Davidge - Awakening (Gui Boratto Remix) (7:22)

17. Neil Davidge - To Galaxy (Sander Van Doorn & Julian Jordan Remix) (6:46)

18. Neil Davidge - Ascendancy (Caspa Remix) (3:53)

19. Neil Davidge - Revival (DJ Skee & THX Remix) (3:35)

20. Neil Davidge - Requiem (Bobby Tank Remix) (5:34)

21. Neil Davidge - The Beauty of Cortana (Apocalyptica vs. Neil Davidge) (5:08)

Edytowane przez UnexpectedBoy
Opublikowano

Rozkminiamy to.

Problem polega na tym, że polskie napisy pojawiły się w wersji promo - stąd to zamieszanie. Jak tylko MS dostanie retailową wersję ENG to z miejsca Wam to przekażę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...