Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 163,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

jak zrobili promki z napisami, a plebs uraczą Full lokalizacją to będzie to w mojej opinii najwiekszy fail MS :(

Opublikowano

można gdzieś złożyć preordera na wersję ENG w Polsce ? Obojętne jak ten dubbing im wyszedł nie chcę mieć Halo z Master Czifem gadającym po Polsku, może to być nawet najlepszy dubbing w historii gier, i don't give a fuck

Opublikowano

Mam wyjebane na te malowania broni i pancerzy, dlatego chyba wezmę z zaprzyjaźnionego sklepu dzień przed premierą :P

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

z jakiego?? :P

Opublikowano

Rozkminiamy to.

Problem polega na tym, że polskie napisy pojawiły się w wersji promo - stąd to zamieszanie. Jak tylko MS dostanie retailową wersję ENG to z miejsca Wam to przekażę.

Wersja promo to angielski dubbing + polskie napisy?

Opublikowano

Ja mam tę kolekcjonerkę zamówioną http://www.ultima.pl...ska_dlc/i12206/ , jest tam maczkiem napisane "wersja językowa angielska", na tym linku powyżej z ultimy, jest już w opisie boldem 'wersja ANG" , strach się bać?

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

kolekcjonerka musi być Ang :P

Opublikowano

Tak. Ale to dlatego, że wersje promo nie mają rozgraniczenia regionalnego - jest tylko jedna wersja, która wędruje wszędzie.

Ja mam tę kolekcjonerkę zamówioną http://www.ultima.pl...ska_dlc/i12206/ , jest tam maczkiem napisane "wersja językowa angielska", na tym linku powyżej z ultimy, jest już w opisie boldem 'wersja ANG" , strach się bać?

Limitka jest TYLKO po angielsku, nie musisz obawiać się o żadną inną ewentualność.

Opublikowano

pfff to po co puszczać wersję full angielską jak ma sie gotowe napisy ...

nie rozumiem

Opublikowano

Tak. Ale to dlatego, że wersje promo nie mają rozgraniczenia regionalnego - jest tylko jedna wersja, która wędruje wszędzie.

Wery guuuuut :)

Opublikowano

Woot? Ja zamówiłem sobie grę na allegro, czyli co, będę miał polskie głosy =/ ? Czy będzie można wybrać pl/ang jak np. w Bad Company 2?

Opublikowano

KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim napisami tylko jak zwykle przedobrzyć i spier.dolić tym jednocześnie normalny zakup preordera :angry2:

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Niestety jest cos takiego jak NDA, ktorego po prostu nalezy przestrzegac.

Nie warto dla jednego "newsa" spaprac sobie calkowicie zaufania czy przyszlej wspolpracy/kariery.

Juz niedlugo bedzie wszystko wiadomo ;).

Opublikowano

Unboxing zestawu Halo 4+konsola z motywem Halo 4

Ładnie prezentuje się ta konsola

Opublikowano

A czemu NDA obejmuje takie informacje w ogóle?

Dobre pytanie ? Info o wersji językowej powinno być jeszcze przed premierą dostępne dla wszystkich zainteresowanych.
Opublikowano

NDA dotyczace w jakiej wersji jezykowej bedzie u nas dostepna gra ? Porazajaco glupie =/

Opublikowano

Jezeli jest zakaz podawania czegokolwiek niz zostalo podane przez wydawce, to nic nie ma tutaj do gadania.

Jak tylko bedzie taka mozliwosc to info sie pojawi na bank.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.