Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat NDA nie ma nic do wersji językowej, po prostu nie ma na czym tego sprawdzić w tej chwili.

Oficjalna prasówka mówi o dwóch wersjach - całkiem polskiej, lub całkiem angielskiej. Lepiej tego się trzymać, jeśli ktoś nie chce zarobić niespodziewajki.

Opublikowano

Jakbyście mieli info czy do sklepów (typu MM, Saturn, Empik) trafią obie wersje (ANG, PL) to dajcie znać bo chce kupić w dniu premiery ale jeżeli ma być tylko PL to podziękuje.

Opublikowano

rozdzieranie opakowania przesyłki z grą to aktualnie moja najczęstsza myśl.

A te materiały z komercyjnych stacji - brawo. W przeciwieństwie do tvp, która robi debilne paszkiwle o grach co jakiś czas. Niech mówią, piszą, pokazują widzowi, że branża gier to konkretna sprawa za którą stoją wielkie pieniądze ( to działa na "Kowalskiego" najbardziej ).

Opublikowano

Jakbyście mieli info czy do sklepów (typu MM, Saturn, Empik) trafią obie wersje (ANG, PL) to dajcie znać bo chce kupić w dniu premiery ale jeżeli ma być tylko PL to podziękuje.

Oficjalne info (bezpośrednio od MS) mówi, że w sklepach mają wylądować obie wersje (+ angielska limitka).

• Plusik 1
Opublikowano

mam nadzieję że w tej części dowiemy się czemu Ancient Evil uważa nas za największe zło w galaktycze ... wogóle mi to nie pasuję do książek i do obrazu Didacta jaki miałem ...

Opublikowano (edytowane)

map_pass_action_shot_zps0414f64c.jpg

Co najciekawsze, te mapy już istnieją w postaci artworków :)

Crimson Map Pack [grudzień 2012]

Harvest

harvest_zpsdb229fc6.jpg

Shatter

shatter_zps1de0b69f.jpg

Wreckage

wreckage_zps7f53887e.jpg

Majestic Map Pack [luty 2013]

Landfall

landfall_zpsfa340914.jpg

Monolith

monolith_zps1b831a6c.jpg

Skyline

skyline_zps72aa7365.jpg

Castle Map Pack [kwiecień 2013]

Outcast

outcast_zps0a1b9240.jpg

Daybreak

daybreak_zpsbe94277d.jpg

Perdition

perdition_zpsa1249805.jpg

<3333333333333333333333

Edytowane przez MaZZeo
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nie tylko limitki, w zwykłej wersji także jest to info. Pełna Polska kosztuje 20 zł taniej od wersji z rzekomymi napisami.

Edytowane przez Humulin
Opublikowano (edytowane)

O ile druga jest oficjalnie potwierdzona to ta pierwsza na razie to czyste domysły (nie została oficjalnie potwierdzona) , no cóż takie cyrki to tylko w Polsce (a może i nie ? ). Jeszcze trochę i wszytko będzie jasne ale i tak biorę ENG (no chyba że Dub(wiadomo coś o próbkach przed premierą ?) wyszedł za(pipi)iście dobrze to być może).

Edytowane przez Karas
Opublikowano (edytowane)

Yeeep

Wystarczy ta wersja za 299 zl? Mozna gdzies taniej wyrwac limitke?

Liczac ze kazda z map bedzie kosztowala 800MS Points to chyba bardziej oplaci sie wziac limitke...

Edytowane przez easye
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...