Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

k0ntra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaram sie niesamowice bez kitu, ostatnio takie podniecenie mialem przed premiera GTA IV :woot: , dzisiaj w koncu kolega oddal mi reacha wiec przysiade do singla i pocwicze palce przy multi ;) a oprocz tego zamowilem sobie halo wars bo nigdy nie gralem + halo 3, anniversary oraz odst ktore kiedys sprzedalem :wallbash: chociaz i tak bardziej jaram sie multi ale cos czuje ze po skonczeniu singla w 4 najdzie mnie chec na odswiezenie fabuly

Opublikowano
Microsoft Polska ogłosił, że 6 listopada w Warszawie, pod Pałacem Kultury i Nauki, odbędzie się impreza dla graczy z okazji premiery Halo 4. Wśród zaplanowanych atrakcji jest m.in. możliwość sprawdzenia gry na gigantycznym ekranie 100m2. Ponadto podstawiona zostanie ciężarówka Halo 4, w której znajdzie się osiem stanowisk z wyczekiwaną produkcją 343 Industries. Każdy odwiedzający „Camp Halo 4” otrzyma gadżety oraz DLC na dodatkowe zbroje, a pierwszych 200 osób dodatkowo wzbogaci się o trzymiesięczne abonamenty Xbox Live Gold. Start o godzinie 18:00.

Jakbym był wtedy w Wawce to bym zawitał :(

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam nadzieję, że pojawi się w necie sporo fotek z imprezy :)

Opublikowano

Przeczytałem właśnie newsa na PPE o tej imprezie pod pałacem i muszę przybić pionę Microsoftowi. Świetna sprawa. Coś się jednak dzieje w tym smutnym jak pizda kraju. W porankach TVN co jakiś czas widzę imprezy z Kinectem (ależ ta Honey jest gorąca), dzisiaj też było o propozycjach na jesień, wspomnieli o Halo 4 i Forza Horizon. Tak właśnie powinno wyglądać promowanie marki. Jeszcze żeby Nintendo się obudziło, ale to już inna historia.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Panowie! Robimy kontr imprezę w Szczecinie! Mogę zorganizować jednego pada ;)

Opublikowano (edytowane)

ktoś się wybiera z ppe?

może ustaweczka? :) na 1 szy meczyk

Po pracy to moze ja sie przejde. Moze Czezkyiego wyciagnemy, chociaz jemu pewnie bedzie "za zimno"

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

ta akcja pod PKiN zapowiada się grubo, czegoś takiego u nas jeszcze nigdy nie było z okazji premiery gry :shok:

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

ta akcja pod PKiN zapowiada się grubo, czegoś takiego u nas jeszcze nigdy nie było z okazji premiery gry :shok:

było,premiera Diablo 3

Opublikowano (edytowane)

Ta, mnie też okrutnie męczy hajp. Przyszły tydzień to będzie święto lasu i dzień dziecka w jedynym. Pytanie kiedy dojdzie przesyłka, o której i takie tam dylematy. Opis na ultimie: "wysyłka po premierze". Brzmi słabo..

Edytowane przez mausenberg
Opublikowano

Kiedy mija embargo na informacje kto będzie polskim master czifem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...