Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 163,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

Niestety nie mogę. Spokojnie Panowie, w czwartek rano z grubsza zamieszczę swoje ogólne wrażenia (i pewnie nie tylko ja) i wszystko będzie jasne. Powiem tylko, że szykują się miłe niespodzianki :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ci którzy mieli już przyjemność grania, rozumiem będą mogli gadać pierwszego listopada naszego czasu, tak ? ;> w sensie minuta po północy :D

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Nie, od 08.00 naszego czasu.

Opublikowano

liczymy na tłuste info z samego rana 01.11 Don :P

Opublikowano

Mysle, ze 1szego internet bedzie zygal iloscia materialow zwiazanych z Halo 4 w kazdym jezyku ;).

Opublikowano

Na cmentarz, a nie do internetu :)

Na poważnie, bardzo mnie ciekawi ta pełna polska wersja językowa, chociaż pewnie skończy się na zakupach w UK.

Opublikowano

Na poważnie, bardzo mnie ciekawi ta pełna polska wersja językowa, chociaż pewnie skończy się na zakupach w UK.

Przecież w PL będzie sprzedawana ENG wersja.

Opublikowano

Przecież w PL będzie sprzedawana ENG wersja.

W muve jest limitka ENG, właśnie tam zamówiłem.

Opublikowano

Nie do końca jestem pewien, czy będziemy mogli pokazać Wam sample. Embargo jest złośliwe.

@Mazzeo - tak, napisy są wszędzie. W obu wersjach językowych.

Opublikowano

Ja czekam jutro o 8:00 na info czy w wersji ENG są napisy PL, bo to że gra miażdży pałę to wiadomo.

Opublikowano

nerdfest :P

ciekawe jak będzie w wawce :P

Opublikowano

Hehe cieszę się,że jednak wybrałem wersje angielską :D Zabójca z infinity.

Głos pod Master Chiefa podkłada Jacek Rozenek,a w rolę Cortany wcieliła się Ewa Serwa.

Opublikowano

Kilka gameplayów z multi ode mnie:

Opublikowano

właśnie przeczytałem/obejrzałem recke na IGN :-DDD aż ciary poszły! Później zerknąłem na gry-online i tak sobię myślę, że albo oni muszą mocno nie lubić MS albo są nienormalni. Pomijam już śmieszną ocenę jaką wystawili, ale widze tam wręcz przekłamania... od kiedy kampania to 4h ? dziwne bo wszędzie podają bite 9h i to na normalu....

na szczęście GOL chyba jako jedyny na razie tak pojechał... izeby nie trąciło fanboyem - nie jestem maniakiem Halo, ale pisać że gra nie wiele zmieniła w stosunku do poprzednich i że wcale nie jest to nowa jakość, to chyba lekkie nieporozumienie albo frustracja redaktora..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.