Raptor 226 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Dla mnie w multi polski byl na poczatku smieszny, pozniej juz irytujacy. Podwojne ustrzelenia, czubek itp. to za duzo. Mp jest na 2giej plycie... mogli zostawic angielski do wyboru chociaz, lub tylko UI. Ja gram z txt angielskimi i komentatorem polskim... Angielski komentator to klimat od pierwszej czesci. Dla odmiany Spartan Ops filmiki sa po angielsku;D
Moldar 2 248 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) właśnie przeczytałem/obejrzałem recke na IGN :-DDD aż ciary poszły! Później zerknąłem na gry-online i tak sobię myślę, że albo oni muszą mocno nie lubić MS albo są nienormalni. Pomijam już śmieszną ocenę jaką wystawili, ale widze tam wręcz przekłamania... od kiedy kampania to 4h ? dziwne bo wszędzie podają bite 9h i to na normalu.... na szczęście GOL chyba jako jedyny na razie tak pojechał... izeby nie trąciło fanboyem - nie jestem maniakiem Halo, ale pisać że gra nie wiele zmieniła w stosunku do poprzednich i że wcale nie jest to nowa jakość, to chyba lekkie nieporozumienie albo frustracja redaktora.. Nie ocenię recenzji, bo w grę nie grałem, ale nie od dziś wiadomo, że Halo to Bóg w USA, a poza jego terenami jest "tylko" kolejną bardzo dobrą grą. No i 8 jest przecież dobrą oceną. Ja wiem, że większość wyobraża sobie same 9, 10 i 11 Eurogamer także dał 8 Edytowane 1 listopada 2012 przez Moldar
mausenberg 76 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Fatalny ten Polski dubbing, głosy jak z reklamy kawy z tym typowym, denerwującym niższym tonem w końcówkach zdań. MC ma za młody głos a Cortana to jakaś wesoła lafirynda - przynajmniej w tej małej próbce. Ale za to narrator w Multi to już parodia. Jak to usłyszałem to mi się polska wersja Doom'a 3 sprzed lat przypomniała. Identyczny styl, bez jaj. Nie umiałbym się chyba skupić na grze słysząc tego wesołego pana. No dobra, ale pisze to w oparciu o tę próbkę co kolega tam powyżej zapodał. Może całość jakoś się broni, choć szczerze wątpię. Pierwsze recki ogólnie takie jak się spodziewałem. W sumie czego innego może się spodziewać wielbiciel Halo? :]
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Gdzie ta próbka polskiego dubbingu?
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Gdzie ta próbka polskiego dubbingu?
Janush 224 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Spytam jeszcze raz, żeby być pewnym zanim zamówię grę. Czy w wersji ENG są polskie napisy ?
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Czyli Master Chief ma głos Tychusa ze Starcrafta 2. Średnio to się słucha, ale nie mam pomysłów na kogoś lepszego. A lektor multi komiczny, ale to głównie przez nazewnictwo. Nie da się praktycznie połowy tam rzucanych określeń w jakiś sposób przetłumaczyć.
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Polski dubbing, masakra, negatywna masakra, szczegolnie w multi czy glos master chiefa, jest taki zwykly,ze gorzej sie nie da:P Tylko wersja ENG! no jak to jest, wersja ang europejska bedzie miec te napisy polskie? sadze,ze raczej powinna miec , skoro tam zapewne beda napisy francuskie, niemieckie , wloskie itd
mausenberg 76 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Ja jak już to w roli MC widziałbym tylko Piotra Fronczewskiego, który głos ma genialny i potrafi nim wyczyniać cuda. No ale...
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Ja powiem krótko - gra zmiażdżyła system: - polski dubbing jest dobry - 14 dni golda w każdym retailu - 9-10h singla na Heroic
mausenberg 76 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 No, a verbatimowcy marudzą, że 4-5. Chyba na easy...
Gość Szprota Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Ja jak już to w roli MC widziałbym tylko Piotra Fronczewskiego, który głos ma genialny i potrafi nim wyczyniać cuda. No ale... lub Daniela Olbrychskiego
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 No, a verbatimowcy marudzą, że 4-5. Chyba na easy... No chyba na pierwszym poziomie trudności.
Raptor 226 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 8-9h to przebiegniecie na normalu. Ja gram solo na legendary i sorry, ale tam schodzi duuuuuzo wiecej czasu na jeden level.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=t_o9y79QrIE machinima będzie przez 5 dni z rzędu 24 godizny na dobę grać w multi. Kosmos. i pierwszy montaż http://www.youtube.com/watch?v=JnG4D8WLnsY&feature=g-all-u RAILGUN <333333333333333333333333333333333 --------- Barth napisz coś szerzej o multi, zwłasza o nowościach. Edytowane 1 listopada 2012 przez MaZZeo 1
mausenberg 76 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Fajnie, będzie łatwiej przepękać te ostatnie dni ;]
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 i pierwszy montaż http://www.youtube.com/watch?v=JnG4D8WLnsY&feature=g-all-u http://www.youtube.com/watch?v=hYG99kMaVo4 wedlug last fm najlepszy remix, a serio bardzo udany track btw, multi jest tym czego oczekiwalem, fu-ck yeah!
Raptor 226 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Moze uda mi sie postreamowac dzis (kamerka lol) na twitchu.
Daddy 4 223 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) PL DUB tak jak sądziłem mi nie pasuje, głosy MC i Cortany średnie reszta jest ok, trzeba kupić ENG. pytanie do grających, niech ktoś da odpowiedź w spoilerze, w H4 mamy bossów/skarabeusze ? czy jest jak w HR ? Edytowane 1 listopada 2012 przez Daddy
tomci23 55 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Jak z tym napisami PL są w wersji ENG?
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 PL DUB tak jak sądziłem mi nie pasuje, głosy MC i Cortany średnie reszta jest ok, trzeba kupić ENG. pytanie do grających, niech ktoś da odpowiedź w spoilerze, w H4 mamy bossów/skarabeusze ? czy jest jak w HR ? Nie ma skarabeuszy
Moldar 2 248 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 No dobra, czyli kupując to: http://www.ultima.pl/konsola_xbox_360_320_gb_halo_4_pl_dlc/i12261/ Nie będę mógł pograć w angielską wersję Halo 4 ?
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Nie. Wersja PL ma polską ścieżkę dźwiękową i angielskie napisy.
Rekomendowane odpowiedzi