Hum 3 699 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Skończcie pier.dolić i dawać mi to Halo oraz tydzień wolnego!
mausenberg 76 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Nie no ludzie grają a mi pozostaje czekanie na kuriera
Hum 3 699 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Własnie sprawdziłem status zamówienia na Ultimie. Są szanse na brak snu w poniedziałkową noc! 1 02/11/2012 17:15:13 Przesyłka wchodząca do sortowni 2 Utworzenie kwitu importowego DPD 02/11/2012 16:19:15 Przesyłka odebrana przez kuriera 1
44bronx 459 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 pytanie do chłopaków grających już w H4 - jak wygląda sprawa z melee ? Jest bleedthrough czy jest jak w riczu ?
easye 3 356 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) w tej grze nie będzie hordy ? Trybow gier w ogole poki co jest z lekka mało. Kampania - ostro przysiedlismy i chyba jesteśmy w polowie, graficznie o wiele lepiej niż w poprzednich częściach, ale poki co, uważam ze recka w PSXie oddaje dokładnie to co dostaliśmy, najlepsze HALO jakie było, z najładniejsza grafika, ale większość akcakcji niestety już gdzies widziałem... Multi chyba jeszcze bardziej skilowe, swietnie ze w końcu jest bieg, fajnie, ze sa klasy i perki, zaznaczone bronie na mapie itp. Edytowane 3 listopada 2012 przez easye
Ins 5 744 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Pytanie z innej beczki. Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku
Raptor 226 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 pytanie do chłopaków grających już w H4 - jak wygląda sprawa z melee ? Jest bleedthrough czy jest jak w riczu ? 10-20% tarczy, melee, you die. Wystarczy? . @UnexpectedBoy: Szkoda, ze nie wrzucil gry wczesniejszej (doslownie jeden mecz wczesniej lub pozniej ) . Ogolnie nowe FFA daje rade, robi sie z tego prawdziwe FFA. Tak juz z innej beczki... poniewaz wersja PL w MP mnie irytuje... jak myslicie... Jak bym pozyczyl sobie wersje EN i zainstalowal, zalatwilo by sprawe? Warto sprawdzic! .
easye 3 356 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Raczej nie. Ma byc w tej czesci tryb hordy, czy zrezygnowali z niego? Troche szkoda.
Raptor 226 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 http://blogs.haloway...nouncement.aspx Czyli to co tygrysy lubia najbardziej . Obok SR (Skill Rank) mamy CSR (Competetive Skill Rank)!
YETI 10 980 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Można gdzieś obejrzeć ten wczorajszy dzień z Dallas?
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Easy: Nie ma Firefight bo jak już ktoś z 343 Industries mówił - mało kto w to grał i nie opłacało im się robić czegoś co i tak większość oleje. Zamiast tego zrobili Spartan Ops bo co-op jest bardzo popularny w Halo.
bartiz 1 614 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 No mi tam brak Firefighta kompletnie nie przeszkadza. W Reachu odpaliłem tylko raz, żeby porobić acziwy i tyle Kurdeee jak tez czas się będzie dłużył do wtorku...
michalus22 0 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Pytanie z innej beczki. Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku Śmiało uderzaj do oddziału, ja przy premierze Reach też grałem już w sobotę, bo osobiście ich odwiedziłem. Weź ze sobą numer przesyłki, bo inaczej nie będzie im się chciało szukać
Gregnar 1 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Jakie są szanse na to żeby kody DLC z naszych sklepów działały na koncie UK?
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Pytanie z innej beczki. Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku Śmiało uderzaj do oddziału, ja przy premierze Reach też grałem już w sobotę, bo osobiście ich odwiedziłem. Weź ze sobą numer przesyłki, bo inaczej nie będzie im się chciało szukać Dokładnie. Oni normalnie w soboty pracują bo rozwożą paczki, które zostały opłacone na dowóz w sobotę, a tym samym muszą mieć magazyny otwarte.
NiXoN 9 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Pytanie z innej beczki. Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku Śmiało uderzaj do oddziału, ja przy premierze Reach też grałem już w sobotę, bo osobiście ich odwiedziłem. Weź ze sobą numer przesyłki, bo inaczej nie będzie im się chciało szukać Dokładnie. Oni normalnie w soboty pracują bo rozwożą paczki, które zostały opłacone na dowóz w sobotę, a tym samym muszą mieć magazyny otwarte. Moja paczka jest już w oddziale w Szczecinie ale niestety nie mogę jej odebrać, dzwoniłem i jakaś baba powiedziała definitywne nie:/ oby do poniedziałku
xanon21 71 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 grafa mega, ps3 moze o czyms takim pomarzyc:P (wiem bo mam obie konsole) Recenzje i wiekszość opinni mówi co innego.Niestety.
YETI 10 980 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 (edytowane) Ile zajmuje instalacja? I co z tym MLG wczorajszym, jest to gdzieś w sieci? Edytowane 3 listopada 2012 przez YETI
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Ile zajmuje instalacja? I co z tym MLG wczorajszym, jest to gdzieś w sieci? 10,7 Gb - obie płyty
Hum 3 699 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Pytanie z innej beczki. Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku Śmiało uderzaj do oddziału, ja przy premierze Reach też grałem już w sobotę, bo osobiście ich odwiedziłem. Weź ze sobą numer przesyłki, bo inaczej nie będzie im się chciało szukać Dokładnie. Oni normalnie w soboty pracują bo rozwożą paczki, które zostały opłacone na dowóz w sobotę, a tym samym muszą mieć magazyny otwarte. Moja paczka jest już w oddziale w Szczecinie ale niestety nie mogę jej odebrać, dzwoniłem i jakaś baba powiedziała definitywne nie:/ oby do poniedziałku Babka z lubelskiego oddziału powiedziała mi to samo - paczka nie jest opłacona jako dostarczana w soboty, więc nikt mi jej nie wyda.;/ Zaoszczędziłem przynajmniej kasę na paliwie, którą wydam w poniedziałek na piwa do Halo.
easye 3 356 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 dźwięk w każdej rece powinien mieć obnizona note, za to ze w przerywnikach traci na jakości...
Hum 3 699 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Recka od 3 dni juz krąży po sieci, także słaby zapłon. Mój kumpel skomentował: "było słychać podniecenie w głosie kolesia, który ją czytał". W ogóle w nic juz nie chce mi się grać, ODST i Wars wyłączone po kilkunastu minutach, bo wiem, że to raczej nie jest ten poziom, porzez który zarwę noc w poniedziałek.
Raptor 226 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Ile zajmuje instalacja? I co z tym MLG wczorajszym, jest to gdzieś w sieci? O to Ci chodzi http://pl.twitch.tv/mlg_halo_4/b/337865978 ? 1
mausenberg 76 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 W ogóle w nic juz nie chce mi się grać, ODST i Wars wyłączone po kilkunastu minutach, bo wiem, że to raczej nie jest ten poziom, porzez który zarwę noc w poniedziałek. Mam to samo od jakiegoś czasu, każda gra wydaje się kompletnie bez sensu przy wizji łupania w H4 ;] 1
Rekomendowane odpowiedzi