barth 70 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 http://blogs.haloway...nouncement.aspx Czyli to co tygrysy lubia najbardziej . Obok SR (Skill Rank) mamy CSR (Competetive Skill Rank)! Genialne wieści. Wracają levele!
Szymek 1 048 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 a multi tez jest w jakis sposob przetlumaczone w wersji ANG gry??
Raptor 226 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Wypier... te z(pipi)... animacje z assassination i bedzie dobrze. Ch... mnie strzelil dzis, gdzie zamiast double killa padlem, bo wlaczyla sie animka a 2gi koles sie odwrocil i mnie zarabal w trakcie animacji. Oczywiscie ten, ktoremu w plecy dawalem przezyl przez to. Co za zje... go... . Od razu mi lepiej! lol
44bronx 459 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 to nie przytrzymuj przycisku ;P
Raptor 226 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Uja tam. Chce opcje by to wylaczyc w menu . Fat fingers!
FiL4 27 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Uja tam. Chce opcje by to wylaczyc w menu . Fat fingers! 1
Janush 224 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Jak myślicie będzie można jutro bez problemów kupić halo 4 w jakimś saturnie, empiku czy innym sklepie z grami ? Bo mam zamiar się przejechać, ale nie chcę tracić czasu na marne, jeśli gry ma nie być.
Karas 433 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Możesz śmiało szukać tyle ze radził bym ci zacząć od mniejszych sklepów z grami zanim wybierzesz się do empiku czy innego media.
Janush 224 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Spoko. Moglibyście może polecić jakieś sklepy w okolicach centrum warszawy ? Jak patrzyłem na allegro to większość tych mniejszych sklepów ma wersję z polskim dubbingiem, a mi właśnie zależy na wersji ENG Specjalnie dla niej anulowałem mojego preordera, którego normalnie otrzymałbym własnie jutro.
Raptor 226 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Dokladnie tak Filip! Tak przy okazji: http://blogs.haloway...S-Giveaway.aspx Konkurs, w ktorym mozemy brac udziale... giveaway - wystarczy posta zostawic. @Terror: Ultima, jakis sklep na samej gorze w Zlotych Tarasach, pozniej juz okolice metra pole mokotowskie Mad Games. Tam bym szukal.
Hipolos 23 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Saturn jutro wystawi, już kilka razy brałem dzień wcześniej, empiki też , ale tam ceny straszą.
barth 70 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Wypier... te z(pipi)... animacje z assassination i bedzie dobrze. Ch... mnie strzelil dzis, gdzie zamiast double killa padlem, bo wlaczyla sie animka a 2gi koles sie odwrocil i mnie zarabal w trakcie animacji. Oczywiscie ten, ktoremu w plecy dawalem przezyl przez to. Co za zje... go... . Od razu mi lepiej! lol Rapti, miałeś pecha, bo trafiłeś gościa centralnie między łopatki. Nie wiem dlaczego 343 wprowadziło nowy system, który imho jest kompletnie debilny, tzn. teraz nie trzeba trzymać klawisza, żeby posadzić assassina, wystarczy trafić gościa idealnie od tyłu. Trafienie lekko od boku powoduje normalne zabicie. Bezsens.
YETI 10 980 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Oglądałem trochę te zawody w Dallas i 90% graczy biega z DMR. Czyli DMR>BR?
easye 3 356 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 wlasnie tez się ostatnio zastanawiałem. Jak jest z sila razenia obydwu broni? Bo DMR pomimo tego, ze mniej precyzyjny strzela szybciej...
NiXoN 9 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) wlasnie tez się ostatnio zastanawiałem. Jak jest z sila razenia obydwu broni? Bo DMR pomimo tego, ze mniej precyzyjny strzela szybciej... DMR mniej precyzyjny???? przez bloom? bo nie bardzo rozumiem Edytowane 4 listopada 2012 przez NiXoN
easye 3 356 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) no tak mi się wydaje, BR jest jednostrzałowy, celownik nawet nie drgnie podczas celowania. Bron znacznie lesza dla mnie na wiekszy dystans, ale za to DMR w tym samym czasie strzela 3 pociskami, jest bloom, ale w mniejszych dystansach często pojedynki z nim przegrywam... Edytowane 4 listopada 2012 przez easye
44bronx 459 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 chyba coś ci się ziomek pomyliło (już nie pierwszy raz) - to DMR jest jednostrzałowy i ta broń ma bloom, a BR strzela ''trójką'' i nie ma żadnego blooma. Co ty pokręciłeś
bartiz 1 614 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 no tez mi tu coś nie grało. przecież w Reachu była tylko DMRka i strzelala pojedynczo z bloomem
sushilabel 27 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 grafa mega, ps3 moze o czyms takim pomarzyc:P (wiem bo mam obie konsole) Recenzje i wiekszość opinni mówi co innego.Niestety. Napisz z jakim tytułem porównujesz. Mnie grafika do końca nie powaliła. Owszem rozmach leveli i ogólnych widoków jest wspaniały i tu ciężko żeby cokolwiek z jakiejkolwiek konsoli podskoczyło w tej materii. Często z ziomkiem zatrzymywaliśmy się na chwilę i rozglądaliśmy podziwiając widoki. Do tego pomysłowość i gra świateł. Ale większość rzeczy będących w pobliżu wygląda dość przeciętnie. Może to właśnie przez ten rozmach. Na filmiku wcześniej widziałem fragment z dżunglą i mi się strasznie podobała. Generalnie po obejrzeniu tego fragmentu miałem nadzieję, że lokalizacje będą bardziej zróżnicowane dzięki czemu pokażą ile jeszcze z tej maszynki można wycisnąć. Ale po zagraniu nie urzekło mnie a reszta lokalizacji znowu w większości jest dość sterylnych. Graficznie najlepsza część serii na pewno. Jednak imo z Uncharted 3 nie ma szans.
easye 3 356 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 chyba coś ci się ziomek pomyliło (już nie pierwszy raz) - to DMR jest jednostrzałowy i ta broń ma bloom, a BR strzela ''trójką'' i nie ma żadnego blooma. Co ty pokręciłeś Zawsze mi się te bronie myla 1
Pchela 7 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Saturn jutro wystawi, już kilka razy brałem dzień wcześniej, empiki też , ale tam ceny straszą. Pytałem się dzisiaj w saturnie o H4 ale nie mieli o niczym pojęcia. Czy oprócz MM/Saturna/Empiku - zna ktoś jeszcze jakieś sklepy w Krakowie gdzie można kupić GRĘ ? xD
Masorz 13 193 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Pograłem ze 2 godziny i gra bardzo spoko, jak zaczynał się level Requiem to prawie wpadłem w zachwyt i przypomniały mi się czasy Halo1. Może nie ma przełomu, ale gra się baaardzo przyjemnie a wizualia jak na 7-letnią konsolę znakomite. PS. XDDD Edytowane 4 listopada 2012 przez Masorz 4
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ahahahahahha. Niech ktoś potwierdzi - nawet anglik przy ustawionym na polski dashu wyświetla polskie napisy? Bo jeśli tak, to bede musial zmienic jezyk
Gość DonSterydo Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Masorz, ale wiesz, że jeszcze premiery nie było i za spoiler taki jak ten z opisem misji jest ban
Masorz 13 193 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Przepraszam, już poprawione.
Rekomendowane odpowiedzi