easye 3 356 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ahahahahahha. Niech ktoś potwierdzi - nawet anglik przy ustawionym na polski dashu wyświetla polskie napisy? Bo jeśli tak, to bede musial zmienic jezyk :confused: Tak - polskie napisy sa. Zgadzam się z tym, co napisał Masorz, co lepsze, w multi po raz pierwszy od dawna czuje się jakbym katowal w pierwsza czesc HALO.
wrog 608 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ahahahahahha. Niech ktoś potwierdzi - nawet anglik przy ustawionym na polski dashu wyświetla polskie napisy? Bo jeśli tak, to bede musial zmienic jezyk :confused: Tak, jak chcesz full ENG, to musisz mieć też angielski interfejs konsoli ustawiony.
Gość DonSterydo Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ahahahahahha. Niech ktoś potwierdzi - nawet anglik przy ustawionym na polski dashu wyświetla polskie napisy? Bo jeśli tak, to bede musial zmienic jezyk :confused: Tak, jak chcesz full ENG, to musisz mieć też angielski interfejs konsoli ustawiony. Tak jest w przypadku chyba każdej gry, która jest ENG, ale ma na płycie napisy PL.
Radovan 119 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Pytałem się dzisiaj w saturnie o H4 ale nie mieli o niczym pojęcia. Czy oprócz MM/Saturna/Empiku - zna ktoś jeszcze jakieś sklepy w Krakowie gdzie można kupić GRĘ ? xD A wiesz Piczel w tym Saturnie same nieogary pracują. Albo kobity które o niczym nie mają pojęcia, albo ziomek który ma focha na świat i jest PCtowcem. W media w m1 są znacznie bardziej ogarnięte chłopaki. Jutro rano będę w galerii to obczaję i Ci dam znać, w razie czego z pracy mogę do Media jeszcze podbić. Jest jeszcze Game Over na Racławickiej, z nimi się będę jutro kontaktował. Podsumowując - jutro pogramy ;] Edytowane 4 listopada 2012 przez Radovan
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Czytam Halogaf i naprawdę sporo ludzi zachwala sobie multi. Widzę po nickach że wcześniej to byli ostrzy hejterzy mutli w Reachu. Wspominają nie raz o feelingu jak z Halo 2, nie wiem czy to dobrze. Aha no i Theater w Kampanii i SpOps potwierdzony w późniejszym terminie! Tak jak i skill based ranks. 343 <3
Gość DonSterydo Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 No i wsparcie klanów mają dodać - cokolwiek to znaczy
wrog 608 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Nie rozpędzaj się tak, tego wprost nie obiecali. Zapewniają jednak, że nie chcą robić zwykłych title updates, tylko dodawać za każdym razem jakieś dodatkowe opcje.
typfon 145 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 dziś sprubuję odebrac w ultimie moje zamówienie, ale na przerwię w fabryce zerknę do Saturna i Empiku w Blue Citi jak by kogoś interesowało
Hum 3 699 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Telefon od kuriera sprzed sekundy - za 15 min. pojawi sie z przesyłką.
typfon 145 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (pipi)a ja nie dostałem wolnego FFFFUUUU Dajcie znac czy kampania daje radę (bez spojlerów )
Hum 3 699 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) A mi bez problemów dali na jeden dzień... ale i tak nie będzie czasu na granie. Edytowane 5 listopada 2012 przez Humulin
typfon 145 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 my zamykamy miesiąc więc roboty jest w hook no nic może jakaś ustawka wieczorkiem na multi? (tak po 20)
tomci23 55 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 a ja mam dylemat brać PL dziś czy szukać ANG wersji z tym że na 14 do pracy i nie wiadomo jak to będzie
mausenberg 76 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Ja dziś i jutro wyłącznie siedzę w chacie i powiedźmy, że spokojnie czekam na paczkę ;>
Hum 3 699 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Dubbing PL ponoć nie zachwyca. Nie wiem jak można się zastanawiać w temacie głosu MC i Cortany.
typfon 145 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 jeszcze SP bym jakoś przebolał ale w multi bym chyba nie wytrzymał
tomci23 55 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) No właśnie dlatego stawiam opór z tym że Polaka mam na 100% A jak słyszę w multi "drużyna zdobyła czarli" to nie mam pytań Edytowane 5 listopada 2012 przez tomci23
Hum 3 699 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) może jakaś ustawka wieczorkiem na multi? (tak po 20) Wysłałem zaproszenie na taki sam GT, jak Twój nick na forum. Wieczorem pewnie z kumplem będziemy grać. Edytowane 5 listopada 2012 przez Humulin
Gość DonSterydo Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 my zamykamy miesiąc więc roboty jest w hook no nic może jakaś ustawka wieczorkiem na multi? (tak po 20) No przecież już pisałem, że kampania jest mega
Hum 3 699 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Pierwsze wrażenia po godzinnym obcowaniu z grą - niesamowite. Menu, muzyka (oraz ogólnie dźwięki podczas grania), wgniatające intro do kampanii i trybu Infinity, zachowanie wrogów(hard), strzelanie. Nic tylko brać urlop i grać. Jak na razie oczekiwania spełnione na 110%.
popeqPL 21 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś w Warszwie jest szansa na zakup gry dzisiaj ? Jakis Saturn/MM sklep internetowy ? Wersja angielska of course. Z góry dziękuję za ewentualne info.
typfon 145 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś w Warszwie jest szansa na zakup gry dzisiaj ? Jakis Saturn/MM sklep internetowy ? Wersja angielska of course. Z góry dziękuję za ewentualne info. reduta carrefour jest na pewno 189 nie wiem jaka wersja językowa
Bansai 11 198 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Dubbing PL ponoć nie zachwyca. Nie wiem jak można się zastanawiać w temacie głosu MC i Cortany. Nie zachwyca to malo powiedziane, wlosy deba mi staja i chooy mnie strzela jak tylko ktos jape otwiera - musze jak najszybciej wymienic wersje jezykowa, ale zanim pojawia sie w obiegu ang uzywki to chcialbym juz pograc w multi :F
Gość DonSterydo Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) Głupoty gadacie z tym dubbingiem. Sam jestem dubbingowym konserwatystą i gram we wszystko co się da z oryginalną ścieżką, ale dubbing w Halo 4 jest dobry i tyle. Aktorzy się wczuli, ale bez zbędnej przesady. Edytowane 5 listopada 2012 przez DonSterydo
mausenberg 76 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Ale ta próbka/ porównanie co jest na TY to jest istna tragedia jak dla mnie. No ale dobra, wierze, że ludziom się przecież tez może po prostu podobać..
Rekomendowane odpowiedzi