Skocz do zawartości

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

Opublikowano

Ahahahahahha.

Niech ktoś potwierdzi - nawet anglik przy ustawionym na polski dashu wyświetla polskie napisy? Bo jeśli tak, to bede musial zmienic jezyk :confused:

Tak - polskie napisy sa. Zgadzam się z tym, co napisał Masorz, co lepsze, w multi po raz pierwszy od dawna czuje się jakbym katowal w pierwsza czesc HALO.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 162,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

Ahahahahahha.

Niech ktoś potwierdzi - nawet anglik przy ustawionym na polski dashu wyświetla polskie napisy? Bo jeśli tak, to bede musial zmienic jezyk :confused:

Tak, jak chcesz full ENG, to musisz mieć też angielski interfejs konsoli ustawiony.

Opublikowano

Ahahahahahha.

Tak, jak chcesz full ENG, to musisz mieć też angielski interfejs konsoli ustawiony.

Tak jest w przypadku chyba każdej gry, która jest ENG, ale ma na płycie napisy PL.

Opublikowano

Pytałem się dzisiaj w saturnie o H4 ale nie mieli o niczym pojęcia. Czy oprócz MM/Saturna/Empiku - zna ktoś jeszcze jakieś sklepy w Krakowie gdzie można kupić GRĘ ? xD

A wiesz Piczel w tym Saturnie same nieogary pracują. Albo kobity które o niczym nie mają pojęcia, albo ziomek który ma focha na świat i jest PCtowcem. W media w m1 są znacznie bardziej ogarnięte chłopaki. Jutro rano będę w galerii to obczaję i Ci dam znać, w razie czego z pracy mogę do Media jeszcze podbić. Jest jeszcze Game Over na Racławickiej, z nimi się będę jutro kontaktował. Podsumowując - jutro pogramy ;]

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

Czytam Halogaf i naprawdę sporo ludzi zachwala sobie multi. Widzę po nickach że wcześniej to byli ostrzy hejterzy mutli w Reachu. Wspominają nie raz o feelingu jak z Halo 2, nie wiem czy to dobrze.

Aha no i Theater w Kampanii i SpOps potwierdzony w późniejszym terminie! Tak jak i skill based ranks.

343 <3

Opublikowano

No i wsparcie klanów mają dodać - cokolwiek to znaczy :P

Opublikowano

Nie rozpędzaj się tak, tego wprost nie obiecali. :) Zapewniają jednak, że nie chcą robić zwykłych title updates, tylko dodawać za każdym razem jakieś dodatkowe opcje.

Opublikowano

dziś sprubuję odebrac w ultimie moje zamówienie, ale na przerwię w fabryce zerknę do Saturna i Empiku w Blue Citi jak by kogoś interesowało :)

Opublikowano

Telefon od kuriera sprzed sekundy - za 15 min. pojawi sie z przesyłką. :yahoo:

Opublikowano

(pipi)a ja nie dostałem wolnego FFFFUUUU

Dajcie znac czy kampania daje radę (bez spojlerów :P )

Opublikowano

A mi bez problemów dali na jeden dzień... ale i tak nie będzie czasu na granie. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

my zamykamy miesiąc więc roboty jest w hook :(

no nic

może jakaś ustawka wieczorkiem na multi? (tak po 20)

Opublikowano

a ja mam dylemat brać PL dziś czy szukać ANG wersji z tym że na 14 do pracy i nie wiadomo jak to będzie

Opublikowano

Ja dziś i jutro wyłącznie siedzę w chacie i powiedźmy, że spokojnie czekam na paczkę ;>

Opublikowano

Dubbing PL ponoć nie zachwyca. Nie wiem jak można się zastanawiać w temacie głosu MC i Cortany. :)

Opublikowano

jeszcze SP bym jakoś przebolał ale w multi bym chyba nie wytrzymał :P

Opublikowano

No właśnie dlatego stawiam opór z tym że Polaka mam na 100% :) A jak słyszę w multi "drużyna zdobyła czarli" to nie mam pytań :)

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Wysłałem zaproszenie na taki sam GT, jak Twój nick na forum. Wieczorem pewnie z kumplem będziemy grać.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

my zamykamy miesiąc więc roboty jest w hook :(

no nic

No przecież już pisałem, że kampania jest mega :)

Opublikowano

Pierwsze wrażenia po godzinnym obcowaniu z grą - niesamowite. Menu, muzyka (oraz ogólnie dźwięki podczas grania), wgniatające intro do kampanii i trybu Infinity, zachowanie wrogów(hard), strzelanie. Nic tylko brać urlop i grać. Jak na razie oczekiwania spełnione na 110%.

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś w Warszwie jest szansa na zakup gry dzisiaj ? Jakis Saturn/MM sklep internetowy ? Wersja angielska of course. Z góry dziękuję za ewentualne info.

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś w Warszwie jest szansa na zakup gry dzisiaj ? Jakis Saturn/MM sklep internetowy ? Wersja angielska of course. Z góry dziękuję za ewentualne info.

reduta carrefour jest na pewno 189 nie wiem jaka wersja językowa

Opublikowano

Dubbing PL ponoć nie zachwyca. Nie wiem jak można się zastanawiać w temacie głosu MC i Cortany. :)

Nie zachwyca to malo powiedziane, wlosy deba mi staja i chooy mnie strzela jak tylko ktos jape otwiera - musze jak najszybciej wymienic wersje jezykowa, ale zanim pojawia sie w obiegu ang uzywki to chcialbym juz pograc w multi :F

Opublikowano

Głupoty gadacie z tym dubbingiem. Sam jestem dubbingowym konserwatystą i gram we wszystko co się da z oryginalną ścieżką, ale dubbing w Halo 4 jest dobry i tyle. Aktorzy się wczuli, ale bez zbędnej przesady.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale ta próbka/ porównanie co jest na TY to jest istna tragedia jak dla mnie. No ale dobra, wierze, że ludziom się przecież tez może po prostu podobać..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.