Kre3k 581 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 (edytowane) Ej no bez przesady Słupek, gorsze tekstury i niższa rozdzielczość spowoduje u Ciebie odruch wymiotny? Bo jeśli tak to nie wiem dlaczego jeszcze grasz na konsolach. Trailer super, Vass na okładce sugeruje, że będzie głównym antagonistą. Fajnie, że wreszcie się wzięli za scenariusz, w ogóle cała branża jakby przestaje już robić gry z marginalną fabułą. Szkoda tylko, że rozgrywka wygląda raczej dość standardowo - przeciwnicy debile jak właściwie w każdej produkcji, poza tym mam nadzieję, że będzie się dało większość fragmentów skończyć bez zabijania kogokolwiek. Edytowane 21 marca 2012 przez Kre3k Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 21 marca 2012 Autor Opublikowano 21 marca 2012 Nie koloruj, nic nie pisałem o odruchu wymiotnym. Gorsze tekstury czy niższa rozdzielczość to akurat norma w stanie jak najbardziej do przyjęcia. Zresztą nieważne tak jak pisałem, czekam na gameplay z Ps3 jeżeli faktycznie będzie to "tylko" różnica tekstur i rodziałki to będę skakał z radości. Dzisiaj co drugi albo każdy dev pokazuje wersje z hiper, uper pc reklamując, że to z konsol. A później przychodzi co do czego i jest płacz, że różnice są kolosalne itd.. Dlatego wolę się nie jarać gameplayami z pc żeby później nie płakać. Mafia 2 mnie zgwałciła, sorry. Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Edycja Kolekcjonerska (Insane) na PS3: Zawartość Edycji: Eksluzywne opakowanie The Hurt Locker Przewodnik Survivalu Figurka do samochodu w grze z głową Vaas'a Season Pass Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Za-je-bi-sta. Chce poznac jeszcze cene Ubi szaleje z tymi kolekcjonerkami ostatnio. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) Gameplay z multi. Generalnie nic specjalnego, ot jak to wszystkie multi teraz - "skopiujemy coda, wrzucimy pare pomysłów i mamy gotowy tryb multi!". Dopóki to jest tylko dodatek do prawdziwej rozgrywki to mi to jakoś strasznie nie przeszkadza, ale mimo wszystko rzygać się chce czasem jak patrze na te innowacyjne tryby wieloosobowe - w niektórych przypadkach to autentycznie aż się ma wrażenie, że ktoś jedynie tekstury podmienił... Edytowane 4 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) Premiera Far Cry 3 przesu... Nowe filmiki: http://www.youtube.com/watch?v=z-pkPUuvsHE&feature http://www.youtube.com/watch?v=-XjosRiC0Fc&feature Super to wygląda Jaram się jak ten budynek Edytowane 19 maja 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Pierwszy filmik bardzo przypomina akcje z Uncharted 3. Kurcze...czekam. Zapowiada sie naprawde fajnie. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Uncharted w FPP. Nie rozumiem podjary. Mam nadzieję, że tego typu fragmentów będzie jak najmniej. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Uncharted w FPP Nieprawda, w Uncharted jest mniej skryptów. A Far Cry 3 to mimo wszystko gra z dużym terenem więc kilka mocno oskryptowanych misji nie zaszkodzi. Na pewno lepsze to niż schemat: przyjmij misję, jedź na miejsce, po drodze zabij po raz 148 patrol, który zawsze się odradza, weź coś/zabij kogoś, wróć po nagrodę Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 No coraz wieksza chrapkę mam na Far Cry 3 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 po drodze zabij po raz 148 patrol, który zawsze się odradza, W FC3 patrole nie będą się już odradzać! Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Premiera Far Cry 3 przesu... Nowe filmiki: http://www.youtube.com/watch?v=z-pkPUuvsHE&feature http://www.youtube.com/watch?v=-XjosRiC0Fc&feature Super to wygląda Jaram się jak ten budynek Skrypt na skrypcie, dwumetrowy korytarz samograj. Tragicznie to wygląda. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Daj spokoj, to jest tylko misja. Gra z otwartym swiatem, wiec mnie nie bedzie przeszkadzalo jak glowne misje beda korytarzowe. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Gra z otwartym światem a reklamują takim gównem. Rly jak chce pooglądać film to idę do kina, zresztą sama nazwa "gameplay" zobowiązuje do czegoś. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 No ale takie akcje przecież także są mile widziane w grach z otwartym światem. Choć przyznam, że gameplay to sprawa nr 1. W takim Dead Island praktycznie wcale nie było takich oskryptowanych motywów, a wsiąkłem bez problemu w genialny klimat Martwej Wyspy. Tak w ogóle, rozgrywka w dżungli w DI bardzo mocno się kojarzyła z FarCry. To była wersja konsolowa? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Jakoś ten gejmplej mnie nie porwał. Ile już było sypiących się budynków? Trochę słaby materiał jak na sandboxowego FPSa. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Mi się wydaje, że Ubi zrobi z trzecim FC tak jak Crytek z Kryzysem Dwa. Korytarzowa struktura, w miarę rozległe poziomy, masa niezłych skryptów, inaczej oprawa nie stałaby na takim poziomie. Chyba... Cytuj
Grez 33 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Mi się wydaje, że Ubi zrobi z trzecim FC tak jak Crytek z Kryzysem Dwa. Korytarzowa struktura, w miarę rozległe poziomy, masa niezłych skryptów, inaczej oprawa nie stałaby na takim poziomie. Chyba... w Far Cry 2 też wszędzie były korytarze, niby wolny i otwarty świat, lecz w praktyce wszędzie drogę zasłaniały ci góry/skały(nie grałem zbyt wiele, więc nie wiem jak to dalej wygląda, bo świat jest podzielony na północ i południe). Dobrze chociaż, że nie ma już odradzających się patroli, swoją drogą nie wiem czemu tego jakimś patchem nie zlikwidowali w 2jce. Tak teraz też mogą dać jakieś sztuczne ograniczenia w formie zbyt gęstego lasu, czy zbyt wysokich/stromych skał. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Kozak trailer, ale co w takim razie pokażą na konferencji? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 ja to biorę na premierę. ilość kontentu zawstydza niejedną produkcję. graficzniy wypas. no i są cycki. dla mnie must have Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi