Kornolio 1 053 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Chodzi o to, że po przejściu gry wracam na wyspę koło świątyni Citry i nie mam stroju na sobie L3 nie działa ;( Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Nawet jak nie masz stroju, to pod L3 dalej jest wingsuit. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Po sześciu godzinach muszę stwierdzić, że chyba żadna gra z tego roku nie uruchomiła mi syndromu "jeszcze jednej misji" tak bardzo jak właśnie ta. Mam nadzieję, że będzie tak do końca. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Ja ostatnio zaniedbalem far cry ale niebawem wracam na ta wyspe. Nie wiem czemu ale podroze na piechote rajcuja mnie najbardziej, mozna tu trafic na miejscowki, ktore zapieraja dech. Nie interesowalem sie tym tytulem i to jest dla mnie kandydat gry roku. Cytuj
Melvins 2 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Wyżyłowałem FC3 na 100%, super gra. Od dawna żaden inny szpil nie dał mi tyle miodu, co dzieło Ubi... Jeśli chodzi o wady... Zbyt duży DOF, ale na konsolach to zrozumiałe, w ogóle, że takie wyspy z takimi detalami zostały uciągniete przez tak stary sprzęt jak PS3... Godne podziwu, propsy dla Ubi... Pozdro. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 (edytowane) Przyłączam się do spuszczania nad misją z plantacją zielska. Jaka Beka, jeszcze te komentarze Jasona i kołyszący się ekran. Dobry motyw był też gdy uciekamy z swoją laską samochodem, babka wielkie oczy, że strzela do ludzi a w tle na dodatek dubstopodobne coś. Nie sposób się nie śmiać, chociaż nie wiem czy tak do końca był w tym taki cel. Edytowane 23 grudnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Stroj do wingsuit dostajemy po konkretnej misji i jest pozniej dostepny w dowolnym momencie ? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Stroj do wingsuit dostajemy po konkretnej misji i jest pozniej dostepny w dowolnym momencie ? yup, gdzieś w 'połowie gry' Cytuj
QTF 8 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Stroj do wingsuit dostajemy po konkretnej misji i jest pozniej dostepny w dowolnym momencie ? yup, gdzieś w 'połowie gry' połowie?? chyba po 75% albo dalej... Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Wszedzie jest tak dużo tych piratów? Pogralem wczoraj dopiero chwilke ale jak ustrzeliłem jakąś koze na plaży to przyjechal patrol znajdujący sie nieopodal, potem przyjechal 2gi patrol, a jak juz szykowalem sie do patroszenia zwierzak przyjechal 3ci. I chyba troche za łatwo oszlo rozwalnie wszystkich, co prawda chowałem sie w krzaczorach ale i tak.. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Są piraci jeśli w okolicy znajduje się ich posterunek. Przejmij go, to piraci w tym rejonie znikną. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Stroj do wingsuit dostajemy po konkretnej misji i jest pozniej dostepny w dowolnym momencie ? yup, gdzieś w 'połowie gry' połowie?? chyba po 75% albo dalej... Własnie dotarłem , faktycznie bliżej 75% .ok dzięki. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Stroj do wingsuit dostajemy po konkretnej misji i jest pozniej dostepny w dowolnym momencie ? yup, gdzieś w 'połowie gry' połowie?? chyba po 75% albo dalej... dwie wyspy są, c'nie? a wingsuit dostajesz na początku drugiej, tak? dlatego dałem 'w połowie gry' Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Stroj do wingsuit dostajemy po konkretnej misji i jest pozniej dostepny w dowolnym momencie ? yup, gdzieś w 'połowie gry' połowie?? chyba po 75% albo dalej... dwie wyspy są, c'nie? a wingsuit dostajesz na początku drugiej, tak? dlatego dałem 'w połowie gry' I tak dzięki Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 W Far Cry 3 da się wyłączyć ten Inwalida Mode? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 w singlu? tak jest opcja wylaczenia aim-handicapu. Wallhack jest dopiero po wpatrzeniu przeciwnika przez aparat albo celownik. Czy da sie to wylaczyc to nie wiem. btw spodziewalem sie ze gra bedzie troche trudniejsza - gram na hardzie i dopiero zaczynam budowac ekwipunek ale kilku piratów nie stanowi żadnego wyzwania. W porównaniu do hitmana którego jeszcze koncze to ci piraci są ślepi, głusi i padaja jak muchy. Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 A ja mam pytanko jesli chodzi o najblizsza promocje swiateczna na psn z farcryem. Wiadomo jaka wersja bedzie na tym psn (ang czy pl)? wersja polska jest również angielską, mozna konfigurować zmianę języka w jakich na wszystkie możliwe sposoby... Jesteś pewien? Własnie odpaliłęm 1 raz po wczorajszej promocji i nie widze polskiego. Jestem ślepy czy jak:)? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 A jaki masz język w XMB? Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 No właśnie polski Sciągałeś swoją wersje z ps store? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 Nie,ja mam pudełkową. Myślałem że to przez język ustawiony w XMB,ale jak widac nie... Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 Zawsze gry od Ubi na PSS byly po angielsku, takze nie wiem czemu teraz mialoby byc inaczej. Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 Nie śledzę wszystkich producentów gier działających na PSS i nie porównuje wersji językowych wydawanych przez nich tytułów. Tym bardziej ,że ktoś wcześniej poruszył temat i dostał cytowaną przeze mnie odpowiedź. Tak czy inaczej dzięki za info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi