Q-Jot 321 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Ta polska wersja w FC3 to możebna w ogóle, czy lepiej zaufać swojemu angielskiemu? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Ale PL to chyba tylko napisy c'nie? Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Ja kupiłem wer.z Amazona i nie ma po Polsku Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 wciąż nie posiadam swojej kopii, chodź teraz juz wiem, ze jest to tylko kwestia czasu.. a mianowicie, własnie wróciłem od pani fryzjerki, której maż penetrował FC3 w poszukiwaniu znajdzkow. byla na tyle mila, ze ustawiła mi fotel tak, bym widział, co sie dzieje na ekranie telewizora(52'). muszę powiedzieć, iz to co zobaczyłem wstrząsnęło mną totalnie i przypomniało stare czasy, jak to sie zagrywałem w RDR. ten krajobraz, jaskinie, znajdzki, zwierzęta nas atakujące, mini-gierki - wszystko widziałem przez chwilkę, a wciągnęło mnie dosłownie, ze az zaniemówiłem, przez co zapomniałem poplotkować sobie także jeszcze dzis popykam w TTT2 - o platynuje, a jutro juz lecę do sklepu po własna kopie. proszę tylko o osoby, ktore maja juz te produkcje w palcu o porady, gdzie tu sie udać, by zobaczyć smaczki, nie daj bog niczego nie przegapić tak w miarę ogólnikowo, plz... Kupuj mapy w sklepach/automatach i na nich wszystko jest, lub z czasem wszystko się wyświetli do zrobienia/znalezienia. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Ta polska wersja w FC3 to możebna w ogóle, czy lepiej zaufać swojemu angielskiemu? Calkiem przyzwoicie spolszczone napisy - sa bluzgi, moze w niektorych momentach nie tlumacza wszystkiego w skali 1:1 ale i tak jest IMO b. dobrze. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Nie zdaje wam sie, ze Kali w swojej recenzji FC3 uzyl mini-spoilera dotyczacego pewnego agenta? Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Siemka. Mam pytanie odnośnie jakości rozmów podczas grania w coop'ie. Czy u Was też ta "jakość" jest tak godna pożałowania, że przebija ją chyba jedynie Borderlands 1? Bez kitu, grać się odechciewa jak TAKA gra takie cuda wyczynia. W innych grach jest OK, na chat'cie głosowym też, więc to chyba nie wina łącza ani mojego ani osoby z którą gram??? Dajcie odzew, bo krew człowieka zalewa. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Wszystko z Twoim łączem ok. Twórcy zrobili dobrego singla. Reszta im 'trochę' nie wyszła Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Dzisiaj pykła mi platyna w tym świetnym tytule . Grze wystawiłbym 10 z pełną świadomością, właśnie takie gry przykuwają do ekranu i nie pozwalają od niego długo odejść pieszcząc oczy najładniejszą obecnie grafiką w grach fps i multum rzeczy do robienia, które jeszcze bardziej wydłużają rozgrywkę. Fabuła jest poprowadzona w filmowy i klimatyczny sposób a dodatkowo charakterystyczne postacie i podkład muzyczny zimersjonowany w odpowiednich momentach . Jeszcze warto dodać tryb współpracy z mini fabułą i mamy kolejny hit warty ogrania i polecenia Cytuj
humanno 201 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 nie to zebym sie czepiał ale o trofeach jest osobny temat. jest gdzies licznik skrzynek? chyba nie ma, a mam aspiracje zebac wszystkie. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 (edytowane) Licznika skrzynek nie ma, ale na mapie wszystkie się wyświetlają; zdaje się że (przynajmniej) jedną trzeba wziąć w trakcie misji, bo potem, po ZAKOŃCZENIU misji, nie będzie do tego miejsca dostępu - ale nie chcę spoilerować gdzie i kiedy. Skrzynki sam chciałem wszystkie zebrać, ale doszedłem do wniosku że nie ma sensu - ich zbieranie jest tylko potrzebne do zakupów; zbierałem tylko te które były po drodze lub niedaleko - i tak zebrałem ok. 90%; zebranie 80% w zupełności wystarczy do wszelakich zakupów. Edytowane 8 stycznia 2013 przez Paweł Dziuba Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 (edytowane) Teraz mastering skrzynki zbieralem gdzie moglem, teraz posiłkuje się mapką tylko ze az 1,500 kosztuje - no ale zwraca sie z zawartości skrzynek Wbrew pozorom wcale nie ma sie caly czas portfela wypchanego hajcem ( jak to zazwyczaj w grach po przejściu połowy), nawet teraz o skonczeniu fabuły, zeby kupić unikatowe gnaty nieźle odkładać, troche pomaga w tym skill "ekonomiczny" graliscie w ta mini-misje z Uplay? Testing Unit. troche zmarnowany potencjał, wiem ze darmowe dlc to mieli w dvpie, ale jak juz jest na wyspie temat japonskich fortyfikacji wojennych to mogli troche bardziej pociagnąć. Nie mowie zeby robic z tego zwiedzanie Unit 731 ale chcialoby sie troche wiecej.. Edytowane 8 stycznia 2013 przez humanno Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 graliscie w ta mini-misje z Uplay? Testing Unit. Jak ją zassać? Trzeba mieć Passport wpisany? Yyy passport? Wiesz co nie pamietam, chyba przy assasins creed II sie tam zalogowalem zeby odebrac jakiegos bonusa i od tego czasu kazda gra od Ubi nabija mi punkty. Jak masz masz gre w pudełku to pewno jest tam jakaś karteczka zachęcająca do skorzystania z Uplay. Cytuj
Gość Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 (edytowane) Woaaa, totalne zaskoczenie ten FC3! a przynajmniej dla mnie. Nie przepadam za FPS-ami i w singlu ogrywam tylko te najlepsze (Bulletstorm, MW, Killzone etc.) za to przepadam za klimatami przygodowymi w dżungli i za dobrą akcją sandboksową (Uncharted, inFamous etc.) W związku z tym obawiałem się, czy czasem nie poleci 150 PLN w błoto, ale dzięki Bogu wsiąkłem. Rozległy świat, sidequesty, zbieractwo, postacie, scenariusz, oprawa A/V - no po prostu wszystko jest tu megaśne! Edytowane 14 stycznia 2013 przez Gość Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 jest juz to darmowe DLC? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 17 stycznia 2013 Opublikowano 17 stycznia 2013 Pytanie/problem mam: Jak uruchomić własną rozgrywkę multi z (więcej niż jedną) mapą od gracza/y (lub własną mapą/mapami) - oczywiście z tych map które się ściągnęło na dysk ? - bo nie znalazłem takich opcji; w menu jedynie znalazłem możliwość uruchomienia rozgrywki na TYLKO JEDNEJ mapie, i to TYLKO z tych map które oceniłem jako ULUBIONE; do reszty map jakie mam na dysku, a których nie oceniłem jako ULUBIONE, mam dostęp tylko w edytorze map, a rozgrywki multi nie mogę na nich uruchomić; żadne mapy nie pokazują się też w zakładce MOJE MAPY - są tam 4 "kategorie" map. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Czy Far Cry 3 ma jakis online pass czy nie ? Z tego co czytalem w temacie to jest tam jakis Upass tylko co to w ogole jest ? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Bez online passa możesz grać do 15 lvl. potem już ani coopa ani multi nie odpalisz. 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 (edytowane) Ktoś z was już się bawił z edytorem, albo testował mapy innych graczy? Będzie z tego LBP wersja 18+? Bo przyznam że niezły jestem w te klocki (Warcraft3, HOMM3, LBP) i chętnie bym się zmierzył z tym edytorem na poważnie. Edytowane 18 stycznia 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Edytor nie jest zły ale do LBP czy Trials Evolution nie ma startu. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Ktoś z was już się bawił z edytorem, albo testował mapy innych graczy? Będzie z tego LBP wersja 18+? Bo przyznam że niezły jestem w te klocki (Warcraft3, HOMM3, LBP) i chętnie bym się zmierzył z tym edytorem na poważnie. nobodylikeyou Ja sporo robiłem na edytorze z FAR CRY 2 i jak na edytor do map multi jest świetny - edytor w FC3 przejrzałem pobieżnie i wygląda prawie identycznie, tak że można się super pobawić w tworzenie; z tym że może być ciężko pograć na swojej mapie bo graczy trudno będzie przekonać do dołączenia - w FC2 było to dobrze rozwiązane, a w FC3 jest to SŁAAABO zrobione - sprawdzisz to zobaczysz. RADA: przed zrobieniem mapy zagraj przynajmniej po kilka gier na każdym trybie - to pomoże zrozumieć gdzie umieścić na swojej mapie ważne punkty strategiczne/gameplayowe dla rozgrywki. Jak zrobisz mapkę to prześlij mi jej nazwę i obejrzę/sprawdzę ją; w FC3 nie można ściągać mapek po Nicku/GamerTagu gracza (jak to było w FC2), a jedynie po nazwie mapy. p.s. prześlij mapę tylko jeśli zrobisz ją na X360 Edytowane 19 stycznia 2013 przez Paweł Dziuba 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 (edytowane) @ Paweł Wielkie dzięki. Takiego infa mi było trzeba. Niestety mam tylko ps3. Edytowane 27 stycznia 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Ok, po pierwszym bardzo pozytywnym wrażeniu teraz jestem lekko zniesmaczony. Jednak wolę gry z liniową fabułą niż bieganie po dżungli i polowanie na tapiry, żeby sobie plecak powiększyć. To po kiego są sklepy? Tylko po to by spluwy przerabiać? Gra non stop atakuje mnie syndromem "Who the fuck is shooting me?!?!?", o atakach zwierząt znienacka nie wspomnę. Całe to łażenie, zbieranie kwiatków i polowanie miałem już w RDR i podobne głupoty mi się znudziły. Grę skończę, ale questy poboczne, polowanie oraz użeranie się z przypadkowymi patrolami piratów to będzie bolączka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi