Skocz do zawartości

Far Cry 3

Słupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe kiedy ukaze sie wersja Far Cry 3 z dodatkiem Blood Dragon na plycie - mysle, ze w koncu taka sie pojawi.

Edytowane przez saptis
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące coopa w Far Cry 3. Kolega z którym mam możliwość zakupu gry przeszedł ją już na singlu w wersji pecetowej. I teraz złożyłby się na samo multi, ale nie wiem czy warto dla samych trybów sieciowych. Jak rozgrywka ma się do gry singlowej, bo ta bardzo mu się podobała i ile czasu potrzeba na jej przejście?. Lubimy coopy, a takich naprawdę dobrych jest niewiele (jeśli ktoś zna jakieś na ps3, niech mi poleci), stąd moje pytania.

Aureliusz

Opublikowano

Imo dla samego coopa to nie warto inwestować w ten tytuł. Za to singiel jest świetny.

Opublikowano

FC2 był tragiczny i strasznie mnie znudził (niestety monitonia zabijała ten tytuł) - FC3 jest świetny (zróżnicowany i ciekawy) - imo warto kupić.

Opublikowano

Obie gry sa niby podobne w zalozeniach, ale dopiero FC3 pokazal jak to powinno naprawde wygladac.

Mam nadzieje, ze The Division to na razie tylko sucha zapowiedz, natomiast na przyszla jesien Ubisoft dopie.rdoli FC4 (najlepiej w sceneriach snieznych, jak to juz kiedys omawialismy)

Opublikowano

Mam dylemat, bo ciągnie mnie do FC3, lecz druga część kompletnie mi się nie podobała. Warto brać ?

FC3 do FC2 ma się tak jak Gears of War 3 do Gars of War Judgement. Tak, jak najbardziej warto brać bo gierka wymiata na każdym polu jeśli się przebrnie przez pierwsze 2-3 godziny grania.

Opublikowano

Mam jakieś 3h grania i bardzo mi się podoba. Fajnie się eksploruje wyspę, fajnie się strzela, misje są ciekawe. Podoba mi się jako taka liniowość i fabuła, która jest interesująca. Takiej gry właśnie szukałem. Pojazdami też się śmiga w porządku.

No i oczywiście zawał z powodu napaści Aligatora i węża mam już zaliczony :D

Opublikowano

ja nie zauważyłem smoka z komodo czy jak mu tam i dziabnął mnie w nogę, aż krzyknąłem WTF :). Gra jest za(pipi)ista choć odkąd mam łuk i tłumik do broni trochę łatwiejsza. W grę trzeba wsiąknąć a jak to zrobi to masz prze(pipi)ane ;).

Jedynie co boli to ułomność PS3 bo ta gra byłaby naprawdę piękna, aha jeszcze jedno tylko ja mam dziwne pionowe linie w grze podczas cutscenek

Opublikowano

Niestety FC3 czasem się krztusi na PS3. Na szczęście nie jest to w aż tak intensywnym stopniu i nie przeszkadza cieszyć się grą. Ja na początku zabijałem tylko samym łukiem ale potem już mi się znudziło xD.

Opublikowano (edytowane)

panowie mieliście też kwiatki z savami ? przechodzę misję wracam do sklepu coś kupuję pojawia się ikona zapisywania stanu gry a później jak wczytuję to mam tę misję nie ukończoną i muszę ją robić jeszcze ra z

Edytowane przez mario4