Skocz do zawartości

Far Cry 3

Słupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gra kupiona na wyspach będzie miała do wyboru j. polski?

w UK = nie.

ale juz w IE tak.

podobny przypadek miałem z LBP2, a to wszystko przez inna grupę oceniającą. juz nie pamiętam, bo skasowałem e-mail z game stopu uk, ale to jest główna przyczyna.

Opublikowano

Far Cry 3 z PSS PL nie ma języka Polskiego (ani napisów ani dubbingu).

Opublikowano

Po jakimś czasie w fabule (albo po odbiciu iluś tam posterunków/wież) pojawiają się nowe bronie w sklepach? Bo na razie to taka bieda (9 godzin na liczniku i chyba 16 misji głównych), a widziałem na gameplayach kozacką snajperkę i Desert Eagle'a.

Opublikowano

Własnie myslałem , że arsenał od pewnego momentu sie nie zmienia.

Generalnie gra wymiata , nie ma co powielać pochwał , bo wszystko w tym temacie zostało juz powiedziane. 9-/10

Opublikowano

Za zebrane statuetki, listy też pare broni dopasionych się pokazuje. Właśnie dotarłem na drugą wyspę, nie wiem ile grania za mną 15-20h, ale fakt, że robiłem wszystko tylko nie fabułę ;]

Jest miodnie.

Opublikowano

Ja mam teraz z nozem do tej czarnej szamanki isc, na liczniku z 16 h. Dawno tak nie przepadlem. Czuje zajawke jak za szczeniaka i za takie gry wlasnie kocham byc graczem konsolowym. Epicko jest no. Choc piraci IQ maja na zenujaco niskim poziomie. I wciaz jest miodnie a wyspa kusi do eksploracji. :wub:

• Plusik 1
Opublikowano

Nie ma co. Ja pograłem na multiplayer i... była lipa. Gra powędrowała na dno czarnej szafy, ale jak odpaliłem Historię to już drugi weekend jestem niewyspany. Fajnie się poluje w tym buszu, historia na początku porywa, potem trochę zwalnia ale jeszcze nie dotarłem nawet na drugą wyspę a na liczniku już ze 20 godzin, ciekawe co jeszcze będzie si dział. PS zwierzęta w "dżungli" zaj/e/biste łeb urywa (dosłownie tygrys w zaroślach) baja:)

Gość Szprota
Opublikowano

A w grze normalnie można odblokować wszystkie umiejętności?

Opublikowano

Oczywiście. Robiłem wszystkie poboczne zadania (nie zbierałem tylko reliktów jakoś szczególnie mocno) i wszystkie umiejętności miałem odblokowane na drugiej wyspie. Doświadczenia jest aż nadto.

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze jeden, dokładnie się nie przyjrzałem ale wyglada jak siedzący przy kompie gość ze strzałą z łuku w dvpie, pewnie sadzi spoilery czy coś.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak to jest z tym ukrytym reliktem pod domem doktorka? Pomoże ktos wskazać gdzie to jest I kiedy to można zebrać?

w jaskini do której zbierasz ziomali, po prawej stronie od wejścia masz miejsce do wspinaczki. na końcu znajdziesz się w lewej części jaskini - przeszukaj dokładnie teren a znajdziesz tam relikt i chyba kilka skrzynek

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

singielek miodzio a jaki poziom repzrezentuje multi jest lepszy od coopa ? Bo jak nie to nawet nie używam passworda :confused:

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano

singielek miodzio a jaki poziom repzrezentuje multi jest lepszy od coopa ? Bo jak nie to nawet nie używam passworda :confused:

Nie używaj. Szkoda by gra straciła wartość gdybyś chciał ją wymienić. Multi to jeden wielki lag i migracja hosta - totalne ścierwo. Co-op to bardziej horda. Można pograć jak masz z kim ale w sumie co z tego skoro vocie chat leży i kwiczy (PS3)? Da się coopować na splicie więc nie ma sensu marnować op na ten tryb.

• Plusik 1
Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Tak i tak

Na jednej do 2 graczy online 4

Edytowane przez Lionel