Opublikowano 6 czerwca 201311 l Ciekawe kiedy ukaze sie wersja Far Cry 3 z dodatkiem Blood Dragon na plycie - mysle, ze w koncu taka sie pojawi. Edytowane 6 czerwca 201311 l przez saptis
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Byłoby fajnie. Sam mam ochotę w późniejszym czasie zaopatrzyć się w pudełkowego FC3, a jeśli będzie z dodatkiem Blood Dragon to tylko się cieszyć.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Witam. Mam pytanie dotyczące coopa w Far Cry 3. Kolega z którym mam możliwość zakupu gry przeszedł ją już na singlu w wersji pecetowej. I teraz złożyłby się na samo multi, ale nie wiem czy warto dla samych trybów sieciowych. Jak rozgrywka ma się do gry singlowej, bo ta bardzo mu się podobała i ile czasu potrzeba na jej przejście?. Lubimy coopy, a takich naprawdę dobrych jest niewiele (jeśli ktoś zna jakieś na ps3, niech mi poleci), stąd moje pytania. Aureliusz
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Imo dla samego coopa to nie warto inwestować w ten tytuł. Za to singiel jest świetny.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Grę dopiero zacząłem ogrywać i mam głupie pytanie bo gra mi podpowiada by uwolnić po cichu jakieś zwierzę w klatce bo zrobił zamieszanie ale jak to zrobić ?. mam skradając się do klatki ją otworzyć ?
Opublikowano 30 czerwca 201311 l jak podejdziesz do klatki i ja otworzysz to zwierz Cie pożre kolego. cichy strzał z dystansu
Opublikowano 1 lipca 201311 l Strzel w klatkę z łuku z daleka I podziwiaj jak kotki I inne zwierzęta bawią się zw strażnikami
Opublikowano 1 lipca 201311 l No przecież nie musisz z łuku strzelić, snajperka z tłumikiem czy zwykły pistolet też sobie poradzą.
Opublikowano 2 lipca 201311 l Mam dylemat, bo ciągnie mnie do FC3, lecz druga część kompletnie mi się nie podobała. Warto brać ?
Opublikowano 2 lipca 201311 l FC2 był tragiczny i strasznie mnie znudził (niestety monitonia zabijała ten tytuł) - FC3 jest świetny (zróżnicowany i ciekawy) - imo warto kupić.
Opublikowano 2 lipca 201311 l Obie gry sa niby podobne w zalozeniach, ale dopiero FC3 pokazal jak to powinno naprawde wygladac. Mam nadzieje, ze The Division to na razie tylko sucha zapowiedz, natomiast na przyszla jesien Ubisoft dopie.rdoli FC4 (najlepiej w sceneriach snieznych, jak to juz kiedys omawialismy)
Opublikowano 2 lipca 201311 l Mam dylemat, bo ciągnie mnie do FC3, lecz druga część kompletnie mi się nie podobała. Warto brać ? FC3 do FC2 ma się tak jak Gears of War 3 do Gars of War Judgement. Tak, jak najbardziej warto brać bo gierka wymiata na każdym polu jeśli się przebrnie przez pierwsze 2-3 godziny grania.
Opublikowano 4 lipca 201311 l Mam jakieś 3h grania i bardzo mi się podoba. Fajnie się eksploruje wyspę, fajnie się strzela, misje są ciekawe. Podoba mi się jako taka liniowość i fabuła, która jest interesująca. Takiej gry właśnie szukałem. Pojazdami też się śmiga w porządku. No i oczywiście zawał z powodu napaści Aligatora i węża mam już zaliczony
Opublikowano 7 lipca 201311 l ja nie zauważyłem smoka z komodo czy jak mu tam i dziabnął mnie w nogę, aż krzyknąłem WTF . Gra jest za(pipi)ista choć odkąd mam łuk i tłumik do broni trochę łatwiejsza. W grę trzeba wsiąknąć a jak to zrobi to masz prze(pipi)ane . Jedynie co boli to ułomność PS3 bo ta gra byłaby naprawdę piękna, aha jeszcze jedno tylko ja mam dziwne pionowe linie w grze podczas cutscenek
Opublikowano 8 lipca 201311 l Niestety FC3 czasem się krztusi na PS3. Na szczęście nie jest to w aż tak intensywnym stopniu i nie przeszkadza cieszyć się grą. Ja na początku zabijałem tylko samym łukiem ale potem już mi się znudziło xD.
Opublikowano 8 lipca 201311 l panowie mieliście też kwiatki z savami ? przechodzę misję wracam do sklepu coś kupuję pojawia się ikona zapisywania stanu gry a później jak wczytuję to mam tę misję nie ukończoną i muszę ją robić jeszcze ra z Edytowane 8 lipca 201311 l przez mario4
Opublikowano 10 lipca 201311 l Panowie misja z atakiem na bazę Vaas roz(pipi)ała mnie i chyba był największym kopniakiem w jaja jakie uświadczyłem od dawna w grze Ta gra przebija większość tytułów jakie grałem i chyba nawet pokonuje Tomb Raidera
Opublikowano 10 lipca 201311 l FC3 to świetna gra. Vaas jest tak zarysowaną postacią, że ze świeczką szukać równie odjechanego badass'a Dalej jest tylko lepiej .
Opublikowano 13 lipca 201311 l FC3 skończony ocena 9+, mam gdzieś błędy, gra mnie rozwaliła i chyba mogę go dać na równi z Mafią i Max Paynem 1 . Coś niesamowitego, wspaniała przygoda. Co to za utwór który pojawia się w końcówce gry ?
Opublikowano 13 lipca 201311 l Szybciej wychodzi wpisać w youtube "Far Cry 3 ending song" niż zadawać to pytanie . http://www.youtube.com/watch?v=dlbHku8EoV4