ssendas 1 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 cellshading w 3d... to ci pomysł. Cytuj
ssendas 1 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Interesuje to kogoś? http://www.doyouknowsly.com/ http://www.youtube.com/watch?v=doNNalWY7aU Cytuj
ssendas 1 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 (edytowane) http://boards.ign.co...204695742/p1/?1 pare nowych screenów z GC. Edytowane 20 sierpnia 2011 przez ssendas Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Wygląda genialnie. Gier z dobrym użyciem cell shadding nigdy za mało. A tym bardziej, że to platformówka, a akurat ten gatunek jak zresztą wiele innych nie jest rozpieszczanych na konsolach Sony i M$. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 bajkaaaaaaaaaa, Sly Collection przemiliłem straszliwie. Dla mnie must have oby tylko było tyle patentów jak w Sly 2 i 3. Naprawdę ciężko obecnie wskazać tak różnorodną grę jeżeli chodzi o gameplay. Wiadomo coś o premierze . To że 2012 to wiem. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 O kurde, nie jaram się platformerami, ale ta gra wygląda po prostu kosmicznie. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 http://www.gamespot.com/events/pax2011/video.html?sid=6331509&pid=632900 Nowy gameplay, co cieszy to widać, że nowy dev. mocno wzoruje się na Sly2 i Sly3 i jest bardzo duża szansa, że nie będzie profanacji marki. Czekam!!!!!! Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2011 (edytowane) Nowy gameplay, co cieszy to widać, że nowy dev. mocno wzoruje się na Sly2 i Sly3 i jest bardzo duża szansa, że nie będzie profanacji marki. Czekam!!!!!! Z jednej strony to fajnie, że dostajemy 'starego, dobrego' Sly tylko, że w ładnej oprawie. Ale z drugiej, no właśnie, to będzie tylko 'stary' Sly, tak jakby robili mission pack do Sly 3, niczym raczej nas nie zaskoczą, nihil novi. Sądzę, że to iż chcą pozostać wierni marce, wyjdzie nam troszkę na szkodę. Oczywiście nie mówię, że mieliby wprowadzać jakieś rewolucyjne zmiany, bo historia pokazała że takie rzeczy źle odbijają się na markach (choćby seria Tomb Raider i Angel of Darkness), ale jakiś powiew świeżości by się przydał (bo sama grafika HD nie wystarczy). Nie mówię, że w tego Sly nie zagram, bo zrobię to na pewno (i znowu pewnie sprawi mi wiele frajdy), ale szczerze mówiąc wolałbym, aby te studio zajęło się zremasterowaniem serii Jak & Daxter od ND (bo jeszcze nie miałem w ogóle okazji pograć, a podobno seria ta jest jeszcze lepsza od Sly'a). Edytowane 27 sierpnia 2011 przez MBeniek Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Też nie wiem co sądzić o tym, że pozostają wierni 2 i 3. W Sly zawsze mi brakowało większej ilości "czystego gameplayu", ciekawych ruchów szopa, interakcji z otoczeniem i konkretnego skradania się. Zamiast tego były minigierki. No ale lepszy rydz niż nic. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 (edytowane) he no zawsze może nowy developer pokusić się o takie innowacje jak w "odświeżonym" Crashu lub Spyro. W takim przypadku (jak zmienia się developer), wolę być "zastałkiem" i nie oczekiwać zbyt wiele zmian w nowej części. Nowe ruchy i animacje na pewno będą (w końcu nowa generacja), a interakcja z otoczeniem i konkretne skradanie ? przypominam, że w założeniach ma do by konkretna platformówka(oby taka była), z urozmaiconym gameplayem (jak np Sly3) i tego się trzymajmy. Edytowane 27 sierpnia 2011 przez balon1984 Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Mnie wystarczy stary dobry Sly . Nie potrzebne mi są jakieś duże zmiany , ważne tylko żeby ta część trzymała poziom i klimat poprzednich . 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Fajnie, gdyby nowy Sly byl bardziej podobny do 'jedynki', niz do 'dwojki' (w 3 jeszcze nie gralem). Jakos nie pasuje mi ten otwarty swiat. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 No trójka to rozwinięcie dwójki z mnóstwem ciekawych patentów. Ja na początku też nie do końca byłem za tym otwartym świtem ale gdzieś od połowy dwójki przekonał mnie całkowicie. Z tego co pokazują na pierwszych gampleyach na konwencję a'la SLY1 nie masz za bardzo co liczyć. Cytuj
ssendas 1 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 to rozwinięcie to zastąpienie "skoków" (heists) mini grami , a to polatasz samolotem , a tu jakimś żurawiem beczki rzucasz... nie tego się spodziewałem po grze o złodziejach z kreskówki. Nie mówię że gra zła tylko kierunek rozgrywki niezbyt dobrany.. widać starają się czerpać z każdej gry po trochu , z jedynki ten czerwony plecaczek, bazy wypadowe też trochę przypominają te z jedynki. Z dwójki wzieli kradzieże kieszonkowe , z trójki kostiumy "polane własnym sosem" ja tam czekam cierpliwie , i nazbieram w końcu na ps3 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 listopada 2011 Autor Opublikowano 9 listopada 2011 Stary, dobry Sly (chociaż akurat na tych zdjęciach jest jakaś nowa postać - przynajmniej mam taką nadzieję, że to nie jest jakiś nowy, odmieniony Sly). Na 90% biorę na premierę (no chyba, że akurat w tym czasie będzie wychodzić dużo innych, ciekawszych tytułów). Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Myślę że będziemy wcielać się w przodków Sly'a,którzy byli pokazani w książce w pierwszej części gry jeszcze na PS2. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Ta grafika nie powala, ale fajny ex i na 100 procent kupię. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Wygląda bardzo fajnie,szkoda, że do premiery pozostało jeszcze troszkę czasu. No ale ważne, że w ogóle wychodzi jakaś platformówka bo coraz mniej gier z tego gatunku na maszynki od Sony. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 No jak dokumentnie nie z(pipi)ią to też łykam na premierę. Następny rok może mieć dwie mega perełki (a w sumie 4 ) , jeżeli chodzi o platformówki na PS3 (Sly 4 i J & D Collection HD). Cytuj
ssendas 1 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 http://blog.us.playstation.com/2011/11/15/meet-ninja-master-rioichi-cooper-from-sly-cooper-thieves-in-time/ Więcej fotek w artykule. ps. chciałbym zobaczyć coś więcej niż Japonię. Cytuj
ssendas 1 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 na PSN będzie można kupić gry Sly'a , chociaż w sumie nie wiem czy nie lepiej sobie płytkę kupić za 90zł, tak to staniało. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 marca 2012 Autor Opublikowano 1 marca 2012 Premiera gry nastąpi dopiero na jesień. Moim zdaniem Sony strzela sobie w stopę wydając tego typu grę w czasie premier wszystkich tych assasynów, medali, codów i innych gier akcji/strzelanek, podczas gdy sezon ogórkowy, np. sierpień pozostaje cały wolny. Widocznie na sprzedaży im zbytnio nie zależy . Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Mi tam przede wszystkim zależy aby gra była równie dobra co poprzedniczki,bo z tym różnie bywa.Sama premiera nie jet zbyt optymistyczna,ponieważ jak już powiedziałeś ,w tym czasie jest wiele premier i pojawia się kolejny problem,z kąt na to wszystko (po raz kolejny )wziąć czas? Cytuj
ssendas 1 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 będzie w sierpniu , na 10 rocznicę urodzin serii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi