Skocz do zawartości

Sly Cooper: Thieves in Time

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem, tutaj filmik:

Jak komuś spodobały się wersje na PS2, to Złodzieje w Czasie też powinni. Czuć ducha platformówek z poprzedniej generacji i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Opublikowano

No dokladnie, czuc tutaj ducha poprzedniej generacji. Malo ktora gra tak wolno sie zestarzala jak trylogia Sly'a. Musze je w koncu wszystkie skonczyc, zeby byc gotowym na TiT.

A motyw z przesuwajaca sie rynna w demie skojarzyl mi sie bezposrednio z Uncharted :D

I zastanawia mnie jedno. Demo wyszlo, zaraz premiera. Gdzie jest balon? :)

Opublikowano

w grafice też czuć "ducha poprzedniej generacji" :P :P

Oj tam, jeśli chodzi o trylogie HD to właśnie Sly najmniej się zestarzał przez cell shading. W kolekcjach Jak & Daxter Trilogy i Ratchet & Clank Trilogy bardziej widać fakt, że czas je posunął...

Opublikowano

Biorę na premierę przypomniały mi się stare dobre czasy po tym demie :) tylko ta strzałka jest irytująca mam nadzieję że da się ją wyłączyć ^^

Opublikowano

No dokladnie, czuc tutaj ducha poprzedniej generacji. Malo ktora gra tak wolno sie zestarzala jak trylogia Sly'a. Musze je w koncu wszystkie skonczyc, zeby byc gotowym na TiT.

A motyw z przesuwajaca sie rynna w demie skojarzyl mi sie bezposrednio z Uncharted :D

Gierka kozak, wpada na premierę, a balon się bawi od poniedziałku na targach Budma :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam, ktoś się orientuje czy ta cena z PSS 119 zł w przedsprzedaży to pełna kwota, czy potem trzeba będzię coś dopłacić ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam , ktoś ciora ? Jakie wrażenia ? Można wybierać poziom trudności ? dużo jest szukania duperelek ?

Sly 4 już u mnie czeka na swoją kolej (muszę skoczyć Wstąpienie).

Opublikowano (edytowane)

Dziś skończyłem grę i polecam naprawdę dobra gra jak ktoś grał w poprzednie Sly to  sie spodoba:), skonczenie gry zajeło mi 15-17h (platyna)

Jak tam , ktoś ciora ? Jakie wrażenia ? Można wybierać poziom trudności ? dużo jest szukania duperelek ?

Sly 4 już u mnie czeka na swoją kolej (muszę skoczyć Wstąpienie).

W grze jest 150 butelek  trochę skarbów i najgorsze to są Maski które są ukryte w misjach(60)  

Edytowane przez zte
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Igor67 dzięki za poradnik

Trofeum "Podniebna potyczka" powinno być na złoto przecierz to jest przegięcie (pipi)a,mam takie pytanie żeby zaliczyło tego trofika można zaczynać od punktu kontrolnego bez starty życia czy trzeba przejść wszystko od początku bez ani jednego podtknięcia bo jak tak to ja Pie...le

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ogrywal ktos fulla na vicie lub ps3? fajna gierka? promocja kusząca, szkoda tylko, że niska cena sprowadza się do wersji na jedną konsolę i nie jest to promocja na cross-buy'a(jednak jest ta opcja ale trzeba kupić wersję na ps3 by dostać w gratisie vitową, na odwót nie działa...dziwne)

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Ficuś bierz i się nie zastanawiaj. Ja ogrywałem na PS3 lepiej trochę wygląda niż a Vicie, no i w platformówki 3d lepiej sie gra mi na dużym ekranie w odróżnieniu to 2d. Co do gry do jeżel podobały ci się Slye z PS2 to będziesz bardzo zadowolony, bo jest to rozwinięcie formuły z dużą ilościa eksploracji, zróżnicowanymi zadaniami i dobrą jak na platformówkę historyjką w tle, aha no i grafika bardzooo dobra, brać i się nie pytać.

Opublikowano

ogrywal ktos fulla na vicie lub ps3? fajna gierka? promocja kusząca, szkoda tylko, że niska cena sprowadza się do wersji na jedną konsolę i nie jest to promocja na cross-buy'a(jednak jest ta opcja ale trzeba kupić wersję na ps3 by dostać w gratisie vitową, na odwót nie działa...dziwne)

Moze sie myle, ale nie jest czasem tak ze wersja na Vite kosztuje 40 pare zlotych, ale PS3 z wersja na Vite 50 pare?