Skocz do zawartości

Sly Cooper: Thieves in Time

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra ktoś, przeszedł ktoś? Ja zdecydowałem się na wersję na Vitę. Jestem w drugim "świecie" (dziki zachód)- gierka jest po prostu superowa :) bardzo mi się podoba zróżnicowanie- jest oczywiście skakanie, ale i jazda samochodzikiem, strzelanie, proste łamigłówki. Lokalizacja rewelacyjna! Miał rację Kilu w recenzji w PE pisząc, że gra się tak, jakby oglądać kreskówkę. Wiadomo, że tytuły takie jak TLOU lepsze są w wersji kinowej, ale tu zdecydowanie polecam dubbing. Miód! Wsiąknąłem bez reszty.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przymierzam się do tego tytułu, ale jeśli zagram, to raczej w oryginale. Obsłuchałem się Boberka za wszystkie czasy, do tego Bentley jest naprawdę kiepski (coś jak niesławny Clank gadający głosem Kryszaka).

Opublikowano (edytowane)

No ja nie trawię w 90 % przypadków dubingu PL ale do takich gier pasuje idealnie, ale niestety masz rację. Jest jedna mega rysa i nie jest to Boberek, a tragiczny, szczególnie w odniesieniu do oryginału BENTLEY !!!

Edytowane przez balon
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś oprócz darasa ograł coś więcej? Szczerze powiedziawszy po trailerach Sly zapowiada się genialnie i opór oldschoolowo. Pytanie czy feeling poprzednich części został, póki co słyszałem opinie w samych superlatywach.

Opublikowano

ja wprawdzie ograłem tylko demo ale każdy z mojej friendlisty, który miał pełniaka pisał jedno - jeśli lubiłeś stare części to Sly4 będzie Ci się bardzo podobać.

Opublikowano

Czy ktoś oprócz darasa ograł coś więcej? Szczerze powiedziawszy po trailerach Sly zapowiada się genialnie i opór oldschoolowo. Pytanie czy feeling poprzednich części został, póki co słyszałem opinie w samych superlatywach.

Ja przeszedłem całego i nawet chciałem platynować (niestety przez brak czasu na tą chwilę to niemożliwe :P ).

Ale grę można teraz tanio wyrwać, sam kupiłem na wyprzedaży na PSS za 50 zł około (w tym była wersja na Vitę).

Generalnie szczerze polecam, gameplay jest zróżnicowany, bo w poszczególnych lokacjach możesz oprócz Sly'a i ekipy grać jeszcze postacią z epoki, która ma swoje umiejętności i dzięki temu możesz zdobyć ukryte przedmioty, których ogólnie w grze jest od groma.

Jedynie to ciężko mi się na początku było przyzwyczaić do zmienionych wyglądów postaci. :P

Opublikowano

Hmm, nazwalbym je bardziej zupgradeowanymi :P

Czekam caly czas na wyprzedaz wersji PS3 zeby kupic razem z Vita bo caly czas gra jest na mojej liscie zakupowej. Zaluje ze wtedy nie wzialem w tej promocji o ktorej piszesz.

Opublikowano

Ja akurat teraz platynuję i powiem jedno: gra jest baaardzo długa (tzn. droga do platyny). Trzeba zebrać wszystko co się da, otworzyć mapę w każdej lokacji, ukraść przeciwnikom wszystkie przedmioty, pobić rekord na 6 automatach (co akurat najłatwiejsze nie jest). Jest co robić, ale opłaca się bo gierka przemiodna.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Spróbujcie zmienić język w ustawieniach konta SEN/PSN, tam gdzieś się zaznaczało jaki język ma być w Store. I po zmianie pobierzcie jeszcze raz. Albo, jeśli wersje językowe są już w grze, to ustawcie język w konsoli na angielski.

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

No ogólnie w takich grach dubbing PL nawet pasuje ale faktycznie Bentleya strasznie skancerowali w polskiej wersji. Jakby nie to byłaby naprawdę spoko.

Opublikowano (edytowane)

dla człowieka który zrobił całą trylogie na 100% -  w oryginale ofkors ^^, polski dubing zaimplementowany w złodziejaszkach czasu strasznie razi, ale dobrze że jest, zawsze to jakaś alternatywa dla najmłodszych.

Edytowane przez kazuyoshi
Opublikowano

Macie jakieś wonty do naszego ojczystego języka? :) Ktoś napisał że głos Bentley'a jest do kitu i teraz cały pociąg na tym jedzie. Otóż nie- dubbing jest świetny!

To tak jakby oglądać Madagaskar po ang z napisami...

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Może i być świetny ale jeśli ktoś od zawsze gra w sly'a po angielsku może mu się po prostu nie spodobać,dubbing w gow 3 też niby świetny ale słuchać Lindy jako Kratosa...ehh

Opublikowano

Ściągałem w czwartek Sly'a z polskiego PSN i mam do wyboru kilkanaście różnych języków w tym ENG i PL, przy ściąganiu anulowałem tą 3gb część (POL, CZE, RUS)

Opublikowano

Nie wiem, ale jak dałem pobierz to pojawiły się w mojej liście pobierania 2 pliki, jeden 19 GB z normalna nazwa gry i dopiskiem ps3, a drugi 3gb tylko z nazwą i nawiasem  (POL, CZE, RUS). Nic o vicie nie było napisane.